Living Light Essences

Voor zelfgenezing, transformatie en het bevorderen van de fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele gezondheid.Ga direct naar:

Wat zijn de Living Light Essences?

In deze tijd realiseren we ons hoe sterk gevoelens, houdingen en zelfs gedachten de biochemie van ons lichaam en onze gezondheid beïnvloeden.

De Living Light Essences zijn remedies voor zelfgenezing, ze zijn gebaseerd op de energetische geneeskunde en de homeopathische principes. Ze helpen je om ongewenste eigenschappen, zoals twijfel aan jezelf, angst en weinig zelfvertrouwen te transformeren tot positieve eigenschappen als moed, liefde en kracht.

Ze vertegenwoordigen een speciale vorm van energetische geneeskunde. Ze zijn bereid met edelstenen in gedestilleerd water en wijnalcohol.

Essence: “De innerlijke, kenmerkende natuur van iets; de kwaliteiten die iets maken tot wat het is; een wezen; de geëxtraheerde eigenschappen van een werkzame stof; een vloeistof die de eigenschappen heeft van de substantie waarvan ze gemaakt is. Uit: “Woordenboek Chambers Twentieth Century.”

Elke Living Light Essence is speciaal ontworpen om je te helpen in je dagelijkse leven – om je leven aangenamer, positiever en gezonder te maken. De Living Light Essences hebben het vermogen je te helpen met stress, zorgen en zelfs bij een gebrek aan zelfvertrouwen, zaken die zo ongrijpbaar schijnen, maar toch zulk een belangrijk deel van ons leven en onze gezondheid uitmaken. De essences helpen je om met deze zaken te leren omgaan, ze openen deuren voor je om een gezond lichaam, een gezonde geest en een gezonde levenshouding te krijgen.

Kijk gewoon naar de sleutelwoorden die bij elke remedie horen of lees de informatie op deze pagina. Ontdek zo de kwaliteit die je op dit moment het beste kunt gebruiken om het negatieve in het positieve te veranderen. Het maakt niet uit waar je behoefte aan hebt; er is een Living Light Essence die je kan helpen om je leven op dit moment meer succesvol, positiever en gezonder te maken.

Waarvan zijn de Living Light Essences gemaakt?
De Living Light essences worden gemaakt van edelstenen. Edelstenen worden gevormd in het hart van de aarde, daarom hebben ze van nature zeer diepe grondende en aardende eigenschappen. Het is deze eigenschap van de Living Light Essences die je helpt om volledig aanwezig te blijven in je dagelijkse leven.

Sinds het begin van de geschiedenis heeft bijna elke cultuur een heel bijzondere waarde toegekend aan edelstenen. In de oude oosterse geneeskunde speelden edelstenen een belangrijke rol in het geneesproces. Kristallen en edelstenen werden zeer gerespecteerd vanwege hun opmerkelijke, zelfs magische krachten en genezende eigenschappen. De moderne wetenschap begint het belang van het gebruik van edelstenen in het genezingsproces pas net te begrijpen, als gevolg van recente ontwikkelingen in de wetenschappelijke technologie.

Edelstenen hebben een unieke moleculaire structuur die van groot belang is. We zien dat elk atoom een spiegelbeeld heeft van zijn atomaire, moleculaire structuur in het tegenovergestelde hoekpunt. Vanuit atomair gezichtspunt bezitten ze een perfecte symmetrie en evenwicht. Je kunt zeggen dat ze in de fysieke vorm de oude stelling belichamen: “Zo boven, zo beneden.” Dit is ook precies het doel van de Living Light Essences – om je te helpen een staat van gezondheid, welzijn en bewustzijn te verkrijgen die een afspiegeling is van je innerlijke goddelijke natuur.

Op elk flesje en op elke doos van de Living Light Essences kun je de afbeelding van de atomaire moleculaire structuur vinden van de edelsteen die gebruikt is in die remedie. Je kunt zien dat elk atoom zijn spiegelbeeld heeft in het tegenovergestelde hoekpunt. Een fysiek beeld van perfectie, wat we ook terugvinden in de essences.

Hoe werken de Living Light Essences?
Ze werken volgens het natuurkundige principe van resonantie. Resonantie is het resoneren of trillen van het ene energieveld, veroorzaakt door een ander veld, dat een gelijke of een zelfde soort trilling heeft. Dit principe kun je zien als je met een stemvork van een bepaalde toonhoogte langs de snaren van een harp gaat. Wanneer de stemvork in de buurt van de snaar met dezelfde toonhoogte komt – zal die snaar met de stemvork mee gaan trillen en mee gaan klinken.

