Fox Mountain Zwangerschapsset

Een doosje met 6 combinaties, speciaal samengesteld, om te kunnen omgaan met de leuke kanten en de uitdagingen van de zwangerschap.


Conception – een combinatie om een verbinding te maken met de nieuwe ziel, je het gevoel te geven dat je vruchtbaar bent en te begrijpen hoe je je hart en je lichaam kunt openen voor een nieuw leven. (Blackberry, Clary Sage, Houseleek, Queen of the Prairie, Rhubarb, Summer Squash)

Pre-natal Heal – om de angsten en trauma’s van vorige bevallingen of je eigen geboorte te genezen. Ook goed wanneer je het gevoel hebt dat je als moeder tekortschiet. Helpt je om een beeld te vormen van het moederschap. (Catmint, Dogwood, Lady’s Mantle, Motherwort, Snow Queen Iris, Tree Peony, White Bleeding Heart).

Gebruik de “Pre-Natal Heal” wanneer je je gaat bezig houden met de geboorte.

Pregnancy Tonic – tijdens de zwangerschap te gebruiken voor de extra belasting bij het dragen van het kind. Bevordert een optimale werking van de lichaamsfuncties. (Black Cohosh, Bloodroot, Burdock, Garlic, Lavender, Lilac dp. purple, Peony Double Pink, Squash, Tomato, Yarrow)
De “Pregnancy Tonic” is goed voor de laatste zes maanden van de zwangerschap. Zolang je er aan denkt kun je de remedies innemen, wanneer je ze vergeet heb je ze niet meer nodig.

Labor of Love – voor een vlotte bevalling, helpt je om los te laten en je over te geven aan de kracht en intensiteit van de bevalling; om blokkades te verwijderen. De zwangerschap loslaten en het moederschap accepteren. (Campanula latifolia, Caraway, Corsican Mint, Heucherella, Lady’s Mantle, Pale Corydalis, 6-Peonies, Tree Peony)

De “Labor of Love” kan gebruikt worden wanneer de bevalling begint of wanneer je voelt dat het er tijd voor is maar dat het niet doorzet, omdat je gevoelens je tegenhouden. De remedie zal de bevalling niet in gang zetten, maar je helpen om de blokkades, die je tegenhouden te verwijderen.


Mother and Child – integreert lichaam en ziel van het kind; helpt de baby om de geboorte bewust te beleven en helpt de ziel en het lichaam te stabiliseren. (Asparagus, Baptisia, Blessed Thistle, Cauliflower, Corsican Mint, Malva Zebrina, Self Heal, Sweet Pepper)
“Mother and Child” kan door de moeder ingenomen worden tijdens de bevalling en ook aan het kind worden gegeven door 2 druppels in een glas water te doen en daarmee de lippen van de baby te bevochtigen of door enkele druppels op het derde oog chakra en het kruin chakra te doen; doe dit bij de geboorte, twee uur later en de drie daarop volgende morgens.

New Family – om van de familie een echte eenheid te maken. Gebruik deze remedie, bij voorkeur allemaal op dezelfde tijd, een keer per dag in een verdunning. (Angelica, Borage, Houseleek, Lemon Lily, Trout Lily)
“New Family” kan gebruikt worden als moment van verademing voor iedereen, vooral wanneer je dit doet terwijl de baby gevoed wordt of net na de voeding als hij/zij zich prettig voelt. Je kunt deze ook aan de baby geven, op dezelfde manier als beschreven bij de remedie “Mother and Child”. Voor gebruik over een langere periode, kun je eventueel een doseerflesje maken, de “Pregnancy Tonic” is bijvoorbeeld een remedie die je hiervoor kunt gebruiken.


Dosering:
De zwangerschap is een gezegende, magische tijd. Het is ook een hoogst intuïtieve periode, geef je eraan over. Laat je intuïtie je leiden om te weten hoelang je “Conception” nodig hebt.