Bloesem Remedies Nederland

Bloesem Remedies Nederland distribueert niet alleen kwalitatief hoogstaande bloesem remedies en etherische oliën maar prepareert sinds 1986 zelf de Nederlandse remedies. Het prepareren gebeurt door Bram en Inske Zaalberg. Zelf mag ik hen regelmatig een handje helpen tijdens de afstemming op en preparatie van nieuwe remedies. Deze bloesems worden sinds 1990 uitgegeven, niet alleen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland, maar ook in Alaska en Brazilië. Het zijn krachtige remedies met een diep werkingsgebied. De ‘Terra’ hiervan is een veel gevraagde eerste hulp remedie.

Klik voor een beschrijving van de door Bloesem Remedies Nederland geprepareerde remedies op de onderstaande linken.


Ga direct naar:


Basisset Bloesem Remedies NederlandBeemdkroon – Field Scabious – Knautia arvensis.
Aardt en geeft ondersteuning, vooral wanneer je het gevoel hebt er niet bij te horen. Geeft transformatie en wijsheid. Maakt het denken rustiger en reinigt via de aarde onnodige en drukke gedachten. Positief denken. Beter kunnen handelen. Geeft verbinding met hogere, fijne serene sferen en laat deze weerspiegelen in de omgeving zodat de steun en warmte van anderen ontvangen kunnen worden. Een goede schoonmaker van de aura. Door 2 druppels Beemdkroon in de handen te druppelen en in de aura te houden, zuivert het de aura en verwijdert de meest hardnekkige terugkerende vervuiling. Goed om bij de cliënten hiermee te beginnen.


Bescherming – Protection – Combinatie van Wilde Bertram, Stinkende Gouwe, Kruidje Roer Me Niet, Wijnruit.
Een combinatie remedie voor bescherming. Om beter bij jezelf te blijven in negatieve situaties, bij spanningen en in een negatieve omgeving. Wanneer je wordt leeggezogen. Geeft een beschermende mantel van wit licht. Wanneer je je er niet bewust van bent dat je negatieve emoties en negatieve energieën van anderen en uit je omgeving overneemt, maakt de “Bescherming” je hiervan bewust. Dit bewustwordings proces is niet altijd een prettig en gemakkelijk proces, omdat het probleem nog verbonden kan zijn met oude pijnen en angsten uit het verleden. Door deze op te ruimen en te veranderen kan de eigen kracht weer volledig herstellen en de eigen bescherming weer goed functioneren.

Boerenwormkruid – Tansy – Tanacetum vulgare.
Wanneer iemand voortdurend twijfelt en geen beslissing kan nemen, helpt de Boerenwormkruid om direct te laten handelen en geeft inzicht in het proces dat wanneer je niet handelt en/of geen keuze maakt dit ook een handeling is en hierdoor ook niets zal gebeuren. Wanneer je vastzit in een web van aarzelingen, geeft de Boerenwormkruid je vertrouwen en helpt je verbinding te maken met je Hoger Zelf. Versterkt het hart en de zonnevlecht en geeft inzicht in de diepste twijfels.

Bosrank – Clematis – Clematis vitalba.
Verheldert het denken, een betere ontwikkeling van de denkkracht en helpt met het verkrijgen van duidelijkheid over de zaken waar men mee bezig is en wat de gevolgen zullen zijn van de handelingen die men nu doet. Bewuster elke handeling ervaren. Helpt met het verspreiden van het “Licht” op aarde.

Engelwortel – Angelica – Angelica archangelica.
Bescherming vanuit spirituele werelden en de hulp van hogere liefdadige krachten, “engelbescherming” vooral wanneer men de drempel naar “de andere kant” overschrijdt; geeft meer spirituele ontwikkeling van het bewustzijn en versterkt het vermogen om liefdadige spirituele krachten in je leven en werk te kunnen ervaren; bevordert het zoeken naar en gebruiken van spirituele inzichten. Bij confrontatie met onbekende gebieden geeft het een “Goddelijk” vertrouwen met een goede aarde-binding. Brengt je weer terug in het midden.

Guldenroede – Goldenrod – Solidago officinalis.
Je individualiteit en de ander. Wanneer je je gesloten voelt en je niet kunnen openen voor de ander. Het niet los kunnen laten van je persoonlijk ego. Je niet op het hogere kunnen richten en je teveel richten op persoonlijk succes, je afhankelijk voelen van de ander. De Guldenroede geeft je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn, ze helpt met het ontwikkelen van hartelijkheid en warmte. Een kanaal zijn voor het transformeren van hogere energieën. Geeft stevigheid, waardoor we met liefde kunnen open staan voor onze omgeving, waarbij de eigen groei zich kan richten op uitbundigheid, overvloed en samenwerking door de versterking van de verbinding met het hoger zelf.

Hondsdraf – Ground Ivy – Glechóma hederácea.
Het opruimen van oude niet begrepen emoties; het bewust worden en transformeren van patronen hoe je je gedraagt, vooral de patronen waar je geen zicht op hebt. Voor overvloed, kracht en uitbreiding, helpt met het ontwikkelen, het fijner afstemmen en tot uitdrukking brengen van de fijnere kwaliteiten van je wezen. Vertrouwen in de eigen basis, overal waar je bent. Een goede hulp bij geneeswerk, door het flesje bij een pijnlijke of emotionele storing te houden en er licht mee te schudden, kan men de emotie “vast haken” aan de energie van de Hondsdraf, waarbij men de emotie/probleem uit het etherisch lichaam kan trekken, alsof men aan een “touwtje” dit uit het lichaam trekt, hierbij door gaan totdat men voelt dat het “touwtje” loslaat. De Hondsdraf kan ook gebruikt worden bij hoest.

Judaspenning – Moneyplant – Lunaria annua.
Bij financiële zorgen en problemen, leert je met geld omgaan, wanneer je niet goed de waarde ervan inziet of er teveel waarde aan geeft. De stoffelijke aardse zaken belangrijker vinden dan de eenheid met je eigen Wezen, het Universum en de Natuur. Inleveren op de oorspronkelijke intuïtieve krachten door teveel behoefte aan materiële zaken. Geeft een ommekeer in het wezen van de mens, om niet alleen het persoonlijke willen en hebben te moeten nastreven, maar om te kunnen groeien naar iemand met universele Liefde zowel voor de ander, als voor jezelf.

Klaproos – (Red) Poppy – Papaver rhoeas.
Versterkt de innerlijke vrouw, een verwarmende en versterkende remedie wanneer men zich kwetsbaar voelt en niet de kracht heeft om deze kwetsbaarheid om te zetten. Versterkt de verbinding met de vrouwelijke krachten en met de aarde. Geeft daadkracht aan deze kwetsbaarheid te gaan werken. Versterkt de eigen innerlijke waarde van liefde. Wanneer men na drukke tijden niet goed kan slapen geeft de Klaproos rust en bescherming tijdens de nacht.

Klein Streepzaad – Smooth Hawksbeard – Crépis capilláris.
Helpt met het in balans brengen van activiteit en rust; opent voor nieuwe energie en vitaliteit, geeft soepelheid in stijve vastzittende structuren, helpt je een verbinding te maken met je basis, je op je gemak te voelen en je thuis te voelen met anderen, helpt je hierbij met het opruimen van emoties vanuit de thuis (kindertijd) relaties tot aan de huidige relaties. Helpt met het opslaan en opladen van de energie en het uitgeven van Liefde en warmte. Goed te gebruiken op de energie punten onder aan de binnenkant van de enkels en op de thymusklier.

Kleine Viltinktzwam – L. Inky Cap – Coprinus – xanthotrix.
Wanneer je jezelf kwetsbaar voelt geeft deze remedie emotionele kracht. Helpt je boven oude emoties uit te tillen en bevordert het snel en gemakkelijk kunnen loslaten. Wanneer anderen onder tafel iets van je gedaan proberen te krijgen, helpt de Kleine Viltinktzwam om in je kracht te blijven en laat je zonder twijfel achter je eigen standpunten en gevoelens staan.

Komkommerkruid – Borage – Borago officinalis.
De Bernagie of Komkommerkruid sterkt het hart in moeilijke omstandigheden en geeft blijheid. Jezelf niet laten blokkeren door moeilijkheden, doorgaan vanuit de kracht van je hart; je niet laten ontmoedigen, maar verder gaan ondanks tegenwerking. Wanneer men het niet meer ziet zitten geeft de Bernagie weer blijheid en kracht. Geeft je de durf om vanuit het hart te handelen, in plaats vanuit het hoofd.

Kruidje-Roer-Me-Niet – Sensitive weed – Mimosa Pudica.
Vol zekerheid je weg kiezen en je niet van je weg af laten halen. Wanneer een ander te dichtbij komt en je geen ruimte meer hebt. Wanneer je te gevoelig bent, vooral wanneer anderen te dichtbij komen. De ruimte hebben om te creëren, je niet door anderen laten verstoren. Jezelf kunnen ontwikkelen in alle omstandigheden. Jezelf beschermd en ondersteund voelen door je omgeving. Het kunnen accepteren van deze ondersteuning en liefde.

Liefde – Love – Een combinatie van Komkommerkruid, Klaproos, Paarse Dovenetel, Sneeuwklokje, Stinkende Gouwe, Vingerhoedskruid en de Yellow Star Tulip.
Opent je voor de Liefde voor je zelf, voor anderen en voor de aarde. Het versterkt eerst je verbinding met de aarde en daarna opent het je hart voor de zorg en Liefde voor je eigen wezen, waardoor je in staat bent om deze Liefde ook aan anderen te geven, zonder jezelf tekort te doen; liefde geven met plezier vanuit de bron van jezelf. Een krachtige katalysator om je in contact te brengen met je Hoger Licht en je Engel van Liefde.

Mycena – Mycena polygramma – Paddestoel-remedie.
Een goede reiniger voor diepe nog niet verwerkte emoties. Verbetert de binding met de aarde. Door kunnen gaan in moeilijke situaties en zekerheid, vooral wanneer alles om je heen er als een puinhoop uitziet. Geeft tevens een reinigende werking en een sluiting van de aura; paddestoelen helpen in de natuur bij de afbraak, vooral bij moeilijk verteerbare zaken, zoals b.v. hout of radioactiviteit.

Paarse Dovenetel -Red Henbit – Lamium purpúreum.Red Henbit – Lamium purpúreum.
Geeft een sterke aardebinding en blijheid in aardse bezigheden. Geeft duidelijkheid in chaotische bezigheden, geeft orde en stimuleert het opruimen op een georganiseerde manier, zowel praktisch als emotioneel. Goede hulp bij verhuizen. Wanneer je teveel tegen een (groot) project aankijkt en je hier over gaat piekeren, de Paarse dovenetel laat je, met blijheid vanuit je hart, de problemen waar je tegen aankijkt aanpakken. Wanneer men vast zit in chaos, ziekte of patronen. Niet meer de vitaliteit en plezier kunnen voelen. Helpt ook bij blokkeringen van de doorstroming in de gewrichten, hierbij de Paarse Dovenetel uitwendig gebruiken.

Papegaaieblad – Alternanthera – Alternanthera dentata.
Deze Amaranthus (fam.) helpt je met het centreren van je gevoelens en geen angst te hebben om deze te uiten; bij jezelf blijven, je niet laten verstoren door andere personen of andere zaken. Het werk doen waar je in gelooft. Je Hogere waarheid in de werkelijkheid brengen, ermee gaan werken en het uitbreiden. Niet denken in verlegenheid, maar tot uitdrukking brengen wat er is. Op de meest diepe manier van de aarde en je diepste kern houden.

Pepermunt – Pepermint – Mentha piperita.
De Pepermunt is een remedie voor deze tijd, waarbij de Pepermunt helpt om alles te verteren wat moeilijk verteerbaar is, vooral diepe emoties,alles wat je ziet voor problemen in de wereld en alles wat er op je af komt. Maakt je sterker en zorgt dat je je problemen makkelijker aan kunt. Geeft inzicht in de problemen met betrekking tot patronen, patronen die je al bij je kunt hebben vanaf je geboorte en waarbij je soms niet eens weet dat ze niet van jou zijn, maar die gericht zijn tegen je unieke zelf, tegen je oorspronkelijk universeel wezen. Helpt met het inzicht geven in deze patronen en helpt met het loslaten hiervan. Vooral emoties die in zowel het gebied van de maag, als in het gebied van de darmen zijn gaan zitten.

Purple Flower – Centratherum punctatum.
Geeft verlichting van de energie rondom het hoofd, laat het denken los. Bewustzijn in genezen; vertrouwen in geneeswerk en dit naar buiten kunnen brengen; opening voor de kracht van de natuur; inzicht in en bewust worden van onze omgeving met betrekking tot de verschillende rijken (dieren, mensen, planten, mineralen).

Regenboog – Rainbow – Ontplooiing remedie.
Een combinatie remedie voor de ontwikkeling van een persoon. Brengt creativiteit en ontplooiing. Waar de “Terra” remedie de verbinding met de aarde maakt, de verticale as, werkt de Regenboog op het horizontale vlak; uitbreiding en nieuwe impulsen; geeft nieuwe prikkels en activiteit; opent alle chakra’s en helpt bij het bewust maken van blokkeringen m.b.t. de ontwikkeling.

Reuzenbalsemien – Impatiens – Impatiens glandulifera.
Geduld en rust, begrip, weten dat al het leven in zijn eigen unieke tempo voortgaat; duidelijk handelen vanuit het innerlijk zelf zetten. Je diepere werkelijke eigen ritme ontwikkelen en bij verstoringen van dit eigen ritme dit zelf bewust worden en dit duidelijk naar de ander gaan uiten. Ongeduldig, zowel met betrekking tot anderen als met zichzelf; het aanpassen aan anderen; het niet uiten van ergernissen en irritaties; het te snel willen groeien; niet goed je eigen levensritme volgen, te snel uit het ritme laten halen door anderen, dit niet uiten en zich storen aan de ander; mogelijk met jeuk en fysieke irritaties.

Reuzenstropharia – Giant Stropharia – Stropharia rugosoannulata.
Een paddestoel welke een hoed heeft met een doorsnede van 40 tot 50 centimeter. Ze geeft je een nieuw inzicht in de dingen die je doet. In plaats van tegen de moeilijkheden in je leven en de dingen die je doet aan te kijken helpt ze je je aandacht te richten op plezier, vooral wanneer deze gedachten al te lang in je hoofd zitten. Direct aanpakken, wanneer je al te lang over doe dingen zit te dubben, bevordert de Stropharia het doen. Ze laat je handelen vanuit je hart, omdat je het leuk vindt, niet omdat het moet of hoort. Dit plezier kan verdwenen zijn door oude trauma’s die de ziel geraakt hebben, waarbij de pijn nog in de buitenwereld wordt weerspiegeld. Ze verbetert de verbinding met de aarde en helpt de energieën en spanningen die in het gebied achter de ogen zitten los te laten.

Rode Bosvogeltje – Orchid – Cephalanthera rubra.
Geeft innerlijke zekerheid in de eigen weg en eigen handelingen; de unieke persoon die je bent kunnen laten zien. Niet laten wegduwen door omstandigheden of personen. In vrijheid je eigen weg zuiver kunnen volgen. Geeft opening naar “hogere” energie. Kan behulpzaam zijn voor genezers, vooral wanneer men kracht te kort komt, doordat men de verbinding met het eigen Hoger Zelf niet goed kan behouden. Geeft meer kracht voor de genezing van anderen en laat deze kracht beter vanuit het Hoger Zelf naar buiten stromen. Helpt je een drager van het Licht te zijn.

Slaapmutsje – California Poppy – Eschscholzia californica.
Het Slaapmutsje geeft het vertrouwen in het eigen gevoel en laat je luisteren naar je hart. Wanneer het uiterlijke goud te belangrijk wordt laat het Slaapmutsje het innerlijke goud ontwaken. Het innerlijke goud van vertrouwen en weten vanuit het gevoel. Zorgen om drukte en de buitenwereld kunnen loslaten, vooral wanneer je teveel openstaat voor de ander. Geeft ontspanning en brengt een evenwicht aan tussen het licht en het donker, de integratie van kosmische energie en aardse energie. Opent je bewustzijn voor nieuwe inzichten en helpt met de integratie hiervan in het hart. Kan kennis vanuit oude tijden weer omhoog halen en je verbinden met een universeel bewustzijn. Geeft inzicht in verslavende gewoonten.

Sneeuwklokje – Snowdrop – Galanthus nivalis.
Het loslaten van diepe pijn, tranen en oude trauma’s, die al lang vastzitten. Speciaal wanneer deze zijn ontstaan door het inleveren van je eigen hart en je niet achter jezelf en je gevoel bent gaan staan. Wanneer je alles gedaan hebt voor de ander en je jezelf bent vergeten. Alles doen wat de ander zegt, terwijl je weet dat het anders moet. Je eigen schoonheid en belangrijkheid terug vinden. Blijde nieuwe energie na de emotionele winter.

Stinkende Gouwe – Greater Celandine – Chelidónium május.
De kroon op het werk; de finishing touch, het leven mooier, completer maken; een hulp voor blijde volwaardige daadkracht, voor het ontwaken van de innerlijke koning en de integratie van de innerlijke vrouwelijke krijger in de innerlijke man, zowel bij mannen als vrouwen. Integratie van de linker en rechter hersenhelft, het mannelijke en het vrouwelijke; bij emotionele woekeringen, reinigend en aardend. Geeft een verbetering van relaties, speciaal wanneer er een muur tussen staat. Vanuit overdenkingen je gevoelswereld kunnen reinigen, met als gevolg dat je basis de zuiverheid van je wezen wordt. Helpt met het loslaten van emotionele giffen en alles wat je niet meer nodig hebt of wat je ziek maakt. Acceptatie van je innerlijk zelf, integratie van je basis, verwijdert minderwaardigheid.

Terra – (eerste hulp) Combinatie van vijf remedies.
De Engelwortel: voor bescherming, Bosrank: om goed in het hier en nu te blijven, Mycena: voor de aarde binding en reiniging, Rode Bosvogeltje: kracht vanuit het Hoger Zelf en de Yellow Star Tulip: vertrouwen in het eigen gevoel, luisteren naar het eigen hart. Bij elkaar bijzonder geschikt als eerste hulp remedie, zowel voor fysieke- als voor emotionele klachten. Ruimt eerst blokkades op en gaat daarna helpen met de herstel ling. Maakt rustiger in situaties die met spanningen te maken hebben. Geeft kracht tijdens moeilijke situaties. Het beste kan deze remedie worden ingenomen met twee tot vijf druppels, direct uit het voorraadflesje, onder de tong en/of men kan het flesje vasthouden bij langdurige spanningen, eventueel bij de plaats waar de spanning zit. Zo nodig in het begin om de 10 minuten herhalen.

Teunisbloem – Evening Primrose – Oenothera lamarckiana.
Een avondbloeier, daar waar de Klaproos de zon in de vrouwelijke kwaliteiten brengt, versterkt de Teunisbloem de scheppende kracht van de maan. Helpt met ontdekken van de bron van zelfvertrouwen en de innerlijke waardering van het vrouwelijke. Kan inzicht geven in oude patronen van bijvoorbeeld incest, verkrachting en blokkeringen m.b.t. seksualiteit, geeft hierbij steun en bevordert het praten hierover. Ook bij emotionele overheersing door anderen. Brengt je in verbinding met je bron van seksualiteit. Samen met de klaproos een goede remedie om te gebruiken tijdens problemen met de menstruatie en de overgang.

Trompetklimmer – Trumpet Vine – Campsis radicans.
De Trompetklimmer laat je handelen vanuit je gevoel, vooral wanneer je alles vanuit het denken probeert te doen. Verbindt het hart met het doen en laat je opkomen voor wat er werkelijk in je hart zit. Wanneer er een probleem is in de communicatie breekt de Trompetklimmer hier doorheen en brengt je gevoelens en diepe emoties op een zachte manier naar buiten, zonder dat je met jezelf in conflict komt. Laat je zeggen wat er op je hart zit. Heeft goede resultaten gegeven bij stotteren.

