true colours

Actueel

Kaartenset en kleurboeken Celzouten in Beeld© hier verkrijgbaar!

Na een zeer succesvolle lancering op de open dagen bij Bloesemremedies Nederland is de kaartenset Celzouten in beeld© verkrijgbaar via onze webshop. Op veler verzoek zijn hier nu ook het kleurboek en het kleur- werkboek verkrijgbaar!

Celzouten in beeld© is een door Julianne ontwikkelde kaartenset met beelden en affirmaties van de 27 Schüsslercelzouten. Het is een verfrissende, vernieuwende manier om met de Schüssler celzouten te werken!
Het kleurboek Celzouten in beeld© kan gebruikt worden als aanvulling op de kaartenset Celzouten in beeld© door grote én kleine mensen! In dit kleurboek is van ieder celzout een on-ingekleurde tekening om zelf in te kleuren opgenomen als een soort mandala-achtige kleurplaat.
Je kunt het beeld na kleuren met de originele kleuren uit de kaartenset, maar je kunt het beeld ook je eigen kleuren geven. Doe dat wat goed voelt om je op een diepere wijze te verbinden met de kernthema’s vermeld in de kaartenset!
Naast dit kleurboek is ook een uitgebreider kleur-werkboek Celzouten in beeld© verkrijgbaar met van ieder celzout twee on-ingekleurde tekeningen en een lege cirkel, opgenomen als een soort mandala-achtige kleurplaten. Door eerst het originele beeld uit de kaartenset na te kleuren met de originele kleuren, vervolgens het tweede beeld je eigen kleuren te geven en tot slot je eigen beeld te tekenen in de lege cirkel, kun je je op diepe wijze verbinden met de kernthema’s vermeld in de kaartenset.