In termen van genezing heeft elke Living Light Essence een specifieke trillingsfrequentie die, als de remedie ingenomen wordt, werkt als een energieveld dat de gelijke of gelijksoortige kwaliteit in je versterkt. Als je bijvoorbeeld de “Rose Quartz Essence” gaat innemen zal dit als effect hebben dat je gevoel van eigenwaarde en de liefde voor jezelf versterkt wordt, want dit is de kwaliteit of het resonantieveld dat deze remedie bevat.

We zien ditzelfde principe aan het werk bij ouders en hun kinderen. Stel je een huilend kind voor. Stel je dan voor dat de moeder de kamer binnenkomt, het kind oppakt en het kind troost. De liefdevolle omarming van de moeder kalmeert het kind en het zal snel getroost zijn. De moeder zal door haar eigen liefde de gevoelens van liefde in het kind versterken. Wanneer deze gevoelens sterker worden zullen ze de gevoelens van angst en onrust bij het kind overwinnen. Omdat de Archangel Chamuel dezelfde kwaliteit van liefde bevat als een omhelzing kan het een uitstekende remedie zijn om aan een kind te geven wanneer het overstuur is. Voor jonge kinderen is het beter om de remedie te verdunnen in een kleine hoeveelheid water of om hen slechts een paar druppels direct te geven.

Positieve energieën overwinnen negatieve. De angst en onrust van een huilend kind verdwijnen wanneer daar de onvoorwaardelijke liefde en kracht van de omhelzing van de moeder tegenover staat. Omdat elke Living Light Essence resoneert met specifieke, positieve archetypische kwaliteiten en principes, kunnen de remedies je helpen bij het transformeren van kwaadheid in liefde, traagheid in actie, zwakheid in kracht, onwetendheid in wijsheid en verdriet in vreugde.

Het kiezen van een serie om mee te beginnen
De Living Light Essences bestaan uit vier verschillende series. Op het eenvoudigste niveau kun je je keuze vergemakkelijken door te bepalen welke serie het beste bij jou past.

De Living Light Special Essences zijn de krachtigste en meest inspirerende. Dit is een serie om je echt te helpen bij je groei, om je gaven en talenten te gebruiken om de mensen in je omgeving positief te beïnvloeden. Deze serie kan – vandaag – gebruikt worden door degenen die morgen leiding geven.

De Living Light Divine Flame Essences richten zich meer op verhogen van de energie. Dit is de meest transformerende serie. Dit zou een perfecte keuze kunnen zijn als je geest opgetild moet worden, als je te maken hebt met moeilijke situaties, of als je hulp nodig hebt om je potentieel of je dromen waar te maken. Meer informatie over deze speciale serie vind je in het handboek.

De Living Light Archangel Essences richten zich op evenwicht en integratie. Ze helpen je om de fysieke en spirituele kwaliteiten in je leven samen te brengen. Als je moeite hebt om hoge idealen en waarden te integreren, als je moeite hebt om je integriteit te bewaren, kan dit een uitstekende keuze zijn om een gezond lichaam en een vredige geest te bevorderen.

De Living Light Gem Essences richten zich op gronding en aarding en zijn een natuurlijke keuze voor iemand die moeilijk zaken af kan maken of die moeilijk praktisch kan zijn. Als je grote ideeën hebt, maar moeite om dingen te doen, kunnen dit de remedies voor je zijn.

Hoe gebruik je de Living Light Essences?
Je kunt de positieve voordelen van de Living Light Essences onmiddellijk gaan merken. Hoewel er een specifieke remedie nodig kan zijn voor een bepaalde tijd of toestand in je leven, kan elke Living Light Essence die je neemt je helpen om een waarachtiger, gelukkiger en gezonder iemand te worden.

Het is veilig en gemakkelijk om een Living Light Essence te nemen, zelfs voor kinderen. Je therapeut kan je vertellen welke dosering je op dit moment moet nemen en hoe lang je elke remedie moet nemen. Die dosering kan nogal afwijken van wat op het label van het flesje wordt voorgesteld, omdat ze op dat moment speciaal aan je behoefte wordt aangepast. Normaal kunnen de remedies 3 x per dag met 7 druppels per keer direct vanuit het flesje onder de tong of in wat water worden ingenomen, net als homeopathische middelen of bloesemremedies.