Vingerhoedskruid – Foxglove – Digitalis purpurea.
Om verder te gaan als het denken. Brengt rust in je denken om zo instaat te zijn om weer contact met je hart te maken. Helpt met het loslaten van mentale structuren en patronen van hoe we ons zouden moeten gedragen. Het accepteren van de verbinding van ons Hoger Zelf als de as van ons wezen en als een bron van een hogere kwaliteit van Liefde in ons leven. Brengt meer speelsheid in het leven en geeft vreugde en plezier in seksualiteit.

Vogelmelk – Star of Bethlehem – Ornithogalum umbellatum.
De Vogelmelk verbind je met je universele levenskracht en opent je voor je hogere krachten en je verbinding met je hoger zelf. Ze helpt je om je niet te laten verstoren door de invloeden uit je omgeving. Niet meer kunnen herstellen en vast blijven zitten in je pijn of ziekte. Geen kracht meer hebben; uitgeput en opgebrand zijn; wanneer je te zwak bent en je de kracht mist om verder te gaan. De Vogelmelk, opent je voor de energie van herstelling, waardoor je weer in je kracht kunt komen en het middelpunt zijn van je eigen levenskracht. Geen concessies doen aan het luisteren naar jezelf en ondanks alle situaties in de verbinding blijven met de hoogste universele bron en je unieke kwaliteiten, waardoor je bij moeilijkheden snel kunt herstellen, beter bij je eigen kracht kunt blijven en open kunt gaan om een hoger niveau in jezelf te bereiken.

Wilde Bertram – Sneezewort – Achillea ptarmica.
Geeft bescherming op de spirituele weg die je gaat, wanneer je zuivere normen en waarden bezit, maar deze niet tot uitdrukking hebt kunnen brengen. Helpt je op eigen benen te laten staan en je eigen zuivere gedachten en visies naar buiten te brengen, zonder te moeten steunen op de ander; geeft vertrouwen in jezelf. Duidelijk zeggen waar het op staat in relaties. Helpt je bewust te worden wat goed en niet goed is met betrekking tot hulp van anderen. (Ook van b.v. gidsen.)

Witte Bosvogeltje

Helpt je met het bewaken van je grens, in kwetsbaarheid, maar met volledig vertrouwen in het hogere, waardoor je je volledig kunt verbinden met je taak. Opkomen waarvoor jij vindt dat het nodig is, ongeacht de gevaren. Ze geeft je de moed om datgene te doen wat een ander niet durft. Je eigen weg vinden naar het licht en deze vol trots bewandelen. De controle en de regie loslaten. Loskomen van je oude gewoontes en patronen. Je laten leiden door de zuiverheid van je hart en je gevoel, gedragen en begeleid door Moeder natuur op weg naar een mooie nieuwe aarde.

Wijnruit – Rue – Ruta graveolens.
Voor spirituele bescherming, speciaal voor de geestelijke wereld; geeft bescherming en inzicht wanneer iemand of iets je energie probeert af te tappen, je geestelijk te beïnvloeden of je te verstoren, speciaal met betrekking tot de lijn van verbinding van de kruin naar het hoger zelf. Geeft inzicht in oude diep verborgen angsten, vaak zijn deze angsten herkenbaar wanneer men terugkijkt naar de kindertijd. Geeft meer kracht om vanuit je gevoelskant te handelen. Wanneer iemand te precies is, helpt deze remedie om gemakkelijker te worden. Op deze manier helpt de Wijnruit ook met het zuiveren en opruimen van oude fysieke problemen die door het lichaam werden vastgehouden.

Yellow Star Tulip – Calochortus monophyllus.
Voor gevoelige personen die niet weten waar hij/zij naar toe moet gaan. Wanneer we onze gevoeligheden niet gebruiken maar proberen ze te verbergen. Helpt om gevoeligheden bewust te worden en om ze te gaan gebruiken. Hetgeen je hart aan geeft makkelijker kunnen gaan aanpakken. Aan zaken beginnen die al langer in het innerlijk waargenomen worden, maar die men nog steeds diep binnenin laat zitten. De Yellow Star Tulip laat duidelijker zien hoe een eigen gevoel in elkaar zit. Helpt je te openen voor de noden van een ander.

Zevenblad – Ground Elder – Aegopodium podagraria.
Wanneer je je niet kunt uitbreiden helpt ze met je manifestatie of groei. Wanneer je je teveel uitbreidt helpt ze met het loslaten en laat je openstaan voor het hogere. Je hoeft niet altijd met je omgeving te strijden. Wanneer al het aardse teveel is helpt ze met de verwerking ervan. Oude beperkingen en emoties, die ervoor zorgen dat je in een bepaald patroon blijft vastzitten. Werken op aarde voor het hogere, integreren wat belangrijk is voor de hogere ontwikkeling van de aarde. Het ontwikkelen van je hart. Integratie en samenwerking met de omgeving vanuit het hart, met een zuivere keus vanuit het hoger zelf.

De informatie van deze 35 remedies en een repertorium met trefwoorden staat uitgebreid in het boek: Spiegel je met Bloesemremedies door Bram Zaalberg – uitgave Ankh Hermes.


Specials Bloesem Remedies Nederland


Animal Freedom – Mycena – Paarse Dovenetel – Sneeuwklokje – Trompetklimmer – Papegaaieblad – Wijnruit – Klein streepzaad – Vingerhoedskruid – Bosrank – Kruidje roer me niet.
Deze combinatie helpt de ziel van het dier te bevrijden van de last en het leed, wat soms bewust of onbewust door de mens het dier wordt aangedaan. Het probleem van het dier ontstaat vaak, omdat het dier de spanningen en stress van zijn baas overneemt. Geeft vrijheid, rust en verbindt het dier met zijn oorspronkelijke kracht.

De 4 Elementen combinatie. Deze combinatie is gemaakt van vier planten: De Brandnetel, de Grote Klis, de Reuzenbalsemien en het Boerenwormkruid.
De remedie maakt je open en warm naar anderen, terwijl je toch jezelf kunt blijven. Het contact met je ziel en het doel van de ziel wordt duidelijker en ze helpt je op te ruimen wat je ontwikkeling in de weg staat. In je eigen kracht blijven staan en de ander ook in zijn/haar eigen waarde kunnen laten. Geeft je een gevoel van vrijheid, plezier en openheid, doordat je zelf krachtiger en zekerder handelt.

De Brandnetel is gekozen vanwege het aarde-element. De Brandnetel geeft je een goede verbinding met de aarde, waardoor je kunt reinigen en zuiveren. Goed om je te verbinden met de ander via je basis, je wortels, maar toch jezelf kunnen blijven. Geeft bescherming en verbinding met de aarde. Om jezelf toe te staan neer te dalen op aarde, je verantwoordelijkheid te nemen en niet weg te lopen wanneer er teveel mensen op je afkomen.

De Grote Klis is gekozen voor het ruimte-element. De ruimte voor jezelf hebben en dit goed kunnen innemen. Wanneer je gevangen zit, opgesloten en niet de verbinding van het hogere kunt maken. Geeft bevrijding en laat je de ruimte innemen voor jezelf, waarbij je dit vanuit je hoger zelf kunt genezen en voeden.

De bloemen van de Reuzenbalsemien zijn gebruikt voor het water-element. De Reuzenbalsemien helpt je om in je eigen ritme en op je eigen manier de verbinding met het hogere te maken. Je niet laten beperken en belemmeren door je omgeving, maar mee stromen met jouw hogere ontwikkeling.

Het Boerenwormkruid is de plant die gebruikt is voor het element vuur, je kracht en de verbinding met je kracht. Tijdens de afstemming gaf de plant de volgende informatie:

Cirkels van licht
Draaien om hun bestaan
Sta in het leven
Vol vuur en kracht
Wees niet bang voor de nacht
En het bestaan
En laat je leven
Niet verloren gaan
Kies de weg zonder
problemen
De keus maakt niet uit Het is er maar één
Loop verder zeker en trots
Je leven is liefde
Je leven is God
Ik breng je het licht
Standvastigheid
En het zuivert je lot.

G.S.M. combinatie – Mycena – Terra – Reuzenbalsemien.
Een combinatie om te gebruiken tegen de straling van mobiele telefoons en elektrische velden. Kun je bij je telefoon houden en/of een klein beetje op je hoofd doen, aan de kant waar je mee belt. Bij pijn aan het hoofd door teveel bellen, meerdere malen een druppeltje op de pijnlijke plaats doen. Ook goed om te gebruiken bij pacemakers.

Hartgespan – Motherwort – Leonurus cardiaca.
De bloesemremedie van het Hartgespan werkt op de patronen van de familie, wanneer je je niet thuis voelt of hebt gevoeld bij je familie. Wanneer je de warmte en liefde van de omgeving, relaties en familie niet hebt kunnen ontvangen en daardoor bent gaan verharden en je een vreemde op aarde bent gaan voelen. Negatief en stekelig naar je omgeving gaan reageren, omdat je het gevoel hebt dat je daar je hart niet kunt openen. Verzacht en helpt je om open te staan voor liefde en ondersteuning, zowel in de familie op dit moment als het verwerken van de oude problemen. De Hartgespan integreert de verschillende niveau’s van fysiek, emotioneel, mentaal tot spiritueel, waardoor je een dieper en beter inzicht krijgt hoe deze verharding is ontstaan, waardoor je spanning en verplichting kunt loslaten. Ze maakt flexibel en doorbreekt starheid, stijfheid en te geordende structuren. Helpt je met het loslaten van de angst om gekwetst te worden.

Integratie remedie – Als combinatie gemaakt van: de paddestoelen Reuzen Stropharia, Bleke Franjehoed en de bloesems van de Datura, de Stokroos, de Reuzenbalsemien en de Pompoen.
Een remedie voor de integratie, bescherming en verwerking van oude niet geïntegreerde emoties. Wanneer je op een moment in je leven je grip op je leven bent verloren en je uiteindelijk, dit nog niet goed hebt verwerkt. Ze helpt je om het oude los te laten en geeft je inzicht in hoe het probleem is ontstaan. Dit kan te maken hebben met problemen van oude relaties, maar ook oud verdriet en misbruik. In alle situaties waarbij je de controle over je leven bent kwijtgeraakt, soms kan dit alleen maar een moment zijn geweest. Hierdoor is vaak het gevoel van veiligheid en vertrouwen kwijtgeraakt, waardoor een voortdurend gevoel van kwetsbaarheid kan ontstaan. Deze remedie herstelt de verbinding met het hoger zelf en integreert de verschillende verwerking processen, geeft bescherming en vertrouwen.

Kastanje inktzwam – Coprinus auricomus – coprinus auricomus. (nieuw 2004)
Handelen vanuit je oorspronkelijke kracht, brengt je terug naar je eigenlijke structuur. Doorstroming in het ritmische gebeid. Verder gaan ondanks blokkering en het gevoel, dat je niet verder kunt. Je hart openen en je vooruit bewegen naar je toekomst. Het versterken van je vrouwelijke kracht. Je opdracht van je ziel vervullen. Verder gaan, open staan voor je toekomst. Geeft je lichaam kracht en ruimte, speciaal in het borstgebied. Je toekomst vormen vanuit liefde voor je lichaam, vanuit liefde voor je geest en vanuit liefde voor de aarde. De Kastanje inktzwam ruimt op en voert af via de zonnevlecht. Ruimte voor het nieuwe en de verandering.

Living Star Light.
De Living Star Light is geen combinatie en geen bloesem remedie, maar het is een kosmische remedie. Deze remedie verbindt je met het natuurwezen van de aarde en met de sterren. Het is een vijfpuntige ster, met drie horizontale punten en met 1 punt naar boven en 1 punt naar beneden. De remedie geeft ontspanning en helpt met het loslaten van alles wat niet bij je hoort. Na de eenheid van je wezen op aarde te hebben gevonden, helpt deze remedie om de aardse en kosmische verbinding te verdiepen.

Oranjerode Stropharia – Stropharia aurantiaca. (Nieuwe remedie vanaf november 2005).
De Oranjerode Stropharia is een zeer zeldzame plaatjeszwam die zijn oorsprong heeft in Australië en met de wind naar Europa is gekomen. Ze heeft te maken met verdriet dat verbonden is met het gevoel van er niet bij te horen, waarbij je je vuur/kracht vanuit je hoger zelf niet hebt kunnen manifesteren. Ze helpt met het loslaten van tranen en het vernieuwen van de verbinding met de aarde. Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. Ze laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden, bewust worden wat de oorzaak is van je kwetsbaarheid en deze kunnen loslaten door vertrouwen.

Ik laat los wat onbelangrijk is via de liefde van mijn hart.
Ik ben verbonden met de aarde door het plezier dat ik heb in de ander en door het genieten van het leven.
Mijn ziel opent zich voor liefde en staat open voor de uitdagingen van het leven.

Zorg en kracht voor jezelf, patronen van twijfel laten gaan en de weg zoeken door de chaos in het leven. Je verbinding met wie je bent weer terugvinden en gaan staan voor wie je bent. Inzicht in het gebeuren om je heen en begrijpen dat dit nodig is om de volgende stap in je bewustzijn te kunnen zetten. Helpt met het opruimen van emoties die voortkomen van oud verdriet tot mislukte relaties en van mislukte acties tot nieuwe uitdagingen. Het leven nemen op het moment en het inzicht hoe te handelen om niet in hetzelfde oude patroon te komen. Een patroon van pijn, stress en verdriet. Je nieuwe weg vinden en deze met kracht en moed durven gaan, zonder je te laten belemmeren.

Bij de afstemming op de paddestoel kwamen oude draaiduizelingen, die veel weg hadden van de ziekte van Ménière naar boven. Dit was een oud probleem, waarvan ik dacht dat dit allang genezen was. Na gebruik van de Oranjerode Stropharia was dit probleem na twee weken weer verdwenen.

4 Paddestoelen Combinatie – Mycena – Kastanje Inktzwam – Kleine Viltinktzwam – Reuzenstropharia. (nieuw 2004).
De 4 Paddestoelen Combinatie heeft met het neerzetten te maken, je manifestatie, jezelf tot in de meest krachtigste vorm tot uitdrukking brengen. Wanneer je de integratie hebt gemaakt van het vrouwelijke en mannelijke, maar het intuïtieve, het hogere is nog te nieuw, waarbij je nog niet verder durft te gaan naar de volgende stap, je voeding vanuit het hogere en de vrijheid van je hart. Deze combinatie helpt met het loslaten van oude aanpassingen aan anderen en verwijdert de rommel die je hebt overgenomen van anderen. Ze geeft vertrouwen en de moed om los te laten, waardoor je door oude lagen en patronen heen kunt breken, die je anders zouden blokkeren. Je past je niet aan de normen aan, maar gaat je handelingen duidelijk vanuit je eigen ritme manifesteren. Zorgt dat je ophoudt met piekeren en brengt je naar de essentie van een probleem. Goed om te gebruiken in combinatie met de Kastanje inktzwam. Wanneer je niet hebt kunnen vormen wat voor je ziel noodzakelijk is, waardoor ziekten zijn gaan ontstaan, brengt de 4 Paddestoelen combinatie niet gevormde structuren in de vorm.

Paddestoelen zijn geen drugs, het zijn gidsen, om je de dingen te laten zien, zoals ze zijn.

Het Spirituele Pad – Komkommerkruid – Slaapmutsje – Trompetklimmer.
Om je spirituele weg te kunnen vinden. Wanneer je in het verleden andere keuzes hebt gemaakt en het materiële als eerste prioriteit bent gaan stellen. De remedie begint de keuzes die in het verleden hebt gemaakt te veranderen en laat je inzien dat zonder spiritualiteit het materiële ook niet bestaat.

Zonnebloem (Aardpeer) – Sunflower – Helianthus tuberosus.
Deze meerjarige Zonnebloem werkt op het principe van de vader en het mannelijke in zowel man als vrouw. De remedie laat je opkomen voor jezelf, herstelt de verbinding met de vader en helpt je om oude vader problemen op te ruimen. Ze versterkt de zonnevlecht en helpt je om zowel je eigen kracht te vinden, de verbinding met het licht te vinden of je zon als kern van je leven te vinden. Helpt je bij de manifestatie van je dromen. Geeft kracht, vitaliteit en energie. Laat je, met plezier, dat doen wat je altijd al wilde doen en laat je opkomen voor jezelf. Je niet door anderen laten beperken of aan de kant zetten. Geeft daadkracht en laat je ondernemen.

Zuivering – Bescherming – Klaproos – Komkommerkruid – Reuzenbalsemien – Reuzen Stropharia – Vogelmelk.
Ooit begonnen als combinatie tegen hoofdpijn. Zuivert je ziel en je lichaam en helpt je te aarden. Zorgt dat je beter in je lichaam komt te zitten en laat je terugkeren naar je oorspronkelijke zuiverheid van je ziel. Helpt je met het opruimen van overbodige emoties en versterkt het vertrouwen in jezelf.


Uitleg Bloesem Remedies Nieuwe Tijd


De veranderingen in het bewustzijn gaan door de invloed van de nieuwe tijd vaak zo snel, dat de meeste mensen dit niet als prettig ervaren. Enkele gevolgen hiervan zijn onder andere een verstoring van het evenwicht, vermoeidheden, confrontaties en het algemene gevoel dat je niet lekker in je lichaam zit. Om het evenwicht weer te herstellen kun je een aantal nieuwetijds remedies gebruiken. Dit zijn nieuwe remedies, die nog steeds in ontwikkeling zijn.

De eerste remedie die gemaakt is van een serie van 7 is de Peer remedie, de tweede remedie is de Cel-energie, de derde remedie is de Aarde-bescherming, de vierde de Bolderik en de vijfde remedie is de Aarde-creatie. De eerste drie remedies zijn voor de stabilisatie van het bewustzijn tijdens de veranderingen en de Bolderik en de Aarde-creatie zijn remedies om in je kracht te gaan staan.

De Peer laat, door het vertrouwen in jezelf, je beter zien hoe de personen en het geheel in werkelijkheid zijn, ze stabiliseert het hart en geeft innerlijke zekerheid en vertrouwen. De Cel-energie is de bypass voor de geest. Je hoeft niet meer al het oude op te ruimen, maar je kunt direct gaan handelen vanuit je oorspronkelijke bron. De Aarde-bescherming versterkt de groene bescherming en groene energie van de aarde, waarbij alles wat iemand je probeert aan te doen wordt teruggekaatst en je wordt opgenomen in de beschermende energie van de aarde. De Bolderik laat je de zoektocht naar je kern maken, waarbij je voorbij kunt gaan aan alle verstorende invloeden. Ze laat je recht door zee gaan, ze maakt helder en laat je je weg gaan vanuit het hart. Wanneer je de kwaliteiten van deze vier bij elkaar optelt kom je bij de nieuwe remedie Aarde-creatie. Deze remedie is gemaakt van een krachtplaats in Noord Zweden d.d. 8 – 10 augustus 2008.

De nieuwe tijd.

De werking van bloesem remedies begint op energetisch gebied. Ze beginnen bij het gebruik met hun inwerking op het emotionele, het mentale of spirituele. De reden om met bloesem remedies te beginnen komt echter voort uit een fysieke klacht. Je lichaam heeft bepaalde problemen en daar wil je vanaf. In veel situaties krijg je echter te horen dat je er maar mee moet leren leven, het reguliere circuit weet met veel klachten geen raad, waardoor iemand uitbehandeld is. Deze groep mensen gaat verder met zoeken op het alternatieve gebied.

De gevoeligheid van een grote groep mensen wordt steeds groter, waardoor er klachten ontstaan die vroeger nooit waargenomen werden. Er zijn een aantal natuurwetten, die in alles en in iedereen werkzaam zijn. Zo wil de natuur alleen maar evenwicht maken, het positieve en het negatieve bij elkaar brengen en de eenheid tot uitdrukking laten komen. Water stroomt naar beneden, de druk probeert gelijk te worden, elektriciteit beweegt zich van veel naar weinig. Ook de mens heeft dit natuurlijke patroon, waarbij het lichaam het voertuig is van de geest. De twee samen zijn de uitdrukking van de eenheid. Wanneer je de relatie van deze twee erkent, kun je veel meer onbekende problemen oplossen, dan wanneer je het fysieke alleen maar ziet als een totaalbeeld van losse componenten. Zo als de achterkant van het blaadje verbonden is met de voorkant, zo is ook de mens onlosmakelijk met deze polariteit verbonden. Door b.v. meer drukte, vervuiling en straling, kun je jezelf niet altijd tot uitdrukking brengen, kun je jezelf niet manifesteren en word je als het ware uit je lichaam geduwd. Je kunt daarbij het lichaam versterken, door het gebruik van Dr. Schüssler celzouten, maar het blijft belangrijk om ook de kracht van de geest sterker te maken.

De problemen zijn er om het tegendeel te versterken en om bewust te worden. In de tegenwoordige situaties zie je een vermeerdering van de straling in verschillende vormen, zowel de gsm telefoons, de radioactiviteit, de elektrische vervuiling en de genetische verstoringen van natuurlijke energieën. Hierbij gaat de genetica uit van een onvolmaakt beeld, dat verbeterd moet worden. De natuur is een afspiegeling van het hogere, het goddelijke en wij zijn hier ook een uitdrukking van. Degenen die zich met de genetica bezig houden hebben een beperkte spiegel, want ze zien dit goddelijke niet in zichzelf en de natuur.

Alles bestaat uit elektrische velden, ook de mens bestaat uit elektrische deeltjes, iedere gedachte is een elektrisch beeld, wat door het lichaam tot uitdrukking wordt gebracht. Een plant, een boom, een mens is niet een uitdrukking van losse onderdelen, maar bestaat uit een levende energie. Deze levende energie is een trilling die een bepaalde hoogte heeft en verschillende frequenties bezit. In andere woorden kun je zeggen dat een plant, een boom, een dier, een mens een lied is en dat het de kunst is om dit lied zo zuiver mogelijk tot uitdrukking te brengen. De heling en genezing zal niet meer mogelijk zijn vanuit het fysieke lichaam, maar juist de trilling van de bloesem remedies zullen van steeds groter belang worden, omdat ze de natuurlijke harmonie weer herstellen.Beschrijving van de Bloesemremedies Nieuwe Tijd

De Peer – Pyrus communis hybride.

De Peer remedie is gemaakt op een geheel nieuwe manier, zonder de bloemen te plukken. Toen de peren bloesems op het punt van opengaan stonden is er aan de tak van de perenboom een glazen bol met water gehangen. De knoppen van de bloesems van de peer raakten het water en zijn gedurende een periode van zeven dagen en zeven nachten in de glazen bol gebleven. De bloesem is in de bol open gegaan en is in de bol gebleven totdat de bloei van de boom voorbij de top was en de Engel van de perenboom geheel in de boom was gemanifesteerd.

We kennen de peer als voeding, sappig fruit, dat de geleiding en de stroming bevordert. De peer bloesem remedie geeft evenwicht en laat je bij jezelf blijven, gedragen door een sterke basis. Ze versterkt de innerlijke kracht en zekerheid, vooral ook omdat ze bij de plantenfamilie van de rozen hoort. De peer heeft een breed en stabiel draagvlak, wat duidelijk aan de vorm is te zien en versterkt daardoor ook de innerlijke zekerheid.

Ze geeft vertrouwen in je innerlijk, waardoor je dat waar je teveel op bent gaan vertrouwen in de buitenwereld kunt loslaten. De Peer geeft bovendien het inzicht dat wat je dacht hoe personen en situaties zijn, dit niet altijd ook werkelijk zo is. Ze laat, door het vertrouwen in jezelf, je beter zien hoe de personen en het geheel in werkelijkheid zijn. Je kunt de Peer ook goed gebruiken tijdens de zwangerschap, vooral in het begin, wanneer je uit evenwicht raakt door alle veranderingen in het lichaam. De Peer geeft je tevens de verbinding met de aarde, wanneer de frequentie van het universum omhoog gaat. Hierdoor blijft het evenwicht behouden tussen onder en boven, de materie en de spiritualiteit, Aarde en Hemel. Ze zorgt ervoor doordat je bij jezelf blijft, in evenwicht en met vertrouwen, dat je je vanuit een stevige basis verder kunt gaan ontwikkelen.

De Peer voedt je en versterkt de liefde voor jezelf, waardoor je op een evenwichtige manier in het leven kunt blijven staan. Ze opent je voor het nieuwe, laat je ontluiken en geeft je inzicht hoe je jezelf kunt neerzetten. Wanneer je het evenwicht bent kwijtgeraakt, helpt de Peer je met het vinden van een nieuw vast centrum, van waaruit je je handelingen gaat zetten, voorbij de onzekerheid en voorbij de beperking. Ze laat je een nieuw, onbekend gedeelte van je ziel integreren, waarbij op alle niveaus van je bewustzijn het evenwicht wordt hersteld, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau.

Van een aantal therapeuten kregen we de volgende informatie over de bloesem remedie van de Peer: De cliënten gingen de balans opmaken van hun leven en gingen op zoek naar een evenwicht in hun werk en leven. Ze probeerden meer te genieten en niet altijd maar te rennen voor de ander. Ze werden levendiger in het leven van alle dag en ze genoten meer van het eenvoudige en alledaagse in het leven.

Cel-energie.

De Cel-energie is een energetische remedie voor het krachtiger maken en het in evenwicht brengen van de cellen. Deze remedie brengt de cellen weer in verbinding met de oorspronkelijke structuur. Deze oorspronkelijke structuur bestaat uit een bron, de nul energie. Dit is het oorspronkelijke startpunt, de bron waar alles uit voortkomt. De mens creëert vanuit deze bron en schept er het universum mee. De mens geeft echter aan deze energie zijn eigen resonantie mee, zowel spiritueel, mentaal, emotioneel als op fysiek gebied. Wanneer je voorbij deze persoonlijke resonantie gaat, kom je bij de bron, een oneindige cel, die zich weerspiegelt in de cel van alles wat leeft.

Door alle persoonlijke invloeden van de mens raken de cellen hun oorspronkelijke structuur kwijt en vanuit deze verstoring van de structuur ontstaat ook de verstoring in het bewustzijn van de mens. De Cel-energie remedie brengt iemand terug naar de oorspronkelijke trilling van de nul cel en brengt de innerlijke cel van de mens/dier weer in overeen stemming met de oorspronkelijke taak op aarde. De Cel-energie is de bypass voor de geest. Je hoeft niet meer al het oude op te ruimen, maar je kunt direct gaan handelen vanuit je oorspronkelijke bron. Het opruimen van oude emoties is belangrijk, maar tevens oneindig. Iedere keer wanneer je weer een bewustzijnsprobleem in evenwicht hebt gebracht krijg je een nieuw verschil en vanuit dit nieuwe verschil krijg je weer een volgend thema om op te ruimen.

Enkele ervaringen: Gaan doen wat bij je past, scant als het ware de cellen en helpt met het oplossen van blokkeringen, brengt je in je kracht en laat je op eigen benen staan. Voorbij alles, terug naar je bron en van daaruit jezelf weer opladen en je weg gaan vinden.

Aarde Bescherming.

Dit is een nieuwe remedie, die vanaf december 2006 wordt uitgegeven. Ze bestaat onder andere uit Rookkwarts, Himalya bergkristal, Smaragd, Toermalijn, Labradoriet, Malachiet, Granaat en de bloesem remedie Hartgespan.

De Aarde Bescherming helpt om te beschermen tegen de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aanvallen op de energie van een persoon. Vooral het soort aftap dat bestaat uit “lage” aardse energie. De bloesem remedie Bescherming werkt vanuit de spirituele en hogere bewustzijnsaanvallen, het gebied van de kruin en hoger, maar de remedie Aarde Bescherming versterkt de groene bescherming en groene energie van de aarde, waarbij alles wat iemand je probeert aan te doen wordt teruggekaatst en je wordt opgenomen in de beschermende energie van de aarde.

Bolderik – Agrostemma githago.

Ze maakt helder en laat je je weg gaan vanuit het hart. Geeft verwerking van onbekende chaotische emoties. Ze laat je de zoektocht naar je kern maken, waarbij je voorbij kunt gaan aan alle verstorende invloeden. Laat je recht door zee gaan en opent je voor het inzicht, dat wil je je verder ontwikkelen de verhoging van het bewustzijn noodzakelijk is. Geen groei zonder bewustwording.

Helpt met het loslaten van wraakgevoelens en opent je voor het hogere bewustzijn van vergeving en liefde. Er is een zekerheid en dat is dat je een kind van God (universum) bent, al het andere is bijzaak. Ze brengt je in een staat van zijn, voorbij alle problemen. Wanneer je het vertrouwen hebt verloren in het leven, in de wereld, in de mensheid brengt de Bolderik je weer terug naar een staat van zuiverheid.

De Aarde-creatie.

Wanneer je de kwaliteiten van deze vier bij elkaar optelt kom je bij de nieuwe remedie Aarde-creatie. Deze remedie is gemaakt van een krachtplaats in Noord Zweden. In het midden van een weiland is een steen heuvel, waar uit de vlammen van de energie van de aarde omhoog komen. In deze vlammen is de groene Aartsengel zichtbaar en deze Aartsengel verbind je met de sterren en het universum en brengt de sterrenkinderen naar de aarde. Deze Aartsengel brengt alles wat nog achtergebleven is in de ziel en de geest en wat niet heeft kunnen incarneren, naar de aarde. De Aartsengel geeft de rust en het vertrouwen om er te zijn, zonder strijd, om in je kracht te staan zonder pijn en om je diepe wortels te geven om je incarnatie op aarde te voltooien. Ze brengt je in verbinding met je natuurlijke ritmes en verbindt deze met de sterren en de aarde. Ze bezit de kwaliteit van integratie van de sterren en het universum, de genezing van het hart van de aarde, het hart van het universum en het hart van de mens. Ze brengt de mens naar een nieuw niveau van begrip, waarbij het de verandering geeft om de deuren van je hart te openen voor de sterren, de aarde en het universum. Een cyclus van genezing van het menselijke ras dat begint in een werkelijke uitdrukking van liefde, de opening van het hart en het zoeken naar werkelijke genezing in jezelf.

Belangrijk in dit proces is, dat je het niet bij de ander of in de groep zoekt, maar je eigen weg probeert te vinden, ondanks alle tegenwerking. Van veel zoekers zijn als het ware eeuwenlang koppen afgehakt, je steekt je hoofd boven het maaiveld uit en je wordt terug gezet op je plaats en tegengewerkt. Door het gebruik van de Aarde-creatie verbind je je met deze portal, deze krachtplaats en ga je vanuit je eigen bescheiden weg (er is geen ander) je verbinden met het geheel. Deze weg gaat nu gesteund worden door je hogere helende kracht en het zet je op de weg om de genezing van alle niveaus in jezelf te vinden. De Aarde-creatie helpt je met het loslaten van wat niet belangrijk is voor de vervulling van de unieke rol van de mens in het universum en laat je afdalen naar de aarde naar een niveau van totaliteit, om van daaruit weer terug te keren naar een niveau van de engelen, te genezen na een lange zoektocht naar de originele bron.

Enkele ervaringen: Ik voel mijn eerste chakra meer in aanwezigheid komen en voelt alsof het voeding krijgt, het ”loopt vol”. Niets ontbreekt mij. Er ontstaat een diepe verbinding met de aarde, door die verbinding met de aarde kan het kruin chakra verder opengaan en voel ik contact met “de bron”, licht liefde, vreugde alles gaat stromen. Ik voel de heiligheid, schoonheid en zuiverheid in mijn hart. Je bent zo in staat om een nieuwe werkelijkheid te creëren, een nieuwe wereld. Door deze verticale voeding kun je onbelangrijke zaken loslaten en je daden positief richten. Het stimuleert het eerste chakra dus het stimuleert daadkracht, ik word er erg actief en gedreven van om dingen neer te zetten. Scheppend, hemel op aarde creëren (Gods rijk). Het plan komt van de grond, wordt werkelijkheid. Precies wat ik nodig had op dit moment. (Mevr. C.V.)
Ik heb het gevoel alsof ik veel meer compleet begin te worden. Alsof er ontbrekende stukken van mezelf teruggeplaatst worden. Minder behoefte ook aan het delen van dingen die in mij spelen c.q. het zoeken van bevestiging bij anderen. (Mevr. M.K.)

Wintergroen (Rondbladig)- Pyrola Rotundifolia.

Deze remedie is gemaakt door Inske Zaalberg in Noord-Zweden, in een moerasgebied met een hoge luchtvochtigheid en zuivere zuurstof. De naam Rondbladig Wintergroen heeft de plant te danken aan haar ronde bladeren en omdat ze minstens een winter groene bladeren houdt. Ze groeit in groepjes, de bloemen bevatten geen nectar en worden niet bezocht door insecten. De zelfbestuiving is normaal en volwassen planten hebben een symbiose met een schimmel voor de toevoer van stikstof (arbutïode mycorriza). De jonge plantjes hebben geen bladgroen en kunnen zich alleen met humus voeden.

De bloesemremedie helpt je met het opnemen van voeding van uit de aarde en laat je vooruit gaan, waarbij ze zorgt dat je alles loslaat wat niet bij je hoort. De Wintergroen zorgt voor het vertrouwen in jezelf en laat je bewust worden dat je veel meer kwaliteiten in jezelf hebt zitten, als dat je naar buiten brengt. Ze zet je in je eigen kracht en hierdoor kunnen oude niet verwerkte emoties losgelaten worden naar de aarde. Ook kunnen andere mensen met dezelfde problemen dit herkennen en beginnen met deze los te laten.

Hierdoor laat ze je een geneesspiegel voor de ander zijn. Je kunt de ander helpen, omdat de Wintergroen je in je eigen kracht laat staan, los van de omgeving en met het hart op de juiste plaats. Ze laat je verder gaan, helpt je met uitbreiden en geeft je het geloof in jezelf, zodat je de kwaliteiten, die je diep in je binnenste hebt verborgen, naar buiten kunt brengen.

Engel- en Lemurische poort- met het Rode Bosvogeltje-Cephalanthera Rubra.

Deze remedie van deze eerste nieuwe tijd serie is een hele bijzondere geworden. Tijdens het maken van het ‘gewone’ Rode Bosvogeltje kwamen wij op een bijzondere plaats. De plaats was beschermd en er was toestemming nodig om ‘binnen’ te komen. Tijdens de afstemming verscheen er een energetische wachter, die te maken had met het misbruik van energie en de natuur. Dit was een wachter voor een Lemurische poort. Na het vragen kregen we toestemming om deze energie te gebruiken. De wachter ging opzij en een straal van warm, zonnegeel licht onder een hoek van 120 graden vanuit het Noorden scheen de schaal in. Daarna opende zich een deur recht boven de schaal, een Engel liet zich zien en een licht van onbeschrijfelijke zachtheid en liefde stroomde de schaal in.

Deze remedie gaat naar de oorsprong van wie je bent, voorbij de beperkende codes die je vasthouden in de oude structuren. Verandering en transformatie door de opening naar de bron van Hogere kennis. Wanneer je het gevoel hebt dat je niet verder komt en in circels blijft rondlopen. Wanneer je de volgende stap niet kunt maken, opent deze remedie de verbinding met de Engelenwereld en zorgt dat je de verbinding kunt maken met de wijsheid en kennis van Lemurie. (De tijd van eenheid, voor Atlantis en voor de splitsing van het bewustzijn). Deze remedie transformeert tevens het oude verdriet dat de stap naar het nieuwe tegenhoudt en geeft daarna rust en vrede. Ze versterkt je verbinding met je Engel/begeleider/gids/hoger zelf en laat je duidelijk je weg volgen. Hierdoor kun je gemakkelijker bij jezelf blijven, voorbij de beperkingen vanuit oude tijden en/of zeer oude emoties. Weten dat je hier op aarde bent om het Licht en de Liefde tot uitdrukking te brengen en naar een hoger plan te tillen. Je bent de vertegenwoordiger van dit Licht op aarde.

Let op dat je wel wat aardende remedies zoals b.v. de Terra gebruikt in verband met de sterk omhoog trekkende energie van deze remedie.

Aarde Vortex met Witte Engel

Deze remedie is gemaakt van een energieplaats met de infusie van een Zwarte Tourmalijn, een Lemurische Bergkristal en een Super Seven mineraal (mineraal met 7 stenen). De energieplaats is een Vortex, die de aarde in gaat en een diepe verbinding maakt met een kern van licht, diep in de aarde. Vanuit dit licht vormt zich een Witte Engel met een Gouden bol.

De Aarde Vortex met Witte Engel maakt in eerste instantie een verbinding, diep met de aarde en gaat naar de emoties van oude levens, die niet goed verwerkt zijn en die nog steeds problemen in het huidige leven geven. Door deze diepe verbinding met de aarde kan ook het hogere in de ziel zich manifesteren. Een verbinding met Lemurie (hart) en Atlantis (denken) wordt gemaakt en zodra deze samen komen, ontstaat de verbinding met Akasha (gouden stad). Door deze universele verbindingen kan door het inzicht vanuit het hogere een verandering plaatsvinden.

Wanneer een manifestatie van de ziel niet afgemaakt kan worden, dan blijft dit achter in het bewustzijn en gaat een eigen leven leiden. Dit kan eeuwen in het bewustzijn blijven ronddwalen en wordt uiteindelijk gemanifesteerd door een crisis. (B.v. een psychose, scheiding of ernstige ziekte). Deze crisis vindt meestal plaats aan het einde van een periode van transformaties, waarbij het probleem dwingt om nu een verandering te maken. Er bestaat geen kans meer op uitstel.

Ze geeft bovendien het inzicht dat je niet hoeft te strijden tegen het slechte, maar los moet laten en het nu het moment is van manifestatie. De Aartsengel Lucifer brengt het licht naar de mensheid en het inzicht dat het goede niet zonder het kwade kan bestaan en alles uit een universele bron ontstaat.

De remedie is op 24 december(2011) gemaakt, het moment van de geboorte van de zon. Deze geboorte staat ieder jaar weer voor de innerlijke geboorte van je eigen innerlijke kracht.

Ik vernieuw, verander en manifesteer het diepste van mijn ziel. Ik laat oude, niet geintegreerde en niet gemanifesteerde emoties los en geef vorm aan mijn nieuwe richting.

Kindervortex

Een bijzonder krachtige remedie voor zowel kinderen als volwassenen. Voor het opruimen van alle trauma uit de kindertijd.

Integreert de kwaliteiten, die de ontplooiing van de (kinder) ziel in de weg staan. Vernieuwt de herinneringen tot op celniveau en zorgt voor de verbinding met de oorspronkelijke kwaliteiten van de ziel, voordat deze op aarde incarneerde. Integreert de nieuw geleerde kennis met oude kennis vanuit het universum.

Kunnen leven zonder beperking van het aardse bestaan en je verbonden voelen met het universele Licht. Ze laat je zijn wie je bent, voorbij alle beperkingen. Je bent wie je zijn mag. Opent je hart voor de ontwikkeling van liefde en zorgt dat je al je universele kwaliteiten kunt neerzetten vanuit Licht en Liefde en met een wakker bewustzijn in het hier en nu. Geeft het sterrenkind zowel veiligheid, als bescherming uit de engelwereld en verbindt het sterrenkind met zijn/haar oorspronkelijke kracht. Een remedie, die het stralende witte licht laat indalen en zorgt dat de (sterren) kinderen met een open hart hier op aarde kunnen zijn.