De essences zijn absoluut niet giftig en ze zijn veilig voor kinderen, volwassenen en zelfs dieren.

Andere manieren van gebruik
Hoewel de Living Light Essences vooral voor inwendig gebruik worden aanbevolen, kunnen ze ook erg goed en gemakkelijk voor verschillende uitwendige toepassingen worden gebruikt.

  1. Voeg 10-15 druppels van iedere uitgekozen remedie toe aan een warm bad, stap erin en ontspan. De Archangel Gabriel Essence kan een hele goede reinigende remedie zijn voor je lichaam, vooral na een lange drukke werkdag.
  2. De druppels direct op het lichaam aanbrengen en ze op de huid inwrijven kan een kalmerend en herstellend effect geven.
  3. Enkele druppels van de juiste essence in het drinkwater kan je huisdier heel goed helpen. Ook dieren hebben stress en vermoeidheid. Kies gewoon de remedie uit die op dat moment het beste past en doe 5-10 druppels in het drinkwater of onder de tong.


De Living Light Essences zijn ontworpen om je te ondersteunen bij je natuurlijke genezingsproces. Ze zijn niet bedoeld om je te genezen van een bepaalde ziekte of aandoening. Maar doordat ze je in je natuurlijke genezingsproces ondersteunen, kan een bepaalde ziekte of aandoening gemakkelijker genezen.

Wat de remedies kunnen doen
De Living Light Essences helpen je bij het genezen en transformeren van de diepste oorzaken van ziekte, genetische patronen, archetypes, niet verwerkte herinneringen, gevoelens van angst,…. maar ook van houdingen en overtuigingen die zorgen voor een laag zelfvertrouwen.

Ze doen dit door het versterken van onze positieve kwaliteiten, zoals innerlijke vrede, moed en liefde en ze helpen je bewust te worden. Deze kwaliteiten hebben we allemaal elke dag nodig om met minder stress en meer voldoening en echte blijdschap te kunnen leven. Met gebruikmaking van de principes van de energetische geneeskunde kunnen de Living Light Essences je helpen om een nieuwe, positieve richting te geven aan je houdingen, overtuigingen, gevoelens en daden.

Wie gebruiken deze remedies?
De remedies worden gebruikt door dokters, natuurartsen, homeopaten, acupuncturisten, chiropractikers en psychotherapeuten,…door aromatherapeuten, craniosacrale therapeuten, masseurs, reflexologie therapeuten, genezers, reiki- en Feng Shui therapeuten,….en door mensen zoals jij – die geïnteresseerd zijn in zelfgenezing, zorg voor de gezondheid en spirituele / persoonlijke groei. Wat je ook hebt meegemaakt en wat ook je situatie is op dit ogenblik, je kunt baat vinden bij de transformerende kracht van deze bijzondere remedies.

Kijk naar de onevenwichtigheden in je leven en hoe je daar mee omgaat, denk aan de positieve kwaliteiten die je graag zou bezitten of stel jezelf de vraag: “Wat zou ik op dit moment het liefste willen in mijn leven?” Stel dan zelf, of met de hulp van je therapeut, vast welke Living Light Essences goed voor je zijn.

Er zijn vijf Living Light Essences die momenteel het beste schijnen te passen bij de meeste problemen van veel mensen:

De “Life Force” – de adem van het leven. Wanneer je net een voorstel voor een nieuw project hebt afgemaakt, ontbijt hebt gemaakt voor de kinderen, drie rondjes rondom het park achter je hond aan hebt gerend en het is pas negen uur ’s morgens – dan kan het een probleem zijn om genoeg kracht over te houden. Living Light Life Force Remedie is de hoge prestatie remedie voor mensen die veel presteren, ze houdt je levenskracht elk moment op peil.

De “Seventh Divine Flame” – vrijheid. Heb je ooit het gevoel gehad dat je niet al je mogelijkheden benutte of het gevoel dat je je mogelijkheden verder wilde ontwikkelen? Als de rups een vlinder wordt en voor het eerst zijn vleugels uitspreidt verheft hij zichzelf om een grotere vrijheid te ervaren. Hij weet dat hij nu grotere hoogten kan bereiken. Als je verlangt naar meer mogelijkheden en meer vrijheid, dan is dit de remedie voor jou. Het is de meest opbeurende remedie van de Living Light Essences.