Gemaakt van een vortex met een engel met een gouden bol er omheen, met de edelstenen:fluoriet, celestiet, rhodoliet, aquamarijn, morganiet, haliet, versteend hout en 2 amethist vleugels.

De Kinder Vortex laat je zijn en brengt zowel het kind als het innerlijk kind de rust van een veertje in de wind.

De kinder vortex helpt met het opruimen van alle trauma, pijn en verdriet uit de kindertijd. Dit kan een trauma zijn van al het slaag dat je gehad hebt. Maar het kan ook zijn dat je niet mocht spelen en alleen maar moest werken en je het gevoel had dat je gevangen zat in de verplichtingen. Het spelen en plezier kan daardoor zijn verdwenen en het hart wordt daardoor een verzamelplaats van pijn. Iedere keer wanneer je iets leuks wilt doen, komt het gevoel van de oude verplichtingen en de oude pijn weer terug en houdt je tegen om aan de leuke dingen in je leven te beginnen.

De gebruikte edelstenen in de Kindervortex zijn:
Fluoriet geeft bescherming en zelfvertrouwen, opent de deur naar het onbewuste en helpt met het loslaten van vastzittende beperkingen en gewoonten. Ze verwijdert negativiteit en helpt met het begrijpen van de emoties.

Celestiet brengt je in verbinding met het rijk van de engelen, brengt een diepe vrede en zorgt voor de spirituele ontwikkeling. Helpt met het oplossen van conflicten en geeft vertrouwen in de oneindige wijsheid van het goddelijke.

Aquamarijn kalmeert en beschermt en helpt met het loslaten van de gedachten van anderen en de verantwoordelijkheid. Geeft inzicht in emoties en oude problemen door de juiste interpretatie van het gevoel.

Haliet zuivert de ziel en lost oude patronen, negatieve gedachten en vastzittende emoties op. Ze geeft tevredenheid en helpt met het loslaten van gevoelens, die te maken hebben met verlating en afwijzing.

Morganiet bezit een sterke hartenergie en bestaat uit zuivere goddelijke liefde. Ze verbindt je met de hogere lichttrillingen en de engelenrijken. Om te kunnen loslaten en transformeren, de steen van verandering, kracht en hoop en het vrouwelijke.

Rhodoliet geeft energie, herstelt en reinigt de chakra’s. Voor sereniteit en hartstocht en een belangrijke steen bij een crisis, omdat ze moed geeft.

De amethist en het versteend hout stonden buiten de schaal en waren de verbinding met de vortex en de omgeving.

De amethist is een bijzonder krachtige, spirituele steen die de geestelijke capaciteiten versterkt, wijsheid brengt en kalmerend werkt. Ze brengt hoog en laag in evenwicht, verdrijft woede, verdriet, angst en zorgen en helpt met de verwerking van verlies. Voor spirituele wijsheid en de liefde voor het goddelijke.

Het versteend hout is belangrijk voor de aarding en is vooral een belangrijk mineraal voor gevoelige en nieuwetijdskinderen.

Engelpoort

Op 21-12-2012 is er een nieuwe remedie gemaakt, die de naam Engelpoort heeft gekregen. Er zijn natuurlijk al veel verhalen over deze datum, maar het meest fascinerende is wel, dat er veel voorspellingen tot deze datum zijn gemaakt en daarna niet meer. Is dit niet een mooi geschenk, eerst moeten we nog voldoen aan al de oude patronen en nu kunnen we gaan creëren vanuit vrijheid, los van alle beperkende voorspellingen en verbonden met het oorspronkelijke licht uit het universum.

De Engelpoort kondigde zich al vrij snel aan na het maken van de Kinder Vortex. Er ontstonden nieuwe bewegingen, kleuren en draaiingen op een plaats in de tuin. Al snel werd duidelijk dat dit een nieuwe krachtplaats was die met de verandering van het bewustzijn te maken heeft. Een opening waardoor het oude losgelaten kan worden en het nieuwe licht kan integreren.

De Engelpoort helpt je met de integratie van het nieuwe licht en de oude patronen van jezelf, je familie en de aarde, vooral de patronen die je tegenhielden in je manifestatie in dit leven. Dit patroon kun je doortrekken naar de jonge ziel, die ook niet tot volle bloei kon komen. Ze geeft inzicht in diepe oude, nog niet losgelaten pijn en beperkingen. Deze kunnen in dit leven zijn ontstaan, maar het kunnen ook oude patronen van de familie zijn en diepe beperkende patronen uit oude levens. De remedie helpt je met het bewust worden en het loslaten van het oude en het integreren van het nieuwe licht, zodat je naar een volgend proces van bewustwording kunt gaan. Dit is als een soort geboortekanaal van de nieuwe tijd. Het nieuwe in kunnen gaan met de bescherming van het licht en de liefde van het universum, veiligheid en stabiliteit integreren in het lichaam/de aarde, waardoor een volgende stap naar een dieper niveau van genezing van het lichaam/de aarde kan plaatsvinden. Ze zorgt voor een verbinding met je oorspronkelijke engelkracht om het licht in de aarde te kunnen brengen en ze geeft je tevens bescherming wanneer je de zielen die nog diep in de donkerte van de aarde zitten opgesloten helpt bevrijden.

Deze remedie zal ook veiligheid kunnen geven aan hooggevoelige personen/ kinderen, omdat ze minder in de gedragsproblematiek hoeven te vluchten om zichzelf te kunnen handhaven, doordat de remedie een anker in de aarde geeft, dat resoneert met hun hoge trilling.

Na verschillende afstemmingen werd het ook duidelijk dat deze remedie een bijzondere beschermende kwaliteit heeft en daardoor de sleutel is voor de volgende remedie die gemaakt gaat worden in Alaska. Deze remedie heeft te maken met de integratie van het licht en de duisternis.

Via de Kinder Vortex krijg je de kans om ongeschonden met je talenten door de individuele/familie patronen heen te breken en hier op aarde thuis te komen. De veiligheid van de Engelpoort zorgt ervoor dat je deze talenten ook daadwerkelijk neer durft te gaan zetten, waardoor je beter bij jezelf blijft en minder snel vatbaar bent voor de collectieve opinie, waardoor je vaak vast gezet wordt in een collectief veld (Jung’s collectieve onbewuste) en vervolgens de verbinding met jezelf kwijtraakt.

De gebruikte edelstenen in de Engelpoort zijn:

Morganiet, een heel belangrijk kristal voor deze tijd, die je helpt om door alle oude lagen van pijn, verdriet, kwetsingen en blokkades heen te gaan. Zacht, maar met een diepe doorgaande werking. Ze geeft inzicht en haalt de sluiers weg om de oude patronen te kunnen zien en transformeren. De Morganiet bezit een enorme hart kracht, Goddelijke Liefde en opent je hogere Hart energie, om deze te laten stromen.

Seleniet heeft een heel fijne trilling, maakt helder en opent het hogere kruinchakra, waardoor er een toegang ontstaat tot het engelenbewustzijn en je in staat bent om je lichtlichaam te verankeren in de aarde. Het geeft inzicht in oude en onbewuste gebeurtenissen en geeft bescherming en stabiliteit.

Kyaniet (Cyaniet) brengt de verbinding tot stand tussen het hart en de hogere niveaus, zodat de beslissingen die genomen moeten worden ook door het hart en de ziel worden ondersteund, zodat je de richting kunt kiezen die bij je past.

Apofylliet met Heulandiet, de Apofylliet versterkt een bewuste verbinding tussen het fysieke en spirituele. Het geeft evenwicht, stabiliteit en de erkenning van je ware zelf en laat je je eigen weg gaan. De Heulandiet helpt met het scheppen van een liefdevolle omgeving en versterkt de liefde voor jezelf en ook de verbinding met Lemurië en Atlantis.

Herkimer diamant opent de kanalen voor spirituele groei en versterkt de stroming hiervan. Geeft inzicht in de blokkades in de spirituele groei en vorige levens. Versterkt de leiding vanuit hogere dimensies en maakt het doel van je ziel duidelijk.

Elestia(a)l kwarts verbind je met het licht uit de goddelijke werelden, zuivert en zet je in een hogere trilling, waarbij ze alles, op een zachte manier, in een stroomversnelling brengt. Genezing tot diep in je aardse kern. Het brengt inzicht en wijsheid en is verbonden met onder andere Sirius.

Divine Angel

De Divine Angel is gemaakt op 24 juni 2013 tijdens een magische reis in Alaska. Het was in 2005 dat deze remedie zich al aankondigde en verschillende nieuwe tijd remedies zoals de Engelpoort waren nodig om deze remedie te kunnen maken.

De Divine Angel geeft inzicht in niet opgeloste en vergeten patronen uit het verleden, brengt heelheid en versterkt je eigenwaarde en gronding. Trauma’s uit vorige levens worden in het nu gespiegeld en kunnen vanuit eigen kracht hersteld worden. Door deze opruiming en zuivering wordt de weg naar de Bron geheeld en kan je Hoger Zelf tot volledige uitdrukking komen. De remedie geeft verlichting op universeel niveau en versterkt de verbinding met de Engelenwereld. Een werkelijke en diepe manifestatie van de ziel kan plaatsvinden, doordat je beter verbonden bent met de spirituele wereld, hogere gidsen en je eigen intuïtie. Waar op de aarde nog duisternis heerst, is er in de andere wereld van het Licht, de onvoorwaardelijke liefde, het vertrouwen en de gerechtigheid. De Divine Angel laat ook via dromen oude emoties opruimen, geeft een acceptatie van wat is en versterkt de innerlijke vreugde, zonder aparte reden, in het hart.

Een remedie voor de bevrijding van de mens. Wanneer iemand nog gevangen is in pijn, stress, verdriet of andere onevenwichtigheden, zorgt deze remedie voor het loslaten van deze problemen door de versterking van het eigen licht.

Bewust of onbewust een verlengstuk zijn van het licht en dit licht overal waar je bent laten zien. Een lantaarndrager voor de nieuwe tijd. Het kunnen loslaten van de donkere nachten van de ziel tot in vele generaties.

Het licht van Lemurië als voortrekker voor de evolutie op aarde. De genezing van de mens door de bewuste verbinding met de 4e dimensie. Leven vanuit waarheid. Een genezer zijn voor de verloren volken, een genezer zijn voor de verloren vrouwen, een genezer zijn voor de verloren kinderen. De liefde vanuit het land van Lemurië als gereedschap voor de genezing van de pijn op aarde.

Er bewust van worden dat ziekte ook een deel is van een innerlijke strijd, een oorlog die nog niet gestreden is en nog steeds voortwoed. Het licht van Lemurië daalt af naar de diepste diepten van het bewustzijn om daar onbewuste con-flicten op te lossen. Niet omdat het moet, maar omdat een evolutie heeft plaatsgevonden in het bewustzijn van de mens en dat door het collectief geheugen het conflict wordt opgelost.

Het collectief geheugen van de mens als middel voor het oplossen van die zaken, die hun functie hebben verloren en nog steeds als onnodig ballast aanwezig is. Door middel van het collectief geheugen kunnen vele oude angsten worden losgelaten, omdat de remedie de trilling van het collectief geheugen verhoogd en door deze verhoging er geen noodzaak meer is om nog langer te lijden.

Verlossing vanuit de nieuwe dimensie. De genezing van de snelweg.

De gebruikte edelstenen in de Divine Angel zijn:

Brazilianiet zorgt ervoor dat je je kwaliteiten naar buiten brengt en laat je afstemmen op het hoogst.

Watermeloentoermalijn laat je hogere hart ontwaken en brengt je bewustzijn van het hoofd naar het hart. Geeft een natuurlijke vreugde en versterkt je liefde.

Groene toermalijn heelt het hart en maakt het sterk. Opent je voor Goddelijke liefde.

Blauwe toermalijn werkt op de verruiming van het bewustzijn en bevordert een volledige overgave aan de Goddelijke bron.

Aquamarijn ruimt oude patronen en blokkades uit het verleden op. Maakt de verbinding met het Goddelijke vrouwelijke; de bron van de levensenergie.

Bergkristal verhoogt het spiritueel bewustzijn en versterkt het kanaal voor het ontvangen van hoge frequenties uit de Engelenwereld.

De Lemurische Sterrenzaad Bergkristal dubbeleinder geeft toegang tot de wijsheid uit oude beschavingen. Versterkt de vrouwelijke energie en maakt verbinding met Sirius, de walvissen en de dolfijnen. Voor het doorbreken van voorouderlijke patronen die je beperken om volledig jezelf te kunnen zijn.

Apofylliet en Calciet activeert de verbinding met hogere gidsen en Engelen. Bevordert het contact met je hogere zelf en je ziel. Voor spiritueel inzicht bij fysieke onevenwichtigheid.

Groene Apofylliet versterkt zowel de verbinding met natuurwezens als de werking van de vortexen en poorten naar andere dimensies. Voor zuivering en bescherming van giftige omgevingen.

Hematiet is voor het oplossen van polariteiten en het in evenwicht brengen van tegengestelden. Voor de integratie van het schaduwzelf. Voor het brengen van de hoogste licht frequenties naar de aarde en in het lichaam.

Kunziet voor het openen van het hart en het ontvangen van Goddelijke liefde. Verwijdert de blokkeringen rond het hart en geeft een zeker weten dat er altijd van je gehouden zal worden.

Apatiet voor het oplossen van problemen uit het onderbewuste. Bij het werk aan anderen of vorige levens geeft de Apatiet inzicht in de karmische invloeden. Voor het creatief oplossen van problemen. Geeft een positieve kijk en maakt mentaal helder.

Lemurische Zaad Bergkristal voor het openen van het hart en het helen van je emotionele lichaam. De verbinding kunnen maken en kunnen genieten van het gevoel van de terugkeer naar het paradijs. Heel worden, het ware zelf vinden en de verbinding met de energie van de Godin, de grote moeder, het heilige vrouwelijke. Voor het loslaten van alle gevoelens van eenzaamheid. Voor de verbinding en ondersteuning van de hoogste Engelen. De verbinding van de kennis, de wijsheid en macht uit de oude wereld van Lemurië.

Channeling van de bloesemremedie Divine Angel door M. Rosenland:
Wij willen jullie graag uitleggen waarom we deze bloesemremedie naar de aarde wilden brengen. Deze bloesem heeft vooral te maken met heldere waarneming. Het helder kunnen zien van alles wat er om ons heen afspeelt. De vertroebeling van de mensheid en de menselijke waarden is begonnen door vertroebelde waarneming. Men kon de signalen die wij u stuurden niet meer herkennen. Er is in de oudheid altijd een sterke verbinding geweest tussen de zielen in de hoogste sferen en de zielen op aarde. Wij hebben jullie nooit in de steek gelaten, maar toen de zielen op aarde niet meer in staat waren om onze signalen te herkennen ontstond het afdwalen, het afdwalen in het onbewuste, het verdwalen in pijn, in wreedheid, in angst. De angst was de voedingsbodem voor alles en de angst ontstond toen de zielen op aarde onze steun niet meer konden ervaren, niet meer voelden wat de juiste keuze was.

Op de oude plekken aarde, waar de grond nog oud is, zijn nog zeer sterke aardse antennes, deze plekken worden door jullie krachtplekken genoemd. Dit zijn meestal plekken waar men energie ontving, maar vooral informatie. Wanneer men kan terugkeren naar de stilte in zichzelf activeert men de antennes die nu al eeuwen zwijgen. Die stilte in onszelf is met name vertroebelt door pijn en verdriet, wij zijn in de lage frequenties van angst onszelf verloren en in dit tijdperk is het ons beider opdracht, opdracht van zielen op aarde en de zielen daarboven om die antennes te herstellen om de eenheid tussen mensen op aarde en mensen daarboven te herstellen.

Wij leven in een tijdperk waarin alle energieën toegang krijgen tot aarde, elke mens op aarde kan nu zijn oorspronkelijke frequentie ontvangen om terug te keren naar de stilte in zichzelf, te aarden in zijn oorspronkelijke frequentie en de boodschappen van zijn liefdevolle voorvaderen weer te kunnen ontvangen, geen enkel mens is ooit alleen.

Wanneer men terugkeert naar de frequentie waarin hij behoort, zal ziekte en pijn veel minder belasting brengen in ons dagelijks leven. Eigenlijk is ziekte en pijn een signaal voor de omgeving om iemand te helpen zijn frequentie te herstellen, dat is wat de vele therapeuten nu hebben begrepen en met man en macht proberen. Iedereen die uit liefde een ander wil bijstaan, vindt die op zijn pad die hij mag bijstaan, soms meer dan hij aankan, maar wij sturen altijd bij.

Het energieveld van de mens is oorspronkelijk veel sterker en wijzer dan nu. Het aura van de mens, zoals jullie dat noemen, is opgebouwd uit diverse lagen, de buitenste twee zijn op dit moment bij iedereen ernstig beschadigd of ingedeukt, men neemt te weinig zijn eigen ruimte in, omdat men constant overprikkeld of belaagd wordt door prikkels die niet bij ons horen. De grote invloed van prikkels, beelden herrie en pijn van anderen heeft ons allemaal uit balans gebracht. Deze bloesemremedie helpt om juist die buitenste twee lagen weer te kunnen helen en de aarding daarmee te kunnen herstellen het zal bij iedereen inwerken op het keelcentrum.

Men hoeft er niet in te geloven, men hoeft het zelfs niet te weten het werkt altijd. Deze bloesemremedie is namelijk gecreëerd door de hoogste machten, er is geen hiërarchie hierboven, maar voor jullie zou het de een na hoogste zijn en voor sommige onder jullie geeft dat de betekenis welke werelden daar onder vallen. Al deze werelden hebben nu toegang tot de mensen en zullen altijd dingen herstellen in mensen zelfs al weten die mensen zelf niet dat dit gebeurd. Wij hebben hiertoe besloten, omdat het van het grootste belang is dat niemand achter blijft. Want elke verdwaalde ziel creëert weer energie vanuit frequenties die hem of haar niet zullen helpen en anderen ook niet.

De energiedoorstroming van deze bloesemremedie concentreert zich op het hartchakra, hier ligt het scheppend vermogen, maar ook de verbinding met het aardse raster. De verbinding met het aardse raster is van het grootste belang om mensen weer te leren de signalen op te vangen, die zij vanuit hun oorspronkelijk frequenties al in de eerste levens hebben leren herkennen. De verbindingen die zij hebben gemaakt in de eerste levens, vanuit hun pure oorsprong, zullen weer hersteld worden, waardoor men zijn eigen pad weer ziet en de signalen van zijn eigen bron weer herkent. Wanneer dit stuk in de mensheid hersteld wordt, is afdwalen niet meer mogelijk en kan men in liefde zichzelf zijn en vanuit zijn eigen energie zich verbinden met die liefde voor anderen.

Enkel wanneer men geaard is in zichzelf en zijn eigen frequentie, kan men een liefdevolle verbinding aangaan met die ander, dan pas wordt het een ontmoeting van gelijkwaardigheid. Wanneer dit volledig mogelijk is zullen wij hierboven zielsgelukkig zijn. Wij willen herhalen dat ieder mens baat heeft bij deze frequentie dat alle frequenties op aarde in dit tijdperk aanwezig zijn gevoed en geheeld kunnen worden.

Divine Heart

Verbonden met alles, ondersteuning vanuit het universele, niets moeten. Zijn doordat je voelt dat je deel uitmaakt van het geheel. Vertrouwen in het diepste van je ziel.

De galactische interactie, samenwerking en integratie van verschillende stelsels. Verbonden met planeten, verbonden met de kern van je bestaan, verbonden met het universum. Je leven gaan leven vanuit de diepste vervulling. Een nieuwe codering om de oorspronkelijke sterrenstof, waaruit we bestaan, op te waarderen, de verhoudingen tussen alle stelsels te integreren en je hart als middelpunt van het universum te integreren met alle andere bewustzijnsvormen. Voorbij de strijd in een harmonische samenwerking door de integratie van alle losse, vastzittende en blokkerende structuren. Eenheid van je ziel met het universum als belangrijkste opdracht voor de ziel. Je verbinden met de oude oorspronkelijke structuren. In deze oude tijden werd nog geluisterd en konden de opdrachten ontvangen worden vanuit de hogere hiërarchieën. Je leven vorm geven vanuit een oorspronkelijke opdracht, luisteren naar de hogere wijsheid en deze wijsheid hier gaan neerzetten. Je leven als schepper van dit universum accepteren en dit integreren in het hart.

Gemaakt van een vortex en de edelstenen: Lithium candle kwarts en Auraliet – 23:
Lithium candle kwarts geeft innerlijke vrede en zorgt voor de verbinding met het hoger zelf, waarbij negativiteit losgelaten kan worden. Brengt harmonie in relaties. Maakt het denken rustig, kalmeert de zenuwen, laat je ontspannen en opent het hart. Je open stellen voor de wil van het Goddelijke en de controle eraan overgeven.

De Auraliet-23 is een “nieuwe” steen van meer dan 1,5 miljard jaar oud, waarin 23 elementen bij elkaar komen. De Auraliet-23 werkt op integratie van verschillende niveaus, zowel in het lichaam als de afstemming op de Universele Blauwdruk en de engelenwereld. De steen is verbonden met de kern van de aarde en het Galactische universum. Hierdoor kun je de goddelijke vonk in alles gaan zien en ervaren.

In eerste instantie bevond zich in de vortex ongecontroleerde energie, die nog gevormd moest worden en die rond draaide als een kolkende bol van vuur. Dit is te vergelijken met een lichaam, waarin oude diepe vormende krachten, die nog niet gemanifesteerd kunnen worden een uitweg zoeken. Een lichaam zou hierdoor ziektes kunnen krijgen, die te maken hebben met explosies, waarbij de explosies niet meer in vorm gehouden kunnen worden, omdat het lichaam het bewustzijn mist, dat deze oerkracht kan integreren. Om deze integratie te kunnen maken en om deze oerkracht in evenwicht te brengen, is er een in evenwicht brengend bewustzijn nodig. De Divine Heart bezit de kracht die deze ongecontroleerde energie kan temmen en bestaat uit een onvoorwaardelijke eenheid van het vrouwelijke en mannelijke, ontstaan vanuit hogere hiërarchische rijken. Dit zijn verschillende soorten bewustzijn, die aan de basis hebben gestaan van de vorming van de aarde. Dit bewustzijn was zuivere scheppingskracht vanuit een totale éénheid van liefde.

Deze oorspronkelijke liefde is de geneeskracht van de aarde en heeft te maken met het opnieuw scheppen van de aarde waarbij de nog chaotische, kolkende kracht in de aarde wordt omgezet in harmonie. De aarde op weg naar de heling/genezing van het hart, de kern van de aarde. Waarbij de oorspronkelijke kern van vuur en explosie wordt omgezet naar liefde en integratie. In het lichaam heeft deze energie dezelfde werking. Diepe oude conflicten tussen geest en lichaam kunnen loslaten, zodat oude vastzittende patronen opgeruimd kunnen worden, waardoor genezing in het meest diepe gedeelte van de ziel kan plaatsvinden en een totale integratie op aarde mogelijk wordt. Waar de verbinding met Lemurië zorgt voor de integratie van de hogere krachten in het bewustzijn en het loslaten van de dualiteit, daar zorgt de Divine Heart voor de manifestatie ervan op aarde. Zo kunnen de losse elementen, die voortkomen uit deze kern van vuur gaan integreren met elkaar, zodat de strijd losgelaten kan worden en de werkelijke integratie van het paradijs op aarde kan plaatsvinden, voorbij de dualiteit, voorbij het individu, naar de manifestatie van de eenwording. De schepping als een bron van liefde.

Divine Love

De Divine Love is voor de integratie van oude en nieuwe hogere kennis en voor het versterken van je universele liefde. Dat je de oude patronen van je ziel kunt begrijpen en dat je de liefde voor jezelf en je omgeving vanuit een dieper bewustzijn kunt manifesteren. Groei, ontwikkeling en manifestatie als kernwoorden van je bestaan. Ze zorgt voor de acceptatie van je schaduwkant en helpt met het loslaten van het negatieve in jezelf.

Ze verbindt je met een oude kennis, die in directe verbinding staat met je hart. Door deze verbinding kun je deze kennis direct vanuit de oorspronkelijke bron ontvangen en kun je deze omzetten in daadwerkelijke liefde. Jij bent de schepper van het universum en je kunt hier vanuit gaan handelen. Je verbonden voelen met de menselijke spirituele familie en voelen dat de aarde je thuis is. Open staan voor de ander en de ander kunnen zien als reflectie van jezelf. Kunnen leven in licht en liefde en weten dat je hier uit bestaat. Met de keuze om alleen nog maar te leven vanuit zuiverheid en je niet meer aan te passen. Om verbinding te maken met de oorspronkelijk kennis van je ziel en van hieruit te leven en dit neer te zetten.

Wanneer je je hebt laten beperken door anderen, door geloofsovertuigingen en/of het algemene denken, helpt de Divine Love om je los te maken van deze beperkingen.

Enkele weken na het maken van de Divine Heart in juni 2014 begonnen de eerste bewegingen en tekenen van deze nieuwe remedie zich al aan te dienen. Krachtplaatsen werden wakker, poorten gingen open en speciale mineralen moesten op deze plaatsen neergezet worden voor de ontwikkeling en manifestatie van de verschillende energieplaatsen. Al langer was er het besef, dat er een nieuwe remedie gemaakt moest worden tijdens de bloedmaan in september.

Een belangrijk moment van transformatie om de keuze te kunnen maken: Te behouden wat je hebt of te vernieuwen. De krachtplaatsen verbonden zich met heel oude kennis, universele kennis die ook diep in ons bewustzijn is opgeslagen. Vanaf juli 2014 hebben we in het totaal 18 verschillende mineralen op verschillende energieplaatsen neergezet. Uiteindelijk zijn er 13 mineralen in de schalen voor het maken van de remedie gebruikt. Twee dagen na de afstemming en het plaatsen van de stenen in het water is de remedie op de maandag, de dag van de bloedmaan, gemaakt.

Onderstaande woorden werden bij de plaatsing en afstemming door cursisten in deze volgorde genoemd, los en onafhankelijk van elkaar. Bij elkaar vormden ze de volgende zin: Door de universele liefde te accepteren en door in verbinding te zijn met de eenheid, in samenwerking met de bron, kan de beschermende mantel van kracht, vreugde en grootsheid van de multidimensionale godin worden gekoesterd.

De volgende edelstenen/mineralen werden gebruikt:

Rookkwarts, dit is een belangrijke steen voor je aarding. Ze helpt je om hoge energiefrequenties te ontvangen en ondersteunt je lichaam met de afstemming en bescherming ervan.

De Obsidiaan is gemaakt op de krachtplaats van de Engelpoort en is voor verbinding en expansie. Zijn wie je bent vanuit je innerlijke kracht en je rust. Helpt je met het loslaten van en geeft je inzicht in blokkades. Stimuleert je ontwikkeling en geeft richting aan je ziel.

De Engelfantoomkwarts helpt met het loslaten van je gepieker, je angsten en je wereldbeeld, doordat ze je verbindt met je goddelijk, hoger zelf. Heeft een bijzonder zachte en vriendelijke energie en brengt je naar de diepte van universele liefde.

De Bolivian trigonic amethist brengt de kennis van de meesters en engelen vanuit hogere dimensies naar de aarde. Bevordert de herinnering van je oorspronkelijke afkomst, je oorspronkelijke wijsheid. Geeft je het vertrouwen om je met deze wijsheid te verbinden. Voor je manifestatie van je hoogste kwaliteiten en je kracht op aarde.

De Aquamarijn geeft bescherming en begrenzing van de zachte kracht. Ze bevordert de expressie van je eigenwaarde en geeft begrip voor de ander. Ze helpt je met het loslaten van stagnerende patronen.

De aquamarijn is een steen van de troost voor degenen die zich niet thuis voelen op de aarde. Geeft inzicht in jezelf en versterkt speelsheid en creativiteit.

Azeztuliet, is de steen die de grote veranderingen aankondigt. Ze bezit de energie en het licht waardoor blokkades kunnen worden verwijderd en vernieuwing van de cel kan plaatsvinden. Azeztuliet opent voor de andere rijken om ons heen en verruimt het bewustzijn. Dat we in werkelijkheid wezens van licht zijn. Je openen om een voertuig van naamloos licht te zijn en dit licht naar buiten uit te stralen.

De Morganiet, helpt je om door alle oude lagen van pijn, verdriet, kwetsingen en blokkades heen te gaan. Ze geeft je het inzicht in oude patronen en haalt de sluiers er van weg, zodat transformatie kan plaatsvinden. De Morganiet bezit een enorme hart kracht en Goddelijke Liefde en opent je hogere Hart energie, om deze te laten stromen en geeft je het besef, dat je in al je eenvoud deel uitmaakt van het grotere geheel.

Apofylliet een belangrijk mineraal om contact te maken met spirituele gidsen en leiding. Voor het activeren van de verbinding met hogere gidsen, engelen en het goddelijke, om vanuit een hoger perspectief je leven te kunnen waarnemen.

Litjhium candle kwarts geeft innerlijke vrede en zorgt voor de verbinding met het hoger zelf, waarbij negativiteit losgelaten kan worden. Brengt harmonie in relaties. Maakt het denken rustig, kalmeert de zenuwen, laat je ontspannen en opent het hart. Je open stellen voor de wil van het Goddelijke en de controle eraan overgeven.

Herkimer diamant opent de kanalen voor spirituele groei en versterkt de stroming hiervan. Geeft inzicht in de blokkades in de spirituele groei en vorige levens. Versterkt de leiding vanuit hogere dimensies en maakt het doel van je ziel duidelijk.

De Lemurische trigonic record keeper verhoogt het bewustzijn en zorgt voor de inwijding in de oude kennis, die nodig is om tot verlichting te komen. Ze verbindt je met andere dimensies en je hoogste doel, waarbij ze zorgt dat je volledig in het hier en nu blijft. Voor het oplossen van conflicten, een ascensie kristal dat je helpt op de weg naar transformatie.

De Lavendel calciet, bezit een vrouwelijke zachte Lemurische energie en helpt je bewust te worden van je eigen goddelijkheid en hoge liefde. Ze brengt hoop, kracht en vertrouwen en verlicht het denken. Ze verbindt alle lichtlichamen en zorgt op een zachte manier voor transformatie en bewustzijnsgroei. Ze geeft een verbinding met de engelen.

Bergkristal verhoogt het spiritueel bewustzijn en versterkt het kanaal voor het ontvangen van hoge frequenties uit de engelenwereld.

Divine Light

Nadat de Divine Love was gemaakt, ontstond er al snel een nieuwe combinatie: De Goddelijke Drie eenheid. Een combinatie van de Divine Angel, de Divine Heart en de Divine Love. Opent je kruin en laat de hogere chakra’s met universeel licht volstromen. Vult je aura met licht en versterkt de buitenrand met licht.

Maakt helder en wakker en geeft inzicht in de weg die je gaat. Een weg die ondersteund wordt door het Licht. Dit is het einde van een cyclus van bewustwording en groei, waarbij je nu vanuit een nieuw perspectief en nieuw niveau de volgende stap kunt gaan zetten. Een volgende stap die als basis je diepste verbinding met je ziel heeft. Verbonden zijn met het Al en de liefde vanuit de hoogste goddelijke bron. Er kunnen zijn zonder in de emoties te schieten en het oude loslaten zonder pijn. Voor het loslaten van spanning en stress, die is ontstaan omdat de volgende stap in bewustzijn niet genomen kan worden. Vrijheid in je handelen en je manifestatie.

De volgende remedies zitten in de combinatie:

De Divine Angel geeft het inzicht in niet opgeloste en vergeten patronen uit het verleden, brengt heelheid en versterkt je eigenwaarde en gronding. Trauma’s uit vorige levens worden in het nu gespiegeld en kunnen vanuit eigen kracht hersteld worden. Een remedie voor de bevrijding van de mens. Wanneer iemand nog gevangen is in pijn, stress, verdriet of andere onevenwichtigheden, zorgt deze remedie voor het loslaten van deze problemen door de versterking van het eigen licht. Bewust of onbewust een verlengstuk zijn van het licht en dit licht overal waar je bent laten zien. Een lantaarndrager voor de nieuwe tijd. Het kunnen loslaten van de donkere nachten van de ziel tot in vele generaties.

De Divine Heart ondersteunt de samenwerking als de volgende stap in het bewustzijn, waarbij je kunt leren dat de oorspronkelijke schepping uit liefde bestaat. Dat je verbonden bent met alles en iedereen en dat niets moet. Zijn doordat je voelt dat je deel uitmaakt van het geheel. Op deze manier ontstaat er een vertrouwen in het diepste van je ziel. Je hart als middelpunt van het universum en de integratie met anderen en alle andere bewustzijnsvormen. Voorbij de strijd in een harmonische samenwerking door de integratie van alle losse, vastzittende en blokkerende structuren.

De Divine Love is voor de integratie van oude en nieuwe hogere kennis en voor het versterken van je universele liefde. Dat je de oude patronen van je ziel kunt begrijpen en dat je de liefde voor jezelf en je omgeving vanuit een dieper bewustzijn kunt manifesteren. Groei, ontwikkeling en manifestatie als kernwoorden van je bestaan. Ze zorgt voor de acceptatie van je schaduwkant en helpt met het loslaten van het negatieve in jezelf. Je verbonden voelen met de menselijke spirituele familie en voelen dat de aarde je thuis is. Open staan voor de ander en de ander kunnen zien als reflectie van jezelf. Kunnen leven in licht en liefde en weten dat je hier uit bestaat. Met de keuze om alleen nog maar te leven vanuit zuiverheid en je niet meer aan te passen.

Thema 2020-2022

Dichtbij jezelf blijven in een wereld die continue in beweging is en snel verandert.


Immuun Vitaal Support
De remedie Immuun Vitaal Support is een combinatie van de bloesemremedies Beemdkroon, Bescherming, Cel-Energie, Hondsdraf, Kruidje Roer Me Niet, Mycena, Reuzenstropharia en Wilde Bertram. Deze remedie is speciaal voor de ondersteuning van het immuunsysteem vooral wanneer je hooggevoelig bent en/of veel last hebt van negatieve omgevingen en straling. Speciaal geschikt voor electrosmog zoals dat vrijkomt bij 4/5G. De remedie haalt je uit de strijd en zorgt ervoor dat je het negatieve om kunt zetten in zachtheid en liefde. De remedie Immuun Vitaal Support bestaat uit:

Beemdkroon: voor aarding en ondersteuning, vooral bij het gevoel dat je er niet bij hoort. Een reiniger van de aura.
Bescherming: voor bescherming en vertrouwen. Beter bij jezelf kunnen blijven in negatieve situaties.
Cel-Energie: voor het versterken en in evenwicht brengen van de cellen.
Hondsdraf: voor het versterken van het vertrouwen in jezelf.
Kruidje Roer Me Niet: voor de versterking van je eigen ruimte.
Mycena: voor een goede aardebinding en een reinigende werking.
Reuzenstropharia: laat je direct aanpakken en handelen vanuit het hart, met plezier, niet omdat het moet of hoort.
Wilde Bertram: voor bescherming op de weg die je gaat; laat je naar je eigen normen en waarden luisteren, zonder beïnvloeding door anderen.
NB. Er is ook een Immuun Vitaal Support spray.

Universele Vrijheid
De remedie Universele Vrijheid is een combinatie van 8 bloesemremedies, t.w. Cel-energie, Divine Love, Hartgespan, Pepermunt, Reuzenbalsemien, Reuzenstropharia, Wilde Bertram en Zielsvrijheid. Om je te bevrijden van beperkingen en om de wereld te veranderen vanuit je hart/liefde. De verbinding met je ziel/liefde als belangrijkste bron van je handelingen en de enige manier om ons van beperkingen te bevrijden. De Universele Vrijheid bestaat uit:

Cel-energie: helpt bij het loslaten van niet meer belangrijke ballast en zorgt dat je je oorspronkelijke taak op aarde kunt gaan vervullen.
Divine Love: groei, ontwikkeling en manifestatie als kernwoorden van je bestaan. Verbonden zijn met de menselijke spirituele familie. Openstaan voor de ander. Als je je hebt laten beperken door anderen en/of door het algemene denken, helpt ze je om je los te maken van deze beperkingen.
Hartgespan: helpt je bij te veel claim door anderen en als je je niet vrij voelt, om open te staan voor liefde en ondersteuning. Ze maakt flexibel en doorbreekt starheid en te geordende structuren.
Pepermunt: helpt je om alles te verteren wat moeilijk te verwerken is. Ze werkt op de innerlijke terrorist en geeft je inzicht in het patroon van tegenwerking tegen jezelf en helpt met het loslaten hiervan.
Reuzenbalsemien: laat je handelen vanuit je innerlijk en geeft je inzicht in de verstoring van je eigen ritme. Brengt ingeslikte irritaties en ergernissen naar buiten, maar geeft je ook begrip voor de ander en het inzicht dat al het leven in zijn eigen tempo voortgaat.
Reuzenstropharia: laat je direct aanpakken, vooral wanneer je al te lang hebt zitten dubben over wat er moet gebeuren. Laat je handelen vanuit je hart, omdat je het leuk vindt, niet omdat het moet of hoort.
Wilde Bertram: laat je je eigen weg gaan en je eigen keuzes maken, zonder beïnvloeding van anderen. Ze beschermt je op de weg die je gaat en laat je naar je eigen zuivere normen en waarden luisteren.
Zielsvrijheid: geeft je de vrijheid om er te zijn vanuit je ziel. Diepgewortelde verplichtingen loslaten en vertrouwen dat jij alle vrijheid hebt die je jezelf geeft.

Life Boost
De Life Boost remedie is een combinatie van 3 bloesemremedies, te weten: Boerenwormkruid, Cel-Energie en Kruidje Roer Me Niet. Goed voor de verbinding met je innerlijk vuur, je kern en je liefde en zorgt voor de integratie van je kracht om neer te gaan zetten wie je werkelijk bent. Deze nieuwe bloesemcombinatie helpt je met het vinden van je kern van liefde, deel uit te maken van het geheel en te begrijpen dat er geen inlevering mogelijk is wanneer je werkelijk naar die kern van liefde luistert. Wanneer je onderdeel bent van de natuur, kun je de natuur ook niet meer zien als voorraadschuur voor de exploitatie van materialen, maar ga je begrijpen dat je zelf ook natuur bent en dat niet alles bestaat uit consumptie en willen bezitten, maar dat het gaat om het delen van respect en liefde voor jezelf en de ander. De Life Boost bestaat uit:

Kruidje Roer Me Niet: dat blaadjes heeft die snel sluiten wanneer je ze aanraakt, terwijl de bloem de vitaliteit en kracht naar buiten spettert. De plant laat ook het thema van kwetsbaarheid naar kracht zien. De steeltjes waar de takjes met blaadjes aan zitten bevatten scherpe punten. Wanneer je je veiligheid bent kwijtgeraakt en je jezelf naar binnengetrokken hebt, ga je steken naar je omgeving en ga je in de verdediging. Je ruimte innemen en kunnen openstaan voor je omgeving, maar je ook weer flexibel terug kunnen trekken naar binnen in je veilige kern. Het Kruidje Roer Me Niet is ook belangrijk wanneer je te veel open staat en altijd met je omgeving, de ander bezig blijft, omdat je niet meer terug kunt naar binnen. Flexibel zijn en in de kern kracht bezitten. Je levenskracht laten zien en naar buiten brengen. Wie ben je? Je niet terugtrekken, maar gaan staan voor wie je bent en dit neerzetten. Ook en/of ondanks dat je je kwetsbaar voelt en/of gekwetst bent toch het lef hebben om jezelf te laten zien. Het risico lopen dat je gekwetst wordt, maar dan weer loslaten, je verbinden met je krachtige kern en daarna jezelf kunnen openen. Uitbreiding en groei wanneer je gevoelig en/of overgevoelig bent en in iedere situatie jezelf niet vertrouwd. Het Kruidje Roer Me Niet geeft je vertrouwen in je groei, versterkt je zelfbewustzijn en zorgt dat wanneer je te veel vanuit je omgeving hebt overgenomen je dit kunt loslaten en weer terug kunt keren naar je oorspronkelijke levenskracht. De ruimte kunnen innemen om jezelf te zijn. Dit ben ik en daar moet je het mee doen of je het nu leuk vindt of niet. Beschermd worden door het licht dat om je heen is. Al jouw unieke kwaliteiten gaan neerzetten in de wereld, als een nieuw bewustzijn dat kan ontwaken.