De “Sacred Emerald” – het herstellen van het evenwicht. Heb je ooit stress ervaren? In de hedendaagse wereld is het niet altijd gemakkelijk om je evenwicht te bewaren. De Sacred Emerald Essence geeft je het evenwicht dat je nodig hebt, vooral wanneer je gestresst bent of aan hoge eisen moet voldoen. Het is een uitstekende remedie voor evenwicht in het dagelijks leven.

De “Archangel Michael” – waarheid. Op vele momenten in ons leven geven we toe aan de eisen of verlangens van anderen, terwijl we in ons hart weten, dat we doordat te doen niet echt in ons eigen belang handelen. Hoe vaak maken we keuzes, die niet echt eerlijk naar onszelf zijn? Deze remedie helpt je om eerlijk naar jezelf te zijn en om je je innerlijke overtuiging te versterken om die waarheid te kunnen volgen, zonder jezelf geweld aan te doen.

De “Holy Spirit”- creatieve uitdrukking. Wanneer we ons leven leven en onze dromen volgen, kunnen er tijden zijn dat we de behoefte hebben aan troost, vooral na een pijnlijke of moeilijke gebeurtenis. Wanneer je behoefte voelt aan koestering of troost kan deze remedie van onschatbare waarde zijn.

Veel mensen zijn bang om hun creativiteit naar buiten te brengen. Maar creativiteit draagt voor een groot deel bij aan ons geluk, onze gezondheid en onze zelfwaardering. Deze remedie helpt je om je creativiteit op je werk, thuis en bij het spel uit te drukken – iedere dag.

Wat anderen zeggen over de Living Light Essences
“Ik heb de afgelopen twee jaren zowel persoonlijk als professioneel gewerkt met de Living Light Essences. Ze zijn een van de meest opwindende en krachtigste hulpmiddelen die ik tot nu toe heb gebruikt. Een van hun grootste weldaden is het vermogen om de positieve kwaliteiten in ons te versterken. Het is alsof we plotseling de wereld vanuit een ander perspectief beginnen te zien, met sterkere gevoelens van liefde, eerlijkheid, innerlijke vrede enz. Ze helpen ons ook om buiten de platgetreden paden te gaan, zodat we onze pogingen om gezond en gelukkig te zijn niet langer saboteren. Ik heb levens zien veranderen met de hulp van deze remedies.” Janet Warne, V.N. M.N.C.H.M., Natuurgenezer, Tatham, Lancaster, Engeland

“Als een professioneel bloesemremedie-therapeut en leraar sinds 1979 realiseerde ik me al snel, dat het mogelijk is om met de Living Light Essences een diepgaande en snelle transformatie van het bewustzijn te verkrijgen. Omdat ze de metafysische principes van zelfgenezing op een nieuwe manier in zich verenigen, geloof ik dat de Living Light Essences een kwantumsprong in de toepassing van energetische genezing vertegenwoordigen en zo ons welbevinden versterken, alsook het welzijn van de hele planeet op dit belangrijke moment in de menselijke evolutie.” Tamara Penn, RIHR, professioneel bloesemremedie therapeut, rebirther, Toronto, Canada.

“Een dosis van de Sixth Divine Flame Essence veroorzaakte zulke grote veranderingen in mijn emotionele en fysieke toestand, dat ik wist dat ik ook de andere Living Light Essences moest gaan gebruiken. In zowel mijn persoonlijk gebruik, als bij mijn cliënten was ik verbaasd te zien hoe fysieke symptomen, zoals die uitgedrukt worden door het lichaam, kunt veranderen door aan belangrijke spirituele zaken te werken.” Donna Hepfinger, B.Sc., The Healing Arts Inc., Kinesiologist, Cary, IL, USA.

De Gem Essences – Edelsteen Essences


Starry Sapphire – Het richten van de wil.
Met al die drukte in ons leven is het niet altijd gemakkelijk om gefocust en gecentreerd te blijven. Eindelijk hebben we hulp hierbij. De Starry Sapphire helpt je om gecentreerd, gegrond en gefocust te blijven; ze kan je ook helpen om je te concentreren en het kan je redding zijn tijdens je eindexamen en op lange werkdagen.