Boerenwormkruid: deze versterkt en opent je voor het vuur en de kracht van het licht. Door deze versterking kun je alles verbranden en opruimen wat niet meer bij je hoort. Je kunnen laten leiden door het licht wanneer je in het donker gevangen zit, omdat je niet goed wist wat je moest kiezen. Je vuur manifesteren en luisteren naar het hogere en de weg van het hart als kern van je bestaan. Ga ik vooruit of blijf ik in mijn veilige cirkel van zekerheden? Maak ik nieuwe keuzes, zet ik nieuwe stappen of blijf ik me vasthouden aan het oude en vertrouwde? Luister naar jezelf en kom in je kern, ruim op en zuiver jezelf van alles wat niet bij je hoort. Deze zuivering is nodig wanneer je niet hebt geluisterd naar jezelf, omdat je twijfelde aan je kern. De Boerenwormkruid geeft je de keuze om te leven en iedere keuze is goed. Volg je innerlijk vuur, het licht zal in je schijnen en de donkerte verdrijven.

Cel-Energie: deze brengt iemand weer in overeenstemming met zijn/haar oorspronkelijke taak op aarde. Ze schoont de cellen van de patronen die er niet in thuishoren. De Cel-Energie is de bypass voor de geest. Je hoeft niet meer eerst al het oude op te ruimen, maar je kunt gaan handelen vanuit je oorspronkelijke bron. Het opruimen van oude emoties is belangrijk, maar is ook oneindig. De Cel-Energie brengt je cellen weer in verbinding met de oorspronkelijke bron van waaruit alles voortkomt, de “nul cel” en brengt de innerlijke cel van de mens of het dier weer in overeenstemming met zijn/haar oorspronkelijke taak op aarde. De mens creëert vanuit deze bron en schept er het universum mee. De mens geeft echter aan deze energie zijn eigen resonantie mee, zowel spiritueel, mentaal, emotioneel als op fysiek gebied. Door alle persoonlijke invloeden van de mens raken de cellen hun oorspronkelijke structuur kwijt en vanuit deze verstoring ontstaat de verstoring in het bewustzijn van de mens.

Life Spirit
De Life Spirit is een heerlijke combinatie wanneer de tegenwerking groot is en je hierdoor niet meer jezelf kunt zijn. Vaak ben je ook het vertrouwen en het geloof in jezelf kwijtgeraakt en loop je voortdurend vast. De Life Spirit bestaat uit de bloesemremedies: Zielsvrijheid, Wilde Bertram, Zielsvreugde en het Boerenwormkruid.

De Zielsvrijheid is vooral in deze tijd een belangrijke bloesemremedie, omdat ze je de vrijheid geeft om er zonder concessies te zijn. Ze helpt je om de verplichtingen die diepgeworteld zitten, los te laten en geeft het gevoel dat jij alle vrijheid hebt. De Zielsvrijheid versterkt de herinnering aan wie je werkelijk bent en geeft je vertrouwen in je intuïtie. Krachtig en helder jezelf kunnen neerzetten in het hier en nu, vanuit een helderheid en met duidelijke keuzes, met het gevoel alsof je een voortdurende steun in je rug krijgt. De Zielsvrijheid is een combinatie die is gemaakt van de remedies: Rode Bosvogeltje, Klaproos, Trompetklimmer, Cel-Energie, Pepermunt en Kindervortex.

De Wilde Bertram geeft je bescherming en zekerheid op je weg en helpt je met je eigen keuzes, zonder dat je dit eerst aan een ander hoeft te vragen. Ze geeft je zekerheid en vertrouwen in jezelf en laat je duidelijk zeggen waar het op staat. De Wilde Bertram maakt je duidelijk dat je uiteindelijk zelf moet kiezen en je keuzes en vragen niet moet laten afhangen van de informatie die anderen geven (ook van bijv. spirituele gidsen en leiding).

De Zielsvreugde is gemaakt van de remedies: Slaapmutsje, Regenboog, Komkommerkruid, Living Star Light, Peer en Klein Streepzaad. Ze versterkt de kracht om jezelf te zijn en om te laten zien wie je bent. Voor het loslaten van de patronen uit de familie en verdriet uit de kindertijd. De Zielsvreugde herstelt de eenheid in jezelf, geeft op een zachte manier verlichting van oude pijn en helpt je om oud verdriet los te laten en geeft je weer vreugde.

Het Boerenwormkruid is in 2021 opnieuw gemaakt en past in deze tijd omdat ze je versterkt en je opent voor het vuur en de kracht van het licht. Door deze versterking kun je alles verbranden en opruimen wat niet meer bij je hoort. Je kunnen laten leiden door het licht wanneer je in het donker gevangen zit, omdat je niet goed wist wat je moest kiezen. Je vuur manifesteren en luisteren naar het hogere en de weg van het hart als kern van je bestaan. Blijf ik in mijn veilige cirkel van zekerheden, maak ik nieuwe keuzes of blijf ik me vasthouden aan het oude en vertrouwde? Luister naar jezelf en kom in je kern en zuiver alles wat niet bij je hoort. Het Boerenwormkruid geeft je de keuze om te leven en iedere keuze is goed. Volg je innerlijk vuur, het licht zal in je schijnen en de donkerte verdrijven.

De Life Spirit brengt je weer in verbinding met wie je werkelijk bent, geeft je weer het geloof in jezelf en laat je staan voor wie je bent. Waardoor het negatieve uit je omgeving kan verdwijnen.


Spray’s van bloesemremedies, celzouten en essentiële oliën


Wanneer er steeds meer negativiteit op de aarde verschijnt, is het belangrijk om remedies te hebben die gemakkelijk zijn om te gebruiken. Wanneer de spanning en stress namelijk hoog is, gaat iemand niet rustig zitten om iets uit te zoeken. Daar is het dan te laat voor. Speciaal voor dit soort situaties zijn er 3 sprays gemaakt. De Immuun Vitaal Support Spray, de Krachtige Liefde Spray en de Snel Herstel Spray.

De Immuun Vitaal Support Spray
De Immuun Vitaal Support Spray is gemaakt om negativiteit zoals 5G straling om te zetten in liefde. Moeilijkheden en problemen die op je af komen zijn er om opgelost te worden. Wanneer er een probleem is, moet er ook een oplossing zijn. Het positieve kan niet zonder het negatieve bestaan en zijn net als een blaadje met een voor- en een achterkant onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het een kan niet zonder het ander. Wanneer er spanning is moet er ook ontspanning zijn, wanneer er angst is moet er ook moed zijn, alleen weet je op dat moment niet waar dat zit en hoe je dat blaadje kunt draaien. De Immuun Vitaal Support Spray helpt je op een zoektocht naar je kracht en vitaliteit en zorgt er uiteindelijk voor dat je dat wat negatief is, om kunt draaien naar positief. Je wordt een transformator van de negatieve energie. Daarom is het zo belangrijk dat je wakker wordt en niet meer de strijd aangaat, maar het tegendeel gaat opzoeken. Ga je de strijd aan, bijvoorbeeld tegen het zgn. virus, dan wordt het alleen maar strijd en oorlog en kun je niet verder doordat al je energie op gaat aan die strijd. Je wordt dan weer kwetsbaarder en zit uiteindelijk gevangen in het patroon waar je tegen wilde strijden.

De nieuwe spray werkt op verschillende niveaus. Er zitten Schüssler celzouten in voor de fysieke ondersteuning en de verandering op lichamelijk vlak. De bloesemremedies zorgen ervoor dat het inzicht er komt, dat je open gaat staan voor je eigen kracht en liefde en dat je dit kunt gaan manifesteren. Doordat het lichaam de nieuwe informatie krijgt via de celzouten, kan het bewustzijn en de liefde voor jezelf door middel van de bloesemremedies sneller integreren. De essentiële oliën zijn de katalysators. Ze brengen het geheel in beweging en prikkelen zowel de geest als het lichaam om het geheel naar een hogere trilling te brengen, waardoor er gemakkelijker een transformatie kan plaatsvinden.

In deze spray zitten 7 bloesemremedies.
De Bescherming is een combinatie voor bescherming en vertrouwen. Ze zorgt ervoor dat je beter bij jezelf blijft in negatieve situaties, bij spanningen en in een negatieve omgeving. Beschermt je tegen het weglekken van je energie en maakt de aura sterker.

De Cel-Energie brengt iemand weer in overeenstemming met zijn/haar oorspronkelijke taak op aarde. Door alle negatieve invloeden raken de cellen hun oorspronkelijke structuur kwijt en ontstaat een verstoring in het bewustzijn. Door de CelEnergie hoef je niet meer eerst al het oude op te ruimen. Ze lost namelijk de blokkeringen op, en je kunt je opladen aan je oorspronkelijke bron.

De Hondsdraf versterkt het vertrouwen in jezelf, onafhankelijk van waar je bent. Ze laat je groeien, ontwikkelen en uitbreiden en geeft je kracht en overvloed.

Het Kruidje Roer Me Niet beschermt de ruimte om je heen. Ze herstelt bij een energetische lekkage en helpt met de verwerking van oud trauma. Het Kruidje Roer Me Niet is belangrijk wanneer je te gevoelig bent.

De Mycena is een goede reiniger van straling en verbetert je verbinding met de aarde, vooral belangrijk wanneer alles om je heen een puinhoop lijkt. Ze heeft een reinigende werking en sluit de aura wanneer deze te open is.

Wanneer alles wat er op je afkomt teveel is geworden en je niet meer door de stapels heen komt, helpt de Reuzenstropharia met het direct aanpakken. Ze laat je handelen omdat je het leuk vindt, niet omdat het moet of hoort. Ze helpt je je aandacht te richten op plezier, speciaal wanneer je voortdurend in je hoofd bezig bent. Ze versterkt het plezier in je leven en je werk.

De Wilde Bertram zorgt ervoor dat je je eigen weg gaat en dat je je eigen keuzes maakt, zonder de beïnvloeding van anderen. Ze beschermt je op de weg die je gaat en laat je naar je eigen zuivere normen en waarden luisteren.

De spray bevat ook het Immuun Vitaal mengsel dat bestaat uit de celzouten nr. 1 t/m 10, nr. 19, nr. 21 (zink), nr. 28 en nr. 33 en werkt op de ondersteuning van de versterking van je immuunsysteem en vitaliteit. (Zie voor de informatie van de nummers: www.celzouten.com.) Het mengsel is bijzonder belangrijk bij belasting door electrosmog, onder andere 5G. Dit mengsel zorgt voor een krachtige verbinding met je lichaam en helpt met het loslaten van oud trauma wanneer dit je immuunsysteem verstoort. Geeft je veiligheid en een sterke verbinding met je lichaam. Ze zorgt voor bescherming en versterkt je eigen identiteit, doordat je meer gaat manifesteren wie je bent.

Ook bevat de spray nog 3 essentiële oliën:
de Citroen met haar verfrissende, zuivere geur is een waardevol versterkend middel. Ze activeert de witte bloedlichaampjes en is een belangrijk middel om te reinigen.

Het Duizendblad brengt meer licht en integriteit in de aura. Belangrijk bij overgevoeligheid en/of bij het slecht functioneren van het immuunsysteem. Het is vooral een goede ondersteuning voor de zonnevlecht. Het houdt de aura levenskrachtig en beschermt tegen negativiteit.

De Grapefruit versterkt de levenslust en de vitaliteit, maakt lichter en heeft een sprankelende en lichte kwaliteit. Ze maakt het makkelijker om met veranderingen en het nieuwe om te kunnen gaan. De spray is direct klaar voor gebruik en je kunt ze direct onder de tong sprayen of uitwendig op de plaats van de klacht. Een mooie natuurlijk hulp, die vooral in deze tijd belangrijk is wanneer het immuunsysteem een update kan gebruiken.

De Krachtige Liefde Spray
Zijn er tegenwerkingen? Heb je het moeilijk? Heb je het gevoel dat je niet jezelf kunt zijn? Denk dan eens aan deze nieuwe spray. Deze spray hoort weer bij de serie van sprays, die bestaan uit een combinatie van bloesemremedies, essentiële oliën en celzouten en die geschikt zijn voor direct gebruik in acute situaties. De sprays werken op verschillende niveaus: emotioneel, mentaal en spiritueel. Doordat de verschillende gebieden ondersteuning krijgen, krijgt het lichaam indirect ook de ruimte om te kunnen herstellen. Een voortdurende spanning geeft uiteindelijk ook fysieke klachten. De bloesemremedies in de Krachtige Liefde Spray zijn: Liefde, Komkommerkruid, Purple Flower en Divine Heart. Verder bevat de spray de biologische essentiële oliën van de Roos, Clementine (Demeter kwaliteit), Cacao en Vanille en de Schüssler celzouten. Het zijn de celzouten die vooral te maken hebben met de liefde voor jezelf: de nummers 3, 7, 9, 19 en 21.

De Krachtige Liefde Spray versterkt de kracht van je hart, maakt je blij, maakt licht, geeft vreugde en troost. Ze zorgt ervoor dat je de warmte van je hart kunt omarmen en kunt laten zien. De bloesemremedies versterken de liefde voor jezelf en brengen je in contact met je diepste bron van liefde. Dat het je geboorterecht is dat je hier op aarde mag zijn met jouw unieke kwaliteiten. De spray helpt je om door te gaan ondanks moeilijkheden, om niet in de put te gaan zitten, maar de kracht hebben om verder te gaan ondanks dat het moeilijk is. De bloesemremedies in deze spray zijn:
De Liefde, deze combinatie bestaat uit zeven bloesemremedies en ze opent je hart voor de zorg en liefde voor je zelf. Wanneer je dit goed kunt, dan pas kun je deze liefde ook aan anderen geven. Een hulp bij alle relatieproblemen, van scheidingen tot overlijden en speciaal wanneer de liefde uit de relatie verdwenen is.

Het Komkommerkruid sterkt het hart in moeilijke tijden en maakt je blij. Je niet laten blokkeren door moeilijkheden en verder gaan vanuit de kracht van je hart. Een goede hulp bij tegenwerking, zowel door anderen als door moeilijke omstandigheden. Volhouden en je niet laten ontmoedigen. Het lef om vanuit je hart te handelen, in plaats vanuit je hoofd.

De Purple Flower stopt het voortdurend denken. Doordat het denken wordt losgelaten, ontstaat er ruimte in je hart om de fijnere en subtiele kwaliteiten te ontvangen. Ze stopt de voortdurende onrust in het hoofd, geeft rust en vertrouwen en zorgt ervoor dat je je hart gaat volgen.

De Divine Heart geeft je vertrouwen en laat je zijn wie je werkelijk bent. Om te kunnen luisteren naar je hart en te kunnen voelen wat wel en niet goed voor je is. Ze helpt je met het loslaten van de strijd en geeft een harmonische samenwerking. Voelen dat je deel uitmaakt van het geheel en dat niets moet.

De essentiële oliën in de spray zijn:
De Roos, de koningin van het hart. Liefde kunnen geven voorbij alle grenzen. Ze is harmoniserend en versterkend voor het hart(chakra) en de liefde voor jezelf.

Het Cacao extract, werkt rustgevend. De zachte geur versterkt het gevoel van warmte en maakt je helder en alert.

De Clementine, geeft het gevoel dat het leven een spel is, kom en lach met mij. Ze heeft een kalmerende werking en brengt speelse creativiteit naar boven. Het is een zonnige, vrolijke en warme geur.

Het Vanille extract is de olie die je zachtheid geeft en je van het leven laat genieten. Ze zorgt voor ontspanning, is aardend en maakt je rustig.

De Schüssler celzouten in de spray zorgen ervoor dat je de kracht krijgt om je liefde te kunnen manifesteren. Dit ben je, zonder een enkele concessie te hoeven doen.

De nr. 3 (Ferrum phosphoricum) wordt preventief gebruikt ter versterking van het immuunsysteem en de algemene weerstand van het lichaam. Het is bovendien een belangrijk mineraal voor je zelfvertrouwen en ze geeft je de kracht om wat er op je af komt aan te kunnen.

De nr. 7 (Magnesium phosphoricum) werkt op drukte en stress en wanneer je je niet kunt ontspannen. Wanneer je het gevoel hebt je te moeten schamen en een gevoel van minderwaardigheid bezit. Vooral de zin in chocolade en het niet kunnen inslapen of wakker worden is een aanwijzing van een tekort aan dit mineraal.

De nr. 9 (Natrium phosphoricum) helpt je met je zekerheid, om je gevoelens te kunnen laten zien. De liefde voor jezelf manifesteren. Een tekort geeft een behoefte aan zoet, omdat je gaat verzuren door alles wat je moet voor de ander.

De nr. 19 (Cuprum arsenicosum) is het celzout wanneer je geen liefde vanuit je partner of omgeving krijgt. Voor een betere samenwerking tussen de binnen- en buitenwereld.

De nr. 21 (Zincum chloratum) voor het ontvangen van het zachte, de ziel en het licht. Je vrouwelijke kwaliteiten tot uitdrukking brengen. De spray is direct klaar voor gebruik en je kunt ze onder de tong sprayen of uitwendig op de plaats van de klacht. Een mooie natuurlijk hulp, die vooral in deze tijd belangrijk is wanneer je het even niet ziet zitten.

De Snel Herstel Spray
Wanneer de emoties erg hoog zitten en de stress groot is, kun je de Snel Herstel Spray gebruiken. Deze spray bestaat weer uit een combinatie van bloesemremedies, essentiële oliën en celzouten. Je hebt, speciaal op de momenten van stress en spanning, niet de tijd en de rust om op je gemak iets uit te zoeken. Daar is op dat moment vaak de spanning te groot voor en je aandacht is er niet bij. Stress en spanning mogen, maar ze moeten niet je leven overnemen en je moet er niet in blijven vastzitten. De spray werkt op verschillende niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Doordat de verschillende emotionele en mentale gebieden in evenwicht gebracht worden, krijgt het lichaam indirect ook de ruimte om te kunnen herstellen. Een voortdurende spanning geeft uiteindelijk weer fysieke klachten.

De spray bestaat uit de Schüssler celzouten nr. 3 (Ferrum phosphoricum) en nr. 7 (Magnesium phosphoricum), de essentiële olie van de Neroli en de eerste hulp bloesemremedies Terra en Terra Extra. Door het combineren van drie verschillende natuurgeneeswijzen krijg je een herstel op meerdere niveaus. De celzouten ondersteunen het lichaam, de bloesemremedies zorgen voor de verbinding met je geest, zodat je bij stress en spanning de verbinding met je adem/geest kunt blijven vasthouden en de essentiële olie brengt het geheel in harmonie. De Snel Herstel Spray wordt doordat ze uit drie niveaus bestaat snel opgenomen en daardoor kan er bovendien gemakkelijk een verandering plaatsvinden. Zoals de naam al aangeeft, werkt deze combinatie om snel te kunnen herstellen. De Snel Herstel spray geeft je ondersteuning bij iedere soort van spanning en stress en helpt je wanneer je je niet lekker voelt. In iedere acute situatie is de Snel Herstel Spray een uitstekende hulp. Ze werkt niet alleen goed voor mensen, maar heeft ook al goede resultaten gegeven bij dieren.

De Terra in de spray staat al jaren bekend om haar goede ondersteunende kwaliteiten in vele noodsituaties. Goed wanneer je het gevoel hebt dat je niet meer lekker in je vel zit en het voortdurend tegenzit. Ook te gebruiken bij spanning, angst, examens, tijdens reizen, in acute situaties, werk- of relatiecrisis, als ondersteuning bij ziekte, bij verdriet, stress en wanneer je overwerkt bent enz. Ook voor dieren en planten. De Terra bestaat uit: – De Mycena een belangrijke remedie voor het opruimen van oude, niet en niet goed verwerkte emoties. Een goede reiniger en schoonmaker. Bij problemen met de aardebinding. Ze laat je doorgaan wanneer alles om je heen een puinhoop is. – De Bosrank voor helderheid en om goed in het hier en nu te zijn. – De Engelwortel geeft evenwicht en bescherming vanuit de spirituele wereld en ze versterkt de hulp van hogere, ondersteunende en liefdadige krachten. – De Yellow Star Tulip laat je luisteren naar je gevoel, je innerlijke, vrouwelijke energie. Ze versterkt je vrouwelijke kracht en laat je handelen vanuit je hart. – Het Rode Bosvogeltje geeft innerlijke zekerheid in de weg die je gaat en ze geeft je vertrouwen in dat wat je doet en brengt de unieke persoon die je bent naar buiten.

De Terra Extra bestaat uit bovenstaande remedies, alleen de Mycena is hier vervangen voor de Kastanje Inktzwam. De Terra Extra maakt een diepere verbinding met je ziel, werkt sterk op het vrouwelijke en versterkt het vertrouwen in je intuïtie. Ze haalt je uit je hoofd en brengt je weer in het nu.

De Snel Herstel Spray bevat ook de Schüssler celzouten nr. 3 en nr. 7.
De nr. 3 (Ferrum phosphoricum) is van de celzouten het belangrijkste eerste hulp middel in alle acute situaties. Het wordt preventief gebruikt ter versterking van het immuunsysteem en de algemene weerstand van het lichaam. Het is bovendien een belangrijk mineraal voor je zelfvertrouwen en ze geeft je de kracht om wat er op je af komt aan te kunnen.

De nr. 7 (Magnesium phosphoricum) is het mineraal dat de onwillekeurige activiteiten van het lichaam aanstuurt en is het middel voor alle plots optredende, stekende en krampachtige pijnen. Het werkt ook op drukte en stress en wanneer je je niet kunt ontspannen. Gedachten die maar doorgaan zonder dat er specifieke zorgen zijn. Het is ook het belangrijkste mineraal voor alle stress situaties en verslavingen. Vooral de zin in chocolade is een aanwijzing van een tekort aan dit mineraal. Het is bovendien een belangrijk middel wanneer je niet goed kunt inslapen.

De Neroli is de eerste hulp van de essentiële oliën en zorgt voor een prettig en rustig gevoel door de bescherming die ze je geeft. Ze bezit een heerlijke geur en wordt ook gebruikt om de kalmerende, antidepressieve kwaliteiten bij slapeloosheid, hysterie en andere vormen van onrust. Ze is hartversterkend, brengt de hormoonhuishouding in evenwicht en kalmeert het autonome zenuwstelsel. De spray is direct klaar voor gebruik en je kunt ze direct onder de tong sprayen of uitwendig op de plaats van de klacht. Een mooie natuurlijk hulp, die vooral in deze tijd belangrijk is wanneer je het even niet ziet zitten.


Combinaties voor de ziel


Er is een nieuwe serie combinaties, die te maken hebben met de verbinding, groei en ontplooiing van de ziel. Wat is nu het verschil met deze remedies en de andere bloesemremedies? Een korte uitleg over het verschil tussen geest en ziel is daarom wel van belang. De geest, de adem, is de kracht die het lichaam, de stof, tot leven brengt. Het is net zoals je telefoon: wanneer er geen batterij in zit, is het een dood ding waar je niets mee kunt. De batterij, de geest, is nodig om de telefoon, het lichaam, tot leven te wekken. De twee samen vormen dan ook een drie-eenheid. Het lichaam dat beschikt over leven. Het lichaam bestaat dan ook uit de componenten lich = lijk en aam = adem die samen de eenheid vormen, het leven. De ziel daarentegen is de overlevering van de ervaringen die iemand heeft meegemaakt vanuit de vele levens en hem/haar gevormd heeft. Daarom noemen we iemand die veel heeft meegemaakt dan ook een oude ziel. De ziel is echter weer te verdelen in een mannelijk en vrouwelijk deel. Wat er ervaren is in de buitenwereld en wat de ervaringen zijn in de gevoelswereld. Samen vormen ze weer een eenheid namelijk: god de vader en de goddelijke moeder. (Het lijkt erop dat ieder volk een eigen goddelijke moeder vereert, zoals Isis, Shakti, Lakshmi, Kali, Kuan Yin en Moeder Maria, maar in feite zijn ze allemaal de belichamingen van dezelfde goddelijke moeder.) De goddelijke vader en goddelijke moeder zijn de gebieden waar alle ervaringen vanuit oude levens zijn opgeslagen. Deze gebieden verbinden zich met weer Akasha het gebied waar een uitwisseling van zielen plaatsvindt. De ziele combinaties richten zich dan ook op diepe oude overleveringen en herstellen zo de vastzittende en diep in de ziel gewortelde patronen. De “gewone” bloesemremedies zijn met hun werking dan ook meer gericht op de aanvullingen van de geest en de onevenwichtigheden in het dagelijkse leven.

Groepsziel
Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Boerenwormkruid, Guldenroede, Hartgespan, Komkommerkruid, Living Star Light, Terra Extra, Trompetklimmer. De combinatie Groepsziel werkt op de groep en het groepsproces. Een belangrijke remedie voor deze tijd, waarin veel mensen zich niet meer verbonden voelen met de ander en iedereen zijn eigen territorium probeert te verdedigen. De remedie werkt snel en gaat als een olievlek door naar de anderen. De remedie gaat verder dan de groep en gaat naar de kern, de ziel van het probleem. Dit kan een angst of een conflict in een groep zijn. De angst kan door deze combinatie worden loslaten en de strijd met anderen verdwijnt. De Groepsziel zorgt ervoor dat er in een groep een neutraliteit ontstaat. Door deze neutraliteit krijg je de ruimte en vrijheid om datgene te zeggen wat je al lang in de groep wilde zeggen. Haalt ook de innerlijke conflicten in je bewustzijn er uit en maakt daardoor rustig en ontspannen. Uiteindelijk bereikt het ook de wereld en de strijd in de wereld. Een goede remedie wanneer je bang bent dat je niet begrepen wordt. Ook goed voor de angst voor het onbekende, wanneer je niet weet waar je ziel heengaat. Wanneer je niet weet waar je naar toe gaat, geeft de remedie vertrouwen en opent je voor de steun van de ander. Bijzonder goed om te gebruiken wanneer je een cursus of lezing geeft. Ook goed bij dieren wanneer er conflicten in de groep zijn.

Oerziel (2016)
Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Aarde Bescherming, Cel-Energie, Engelpoort, Living Star Light. Dit is een belangrijke combinatie om je weer te verbinden met je ziel. Vooral wanneer je je niet meer thuis voelt op aarde en niet meer in je kracht komt, omdat je de oorspronkelijke verbinding met je ziel bent kwijtgeraakt. Deze combinatie geeft de veiligheid en geeft je het vertrouwen, dat je nodig hebt, om weer de verbinding te kunnen maken met de oorspronkelijke kracht van je oerbron. De combinatie Oerziel zorgt ervoor dat je weer in je kracht komt, wanneer je niet meer weet wat je doel en je weg op aarde is. Ze zet je weer in de richting van je oorspronkelijke keuze van je ziel, wat je nodig hebt voor je manifestatie op aarde. De Oerziel brengt je weer volledig in het hier en nu en zorgt ervoor dat je loslaat wat niet langer nodig is. Ze geeft je een diep vertrouwen in jezelf en het universum.

Zielentroost (2017)
Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Divine Love, Kastanje Inktzwam, Komkommerkruid, Liefde, Living Star Light, Sneeuwklokje en Vogelmelk. Wanneer de tranen tekort schieten en de pijn niet meer is te dragen, dan verzacht de Zielentroost en zorgt ervoor dat je weer in je kracht komt. Ondanks de pijn verder gaan. Je weer verbonden en ondersteund voelen. Helpt niet alleen met het loslaten van de pijn en het verdriet op dit moment, maar verzacht ook de pijn, die al lang in de ziel aanwezig is. Om verder te gaan, vooral wanneer de woorden niet meer helpen en iedere aanraking een pijnlijke herinnering is geworden. Versterkt de liefde voor jezelf en laat deze liefde zachtjes indalen, waardoor je je ogen weer kunt openen en ondanks alles wat donker is geworden toch weer het licht van liefde kunt gaan zien. De Zielentroost haalt je uit het web van verdriet wanneer je hier in gevangen zit. Ze helpt je op een subtiele en zachte manier met het losmaken van de draden van pijn en wanneer je bevrijd bent, geeft ze je het inzicht hoe je hierin bent terecht gekomen. Geeft zachtheid in het hart en breekt de muur er omheen af. Voor het oplossen van verdriet in de familielijn, voor de pijn van niet erkende kinderen, bij hechtingstoornis. Geeft een warme deken van geborgenheid, rust en veiligheid.

Zielsrust (2016)
Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Aarde Vortex met Witte Engel, Bolderik, Bosrank, Hartgespan, Kruidje Roer Me Niet, Living Star Light, Paarse Dovenetel, Slaapmutsje, Vingerhoedskruid, Zevenblad. De combinatie Zielsrust werkt op het ontspannen en het loslaten. Wanneer er te veel spanning in het hoofd blijft vastzitten zorgt deze combinatie dat je kunt aarden en dat het hoofd stil wordt. Ze zorgt voor een veilige ruimte waarin je je ziel volledig tot uitdrukking kunt laten komen. Wanneer er veel druk is van buiten, je omgeving, dan brengt deze combinatie je focus weer naar binnen. Goed om te gebruiken wanneer je gevoelig bent voor negatieve of elektrische velden in je omgeving en hierdoor niet in slaap of tot rust kunt komen. Wanneer de verbinding met je ziel wordt verstoord, zorgt de Zielsrust ervoor dat het derde oog weer het licht van de ziel kan ontvangen, waardoor je weer verbinding kunt maken met jezelf en daardoor weer richting en plezier krijgt in het leven. De combinatie zuivert en opent het derde oog en zorgt voor nieuwe groei en bewustwording. Dit ontstaat omdat je weer vertrouwen in de toekomst krijgt en door de ontspanning je weer open kunt staan voor het nieuwe.

Zielscreatie (2018)
Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Aarde Creatie en Aarde Vortex met Witte Engel. Deze combinatie haalt je uit de dualiteit, de strijd, de verplichtingen en de controle. Ze zorgt ervoor dat je niet langer vanuit problemen denkt, maar ze verlegt je focus naar je mogelijkheden. Ze laat je met het nieuwe beginnen vanuit een innerlijke kracht en een innerlijk evenwicht. De Zielscreatie geeft je een krachtige kern, sterkt de verantwoording en maakt zelfverzekerd. Dat je kunt ontvangen wie je bent, vanuit een innerlijke rust en dit kunt neerzetten zonder in de strijd te belanden. Je kunt het vergelijken met een orkaan, waarbij je zelf het midden bent en er van alles om je heen in beweging is, maar dat niets je raakt en je het vanuit de kern, de innerlijke stilte, kunt observeren. Nieuwe uitdagingen aangaan en toch bij jezelf blijven. Ze helpt je met het loslaten van het moeten, laat je observeren en bij je gevoel blijven, maar zorgt er tevens voor dat je niet in de stress stapt en dat je verbonden blijft met je innerlijke kern van sereniteit, rust, vreugde, stabiliteit, kracht en creativiteit.

Zielsmanifestatie (2019)
Deze combinatie is gemaakt van de remedies: Oerziel, Cel-Energie, Bosrank en Divine Angel. Dit is een krachtige combinatie voor je manifestatie op aarde. Wanneer je de kracht mist om op aarde neer te zetten wat voor je ziel van belang is. Om het Wezenlijke contact met je Zelf te maken en deze kracht volledig door je heen te laten stromen, want je weet er is geen weg terug, alleen voorwaarts. Om vanuit zielsniveau je authenticiteit, je ware, werkelijke wezenskracht naar buiten te brengen. De Zielsmanifestatie verbindt je met iedere cel van je lichaam met het Universum en laat je krachtig op aarde staan waardoor je je eigen Pad van Licht verder kunt vervolgen. Weet wat te doen, waar te gaan en te zijn wie je bent. De Zielsmanifestatie zorgt voor de manifestatie van je innerlijke boeddha.

Ervaring Mevr. S.L: Ik merk bijzonder genoeg dat ik heel sterk mijn eigen oude angsten en emotioneel handelen gespiegeld krijg en dit uitspreek in de betreffende situatie, waarbij ik veel meer de kalmte kan bewaren en vanuit rust kan handelen en zijn, waardoor ik het daarna voelbaar in liefde achter me laat! Heel mooi om zo ‘mijn’ opgelegde/aangeleerde/overgenomen oude blokkades en patronen op deze liefdevolle manier in het licht te zetten en op te lossen, om ruimte te creëren voor wie ik werkelijk ben als ziel!!

Zielsontplooiing (2016)
Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Bescherming, Divine Angel, Engel- en Lemurische Poort, Reuzenbalsemien, Het Spirituele Pad. Een bijzonder diep werkende combinatie voor de ontplooiing en groei van je ziel. Vooral wanneer je al langere tijd op zoek bent naar een nieuwe mogelijkheid om te groeien. Dit is ook een belangrijke combinatie nadat je de Oerziel hebt gebruikt. De volgende stap, wanneer je weer met je ziel verbonden bent, is de uitbreiding en de groei van de ziel. Om echter deze volgende stap te kunnen maken, moet je wel goed beschermd zijn. Daarna kunnen de oude beperkingen met betrekking tot de spirituele groei worden verwijderd. Daar is wel tijd voor nodig, om uiteindelijk uit te komen bij de verbinding met Lemurië. Wanneer na een lange zoektocht van de ziel de verbinding met het paradijs is gemaakt, ontstaat de mogelijkheid om te gaan werken voor de genezing van de ander. Dit kan alleen vanuit het hart, omdat daarin zich het paradijs (van Lemurië) bevindt.

Ervaring mevr. K.J. De remedie Zielsontplooiing geeft, in mijn geval, moed en daadkracht. Als je al een tijdje twijfelt en door steeds rationeel te denken geen verdere stappen wilt of durft te zetten, dan zorgt deze combinatie ervoor dat het gevoel zo gaat overheersen dat je niet anders meer kunt dan vooruitgaan. Je eigen weg gaan. In mijn geval betekende dit dat ik na 12,5 jaar werken bij een hogeschool mijn ontslag heb genomen en nu mijn eigen praktijk begonnen ben. Er is geen weg terug en de beslissing was geen veilige, maar wel de juiste.

Zielsveiligheid (2017)
Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Aarde Bescherming, Aardevortex met Witte Engel, Bescherming, Divine Light, Engelwortel, Integratie Combinatie, Wijnruit en Wilde Bertram. Een combinatie voor een diepere integratie van je veiligheid. Wanneer je je niet veilig voelt op aarde en geen vertrouwen meer hebt in het grote geheel en je je klein en minderwaardig voelt. Wanneer er geen veiligheid in de familielijn is geweest en dat je daardoor niet weet dat er een ook veilige omgeving is. Ze zorgt ervoor dat je je niet laat meeslepen door je omgeving of familie, maar dat je de kracht hebt om bij jezelf blijven. Vooral ook belangrijk wanneer er regelmatig momenten terugkeren, die te maken hebben met voodoo, aftap en negatieve beïnvloeding en die zorgen voor een blokkering van je manifestatie op aarde. Doordat de zielsveiligheid naar een dieper aspect van bescherming gaat, kunnen oude blokkeringen worden losgelaten en kan er nieuw licht in het bewustzijn integreren. Op deze manier kun je een completer en krachtiger persoon worden, doordat je de kracht krijgt om los te laten wat niet meer bij je hoort. De zielsveiligheid laat je zeggen waar het op staat en je kunt conflicten aangaan, in plaats van er omheen te lopen. Nieuwe grenzen worden gezet, zowel emotioneel, fysiek als spiritueel.

Zielsvreugde (2019)
Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Slaapmutsje, Regenboog, Komkommerkruid, Living Star Light, Peer, Klein Streepzaad. Wanneer de kracht ontbreekt om jezelf te kunnen zijn. Vaak is dit ontstaan doordat oude pijn je weerhoudt om werkelijk te laten zien wie je bent. De oorzaak hiervan kan zijn dat je belemmerd wordt door de patronen uit de familie of door pijn of verdriet uit de kindertijd die je niet hebt kunnen loslaten, maar bent blijven koesteren. De Zielsvreugde brengt je weer in verbinding met wie je werkelijk bent en laat je terugkeren naar de eenheid in jezelf. Ze vult je met vreugde en maakt je heel. Ze geeft op een zachte manier verlichting van oude pijn en helpt je om oud verdriet los te laten. Ook versterkt ze het plezier en de vreugde in je ziel, die je door de oude patronen niet hebt kunnen integreren in het hier en nu.

Zielsvrijheid (2018)
Dit is een combinatie, die is gemaakt van de remedies: Rode Bosvogeltje, Klaproos, Trompetklimmer, Cel-Energie, Pepermunt en Kindervortex. Deze combinatie geeft je de vrijheid om er te zijn vanuit je ziel. De verplichtingen die diepgeworteld zitten, loslaten en vertrouwen dat jij alle vrijheid hebt die je jezelf geeft. Helpt je met het loslaten van de dualiteit en ze zorgt ervoor dat je je kunt verbinden met jouw unieke waarheid van je ziel. Wanneer je er problemen mee had om je spirituele ik neer te zetten, versterkt de Zielsvrijheid je herinnering aan wie je werkelijk bent. Laat het oordelen over jezelf, je schaduwkant en anderen los. Ze zuivert en laat je onvoorwaardelijk houden van jezelf en laat je open staan voor je intuïtie en de boodschappen vanuit de andere kant. Krachtig en helder jezelf kunnen neerzetten in het hier en nu, vanuit een helderheid en duidelijke keuzes. Opent het bewustzijn om verbindingen te kunnen maken, die het mogelijk maken om te kunnen samenwerken bij de schepping van de vierde dimensie.

De DNA serie


DNA: De Nieuwe Aarde (2022)
Bloesemremedie gemaakt van een krachtplaats en 15 edelstenen. Levenselixer en DNA herstel.
Enkele jaren geleden, voor de pandemie, ontstond er een poort die uitzicht had op de Nieuwe Aarde. Een planeet vanuit een andere dimensie, een plaats waar sommige overledenen die spiritueel waren naar toe gingen. Via de poort vonden ontmoetingen plaats met geliefden, waarbij de overledenen doorgaven dat het de mooiste plaats is die je je maar kunt voorstellen. Ook degene die geboren wilden worden maakten contact met de moeder. Het is een plaats zonder alle aardse beperkingen en met de volledige vrijheid om te zijn wie je bent. Bij de verschillende afstemmingen, ook met groepen, was er een onvoorstelbare zachte Liefde te voelen en het was bovendien waarneembaar dat deze Liefde in de aarde begon te integreren. Na enkele jaren van veel afstemmingen en het maken van verbindingen met de Nieuwe Aarde, werd het tijd om er een bloesemremedie van te maken. Alleen ging dit niet vanzelf, er moesten nog codes worden ontcijferd en verbindingen met andere wezens en universele gebieden gemaakt worden.

De remedie van de Nieuwe Aarde bevordert het herstel van je DNA en is een elixer voor je energie. Wanneer je verbinding met jezelf is verbroken, geblokkeerd of verstoord, herstelt de Nieuwe Aarde remedie je verbinding met je Goddelijke zelf. Een verbinding die Universeel is en verder gaat dan je oorspronkelijke verbinding met jezelf die je vanaf je geboorte bezit. De remedie helpt met het maken van een verbinding met de energie van de Nieuwe Aarde, om van daaruit je aardse beperkingen te kunnen loslaten. Ze geeft je de vrijheid om volledig neer te zetten wie je bent, maar dan zonder al je persoonlijke beperkingen. De aarde als je thuis hier integreren met integratie van al je kwaliteiten, die je nog niet hebt gemanifesteerd. Een verbinding kunnen maken met je universele DNA. De Nieuwe Aarde remedie zorgt door deze verbinding voor een verhoging van je trilling, waardoor je datgene kunt loslaten wat niet bij je hoort. Er ontstaat op deze manier een zielsverbinding met het hogere. Een zielsverbinding die er voor zorgt dat je je niet meer laat beperken door fysieke belemmeringen, maar een opening geeft om het hoogste vanuit het universum te integreren. De Nieuwe Aarde remedie zorgt voor een verbinding met je hoogste Bron als kern van je bestaan. Een bestaan in vrijheid, voorbij fysieke beperkingen die kunnen zijn ontstaan door de verstoring van je DNA zoals bijvoorbeeld kan zijn ontstaan door vaccinaties en/of ziektes. Herstelt je zijn met een volledige verbinding met het hoogst mogelijke Universele, de eenheid van de Goddelijke vader en Goddelijke Moeder, de Scheppers van het bestaan. De Nieuwe Aarde remedie brengt je terug naar je oorspronkelijk basis, je oorsprong, de ervaring van al je levens, die is opgeslagen in je DNA. Je beperkingen loslaten en ontwikkelen waar je blij en gelukkig van wordt. Verbindingen kunnen maken op alle niveaus en alles wat je blokkeert waardoor je je eigen weg niet kunt volgen lost op. Heling, liefde, speelsheid en zachtheid tot in je diepste wortels.

De Nieuwe Aarde remedie (DNA) zit bomvol coderingen (vanuit Mu-Lemurie-Atlantis-Egypte-Galactisch) om De Nieuwe Aarde in-en om ons heen te activeren. Het werkt als een soort drietrapsraket: Eerst worden oude patronen/overtuigingen/contracten etc losgetrild, vervolgens ontwaken de persoonlijke coderingen in het DNA die aansluiting geven op het Nieuwe Aarde raster (het oerveld, nulpunt, de oorsprong) en als laatste herinner je je zielskwaliteiten die je meegenomen hebt om mee De Nieuwe Aarde te vormen. Deze zielskwaliteiten kunnen al van levens terug zijn en zijn door de ziel meegenomen in dit leven om samen te smelten en je je eigen Goddelijke Oorsprong te herinneren. Alsof ieder leven een puzzelstukje bevatte en de puzzel nu eindelijk compleet gelegd mag worden en hierdoor het gevoel van ‘ontwaken’ geeft. Je kunt het grotere geheel zien, uit de matrix stappen, terug naar de eenheid, de onvoorwaardelijke liefde van de oerbron. Beperkingen en verstrikkingen vallen weg, ook in voorouderlijke lijnen, zodat de onderliggende kwaliteit weer mag gaan stromen in het nu. Herstel van eigen kracht, gesteund door voorouderlijke kracht. En dit alles vanuit een onnoemelijke zachtheid, geen strijd meer. Herstel van de Goddelijke Moeder en de Oermoeder, waardoor de mannelijke dominantie naar de achtergrond verdwijnt en een nieuw evenwicht wordt gevonden. Dit evenwicht is nodig om het ware potentieel van de mensheid te ontsluiten, de Goddelijke scheppende kracht in onszelf. Het ontwaken van ons Goddelijke DNA: een online-verbinding met de oerbron en het oerbewustzijn van Moeder Aarde.

In het maakproces van de Nieuwe Aarde remedie is er het water van de Chalice Well gebruikt en zijn er 15 edelstenen in geprepareerd: Shiva Lingam, Black Stone, Heliodoor, Basalt, Amethist trapezium, Bergkristal, Dodecaëder, Fuchsiet in kwarts, Bariet, Fluoriet, Ganesha Aventurijn, Vera Cruz Amethist, Shungite, Bergkristal Geode, Zeolite.

Ervaringen tot nu toe: Geeft enorme zachtheid, gevoel van steun, opgeruimdheid, bevrijding uit collectieve angstvelden (de matrix), blijheid en lichtheid. Tevens een sterk aardende werking. De zwaarte valt weg en dingen worden vanuit een ander, hoger perspectief waargenomen. Er ontstaan inzicht en herinnering. Met daarbij tevens ook de kracht om hiermee naar buiten te treden: Dit ben ik, dit is mijn plek en dit is mijn bijdrage aan de wereld! Kinderen ervaren vooral de zachtheid en de eenheid en krijgen kracht om zichzelf te blijven en hun bijzondere talenten niet weg stoppen. Kunnen hiermee boven het systeem gaan staan, ipv van er door overspoeld raken. Velen hebben herinneringen aan het oerbewustzijn van De Nieuwe Aarde, maar konden zich er niet mee verbinden omdat de matrix ertussen zat, raakten hierin verdwaald. Nu kunnen ze er dwars doorheen steken en hebben ze hun eigen online verbinding.

Dhr. J:K. Ik ben onbeschrijflijk blij met de nieuwe remedie. Na 2 jaar en 3 maanden is mijn energie eindelijk terug. Nadat ik de remedie 10 dagen heb gebruikt ging het beter. Daarna was er een wisselend beeld. Nu na 3 weken wordt het energieniveau stabiel. Gedachten zijn nu helder en mijn concentratie is uitstekend. Slapen gaat beter. Overdag ben ik uitgerust en ik ben ’s middags niet meer zo moe. Ik doe het rustig aan omdat ik voel dat ik nog niet helemaal hersteld ben. Mijn reuk en smaak is iets verbeterd dit ervaar ik sinds enkele dagen. Ik luister weer naar muziek zonder dat ik dit “rommelig” vind klinken. Vergadering of met meerdere mensen samen zijn heb ik gisteren voor de eerste keer kunnen volhouden. Zoals ik het nu ervaar zie ik een fijne toekomst weer helemaal terugkomen dankzij de Remedie in combinatie met de celzouten van het immuun vitaal mengsel. Bedankt voor de liefdevolle zorgen. Warme groeten van een oh zo dankbare J.
Mevr. M. Allereest bedankt dat ik deze remedie mocht ontvangen. Wat me als eerste opviel is, zodra ik dit flesje vastpak, dat er een rust en blijdschap komt die ik nog niet eerder zo heb gevoeld. Ik sta meteen vast op de grond en de energie komt vanuit de lucht in mijn hoofd en gaat door het hele lichaam. Het is letterlijk alsof ik in een nieuw lichaam zit. Mijn geest is helder en mijn energie is terug. Ik slaap beter, ben niet meer moe, kan beter nadenken en ik zie de wereld duidelijker. Nog niet eerder in mijn leven heb ik een remedie gehad die zo krachtig is. Zo blij met jullie remedie! M.

Facebook Blog van: Genezend Vermogen – Henk Fransen WAAROM DE MENS VEROUDERT EN ZIEK WORDT
De mens is in potentie een onsterfelijk wezen. Er zijn echter dingen gebeurd waardoor hij is ‘opgesloten’ in zijn lichaam en hij zichzelf ervaart als gescheiden van anderen en gescheiden van de schepping.
WAT IS ER GEBEURD DAN? Tal van oude tradities beschrijven de mens als een in potentie onsterfelijk lichtwezen. In het christendom wordt bijvoorbeeld Metusalem beschreven, die bijna 1000 jaar oud werd; symbool voor de eeuwigheid. In de Indiase Veda’s worden yogi’s beschreven die honderden jaren oud zijn en die bewust kunnen kiezen hun lichaam te dematerialiseren en honderden kilometers verderop weer te laten verschijnen. Een aantal van deze fenomenen is zelfs wetenschappelijk onderzocht en wordt beschreven in het boek ‘De meesters van het Verre Oosten.’ De mens is dus in potentie tot veel in staat, maar toch ervaren de meeste mensen dat niet. De meeste mensen verouderen juist snel en voelen zich gevangen in hun lichaam. Hoe kan het dat de in potentie onsterfelijke mens zo beperkt is geraakt? In de geschriften van diezelfde oude tradities staat dat zich lang geleden op aarde een strijd heeft voorgedaan. Een strijd om grip te krijgen op de onsterfelijkheid van de mens; op de aansluiting van zijn ziel op de bron van al het leven. Die strijd ging in essentie om het genetisch materiaal van de mens, zijn DNA dus. Het DNA is namelijk de fysieke toegangspoort van de mens tot de intelligentie van de kosmos, tot het licht van de schepping. Deze intelligentie stroomt élke seconde élke cel van het lichaam binnen, filtert zich door de codering van het DNA en drukt zich op die manier uit in de triljoenen wonderen die in het lichaam plaatsvinden. Het complete menselijke DNA geeft op die manier voortdurende en volledige regeneratie en daarmee onsterfelijkheid. Daarnaast is dit complete DNA een uitdrukking van de liefde en eenheid van al het leven. Wetenschappers geven aan dat de hedendaagse mens slechts 2 procent van zijn DNA gebruikt. De strijd om het menselijk DNA, de sleutel tot de open verbinding van de mens met het licht, is lang geleden grotendeels – gelukkig niet helemaal! – gewonnen door een destructieve kracht. Deze kracht blokkeerde voor een groot deel het DNA en had via het nog werkende deel hiervan toegang tot de inmiddels vertraagde levensstroom van mensen. Zo kreeg deze destructieve kracht invloed op aarde. Op sommige mensen had hij veel invloed, op andere wat minder. De eerste groep kreeg daardoor een wezensvreemde behoefte aan macht en controle; de tweede groep hield meer connectie met liefde en verbinding.
‘GEBEDSVERHORING’ Ik voelde als kind al aan dat de mens in essentie pure liefde is en ik begreep nooit waarom mensen macht wilden uitoefenen over andere mensen, anderen geweld aandeden of de aarde uitbuitten. Nu begrijp ik dat de mens dat in essentie ook niet wil, maar dat deze zaken het gezicht zijn van de destructieve kracht die, via de mens, zijn invloed op aarde uitoefent. Alles wat schade doet, doet de menselijke ziel echter pijn. En omdat al deze dingen door de schaalvergroting en digitalisering in de laatste decennia enorm zijn toegenomen, is de collectieve pijn van de mens bijna ondraaglijk geworden. Wanneer je helderziend zou zijn, zou je waarnemen hoe deze collectieve hartenpijn van miljarden mensen de laatste eeuwen als een steeds sterker gebed de kosmos in is gezonden. En hoe die noodkreet in deze tijd door het universum wordt beantwoord in de vorm van een enorme toename van licht op aarde. Dit toenemende licht – dat door tal van tradities is voorspeld – activeert het menselijk DNA weer. Hierdoor krijgt de mens weer de kans om meer van zijn ware potentie op aarde uit te drukken. Je zou kunnen zeggen dat in deze tijd de deur naar het licht weer opengaat. De destructieve kracht voelt deze ontwikkeling ook en hij merkt dat zijn grip verzwakt. Om die grip te behouden, probeert hij de mens nu in angst te houden en zijn DNA te verstoren en te beschadigen middels de experimentele ‘behandeling’ voor de ‘ziekte’. Daarom is het volgens mij nu cruciaal om je ziel niet te verkopen voor een vakantie of een bioscoopbezoek – en ook niet om ‘anderen te beschermen’, want dat doe je niet met de ‘behandeling’. Het draait op dit moment op aarde om heel andere zaken, waarvan de uitkomst bepalend zal zijn voor het verdere verloop van de ontwikkeling van de mensheid op aarde. Wordt de mens lamgelegd en opgesloten in een controle maatschappij? Of bevrijdt hij zich in een niet te bevatten expansie van licht en onvoorwaardelijke liefde? De enorme instroom van licht op aarde en de daarmee gepaard gaande activatie van het menselijke DNA is één van de grootste gloriemomenten in de evolutie van de mensheid!
HERGEBOORTE VAN DE MENSHEID Herinner je waarom jij in deze tijd op aarde bent. Het is namelijk geen toeval dat je er bent. Je wilde deel zijn van de ontmanteling van de destructieve kracht, die kracht die de mensheid zolang in zijn wurggreep hield. Je wilde een kanaal zijn voor de enorme instroom van licht en liefde. Houd dat kanaal daarom zo wijd mogelijk open en laat niemand jouw DNA-verbinding met het licht verstoren of beschadigen. Onderschat je bijdrage niet. De finale van deze ontwikkeling op aarde, de fase waarin we nu zitten, kun je vergelijken met een geboorteproces. En een geboorteproces heeft een intensiteit die je bevattingsvermogen vaak ver te boven gaat. Wanneer je zelf bevallen bent of een keer bij een geboorte bent geweest, was je getuige van de enorme intensiteit hiervan, en van het feit dat een kind vaak urenlang in ernstige benauwdheid doorbrengt, het kleine lijfje volledig in elkaar gedrukt en verfrommeld. Net zo’n grote intensiteit zal de in veel tradities beschreven hergeboorte van de mensheid kennen. Het tij op aarde ís al enige tijd definitief gekeerd. De vraag is niet langer óf de nieuwe wereld er komt, maar met hoeveel pijn, leed en dood dit gepaard zal gaan. Wanneer meer en meer mensen de historie begrijpen en hier waarachtig naar handelen, kunnen we veel onnodig leed voorkomen en samen een grootse geboorte en viering daarvan beleven. Laten we daarop inzetten; laten we alles inzetten op het licht.


Ziels DNA (2022)
Door het gebruiken van een bloesemremedie zal je innerlijk, je bewustzijn, wakker worden en zal je uiteindelijk ook weer verbonden worden met het Goddelijke Licht. Om echter nog dichter bij je bron te komen en om je natuurlijke processen weer te activeren is er de combinatie Ziels DNA. De Ziels DNA is een combinatie van 3 bloesemremedies:
De Nieuwe Aarde, de Immuun Vitaal Support en de Zielsvrijheid. Het is een levenselixer dat je weer verbindt met je primaire levenskwaliteiten. Een verbinding die je weer terug brengt naar je positieve ervaringen uit dit leven en andere levens. Ook belangrijk wanneer je de bloesemremedie van De Nieuwe Aarde hebt gebruikt, maar nog niet alle oorspronkelijke verbindingen zijn hersteld, zal deze de verfijningen in je lichaam verder herstellen. Het gevoel komt weer terug, de reuk, de smaak, alles wat ervoor zorgt dat je je weer een compleet mens voelt.
De remedie van de Nieuwe Aarde bevordert het herstel van je DNA en is een elixer voor je energie. Wanneer je verbinding met jezelf is verbroken, geblokkeerd of verstoord, herstelt de Nieuwe Aarde je verbinding met je Goddelijke Zelf. Een verbinding die Universeel is en verder gaat dan je oorspronkelijke verbinding met jezelf die je vanaf je geboorte bezit. Om je aardse beperkingen te kunnen loslaten. Ze geeft je de vrijheid om volledig neer te zetten wie je bent.
De Zielsvrijheid geeft je de vrijheid om er te zijn vanuit je ziel. De verplichtingen die diep geworteld zitten, loslaten en vertrouwen dat jij alle vrijheid hebt die je jezelf geeft.
De Immuun Vitaal Support is voor de ondersteuning van het immuunsysteem, wanneer je veel last hebt van negatieve beïnvloeding, negatieve omgevingen en straling. De remdie haalt je uit de strijd en zorgt ervoor dat je het negatieve om kunt zetten in zachtheid en liefde en helpt je met het loslaten van oud trauma.

‘De Ziels DNA is een zeer belangrijk- en krachtig instrument voor de tijd waar we nu in leven. het helpt om in versneld tempo weerstand, vervuiling en emoties te doorbreken en op te lossen. Het is de sleutel naar diepgaande vrijheid, het terugkeren naar jezelf en een hernieuwde ontmoeting met het licht/de bron.’


DNA Licht (2023)

Het DNA Licht is een combinatie van Ziels DNA, Zielsrust en het Witte Bosvogeltje. Het is een enorm krachtige bloesemremedie uit de DNA serie en je kunt het zien als een vervolg van de kosmische terugreis naar de bron. Het DNA Licht overstijgt het persoonlijke en integreert je hoogste kwaliteit met de diepste kern van de aarde en laat jouw universele kwaliteiten naar buiten brengen. Je bent een boodschapper van het Licht en straalt dit ook uit. Jij brengt de Nieuwe Aarde in het hier en nu daar hoef je niets voor te doen, de frequentie van liefde integreer je vanzelf in je omgeving.

Het beste is wanneer je de remedie het DNA Licht wilt gaan gebruiken om eerst te beginnen met het innemen van de Nieuwe Aarde remedie – die de verbinding met de bron heropent. Daarna de Ziels DNA remedie, die hereniging met de bron tot stand brengt en vervolgens de DNA Licht remedie, die voor de integratie van het bronlicht zorgt. Door de serie in deze volgorde te doorlopen vindt herinnering en herkenning van het licht van de bron in het innerlijke zelf plaats. Waarbij de werking van de DNA Licht remedie als een krachtige vuurtoren haar licht tot op celniveau, de diep verborgen onaangeroerde emoties beschijnt, wat ontlading, zuivering en heling geeft en waardoor het donker in het licht opgaat.

Voor het begrijpen en accepteren van oude ervaringen en beproevingen. Om diepe onverwerkte thema’s, die te maken hebben met de angst rondom donker en licht, die nog niet zijn opgeschoond, los te laten, waarna de vuurtoren haar Licht in vertrouwen naar buiten kan laten schijnen. Kwetsbaar maar sterk. Gaan staan waar het nodig is en de moed hebben dat te doen wat een ander niet durft. De DNA Licht remedie zorgt voor een krachtige, energetische activatie van het hart, de ziel en het derde oog. Vergelijkbaar met de Leeuwenpoort, die ieder jaar op 8 augustus open gaat, waarbij de zon en Sirius zorgen voor een verhoogd kosmisch licht tussen de spirituele en fysieke dimensies. Er wordt door het DNA Licht nieuwe lichtinformatie en inspiratie toegevoegd aan de planeet, en die stroomt ook door in jou, je hart en je ziel. Samen met deze remedies wordt de licht instroom vanuit de bron versterkt en wordt het krachtig verankerd in het innerlijk bewustzijn, het energetisch hart en moeder aarde.

Ervaring Mevr. H. W. Ik vond het een bijzondere remedie om te gebruiken. Mijn fijngevoelige gaven zijn toegenomen de afgelopen tijd, en zeker tijdens de 4 weken dat ik DNA Licht heb gebruikt: Mijn helderziende vermogens nemen sterk toe. Ik begin te communiceren met planten. Het mooiste is dat ik relaxter ben dan ik ooit geweest ben. Wat er ook gebeurt, het komt goed. Vertrouwen in mijzelf en in het universum komt in lagen, de laag van diep vertrouwen die ik nu voel heb ik niet eerder gehad. Ik maak mij geen zorgen meer over machtshebbers die iets over mij te zeggen hebben, ik maak mij geen zorgen meer over geld. En ik laat mij gewoon zien zoals ik ben en ik vind gewoon de juiste woorden. Alsof het gewoon is, zonder een houding aan te nemen of een keuze te maken in welk deel van mijzelf ik laat zien.