Golden Topaz – De groei van het bewustzijn.
Voel je je soms gevangen in een gevoel waar je niet uitkomt? Nu kun je eruit komen, de Golden Topaz helpt je om op plaatsen te zoeken waar je voor die tijd niet aan gedacht had en om oplossingen te vinden waarvan je niet wist dat ze bestonden. Albert Einstein heeft eens gezegd: “Problemen kunnen niet opgelost worden op hetzelfde niveau van bewustzijn waarop ze ontstaan zijn.” Een remedie van onschatbare waarde wanneer je meer keuzemogelijkheden nodig hebt.

Rose Quartz – Het laten stromen van liefde.
Een van de grootste kwalen van de mensheid in deze tijd is een gebrek aan eigenwaarde. Dit is een buitengewoon genezende remedie om gevoelens van zelfaanvaarding, zelfwaardering en liefde voor jezelf te bevorderen. Deze remedie helpt je ook om liefde te geven en te ontvangen, zonder verwachtingen.

Divine Diamond – Het verhelderen van je visie.
Als de gestelde eisen hoog zijn en je behoefte hebt aan een vooruitziend creatief talent, is gebrek aan duidelijkheid het laatste wat je kunt gebruiken. Hier is tenslotte de helderheid die je wilt en nodig hebt in tijden van twijfel of wanneer je moet beslissen, gemaakt van een van de hardste en meest waardevolle substanties – diamant.

Sacred Emerald – Herstel van evenwicht.
Heb je ooit stress ervaren? Verval je soms in uitersten? Het is in de huidige wereld niet altijd gemakkelijk om je evenwicht te bewaren. De Sacred Emerald verschaft je het evenwicht dat je nodig hebt, vooral wanneer je gestresst bent of onder druk staat om aan alle eisen te voldoen. Het is een uitstekende remedie voor een dagelijks evenwicht.

Royal Ruby – Versterking.
Wanneer het financieel minder gaat, hebben wij een oplossing. Een remedie voor levensplezier, rijkdom een weelde, de Royal Ruby versterkt de kwaliteiten van succes en overvloed en verdrijft twijfel aan jezelf. Deze remedie helpt je om je leven in eigen hand te nemen, om sterk te zijn en om de levens van degenen om je heen te versterken.

Holy Amethyst -Loslaten.
Soms is het laten gaan het moeilijkste om te doen. De Holy Amethyst helpt je niet alleen om je angsten en zorgen, maar ook om je kwetsingen en relaties uit het verleden los te laten. Een waardevol gereedschap voor hen die moeite hebben om de controle op te geven. Wanneer de garage volstaat met alles behalve de auto, of wanneer je kelder nog steeds volstaat met schatten van tientallen jaren geleden – is de Holy Amethyst het antwoord op de gebeden van je echtgeno(o)t(e). Vanaf nu is loslaten gemakkelijk.

De Living Light Archangel Essences


Archangel Jophiel – Verlichting.
Jezelf leren begrijpen is misschien wel een van de grootste ondernemingen in ons leven. Nu hebben we hierbij hulp. Wanneer we een reis maken naar het orakel van Delphi in Griekenland, vinden we daar de woorden: “Ken Uzelf” boven de ingang geschreven. De Archangel Jophiel remedie helpt je om de kennis te verdiepen, zowel over jezelf, als over je gevoelens en over de dingen die je motiveren om te doen wat je doet in je leven. Jophiel helpt je om die schitterende ogenblikken van inzicht en verlichting te krijgen.

Archangel Chamuel – Liefdevol geduld.
Wanneer je actieve jonge zoon voor de derde keer in de week thuiskomt met vieze grasvlekken in zijn nieuwe spijkerbroek of wanneer je partner drie kwartier te laat komt opdagen voor een etentje, wordt je geduld waarschijnlijk op de proef gesteld. Mensen waarvan je houdt toestaan fouten te maken en ze gewoon zichzelf te laten zijn, is niet altijd gemakkelijk. Deze remedie helpt ons rekening te houden met onszelf, met de mensen waarvan we houden….en zelfs met de mensen die we haten en ze helpt ons de eigenschap liefdevol geduld te koesteren.

Archangel Gabriel – Zuiverheid.
Ben je ooit thuisgekomen na een ruzie met je baas of heb je je soms “smerig” gevoeld na een strijd met je echtgenoot? Helaas wordt de wereld waarin we leven belast door vervuiling, zowel fysiek als emotioneel. Je kunt het gevoel krijgen dat je een douche nodig hebt wanneer je in een “niet schone” omgeving bent of wanneer je je tijd moet doorbrengen in het gezelschap van boze, angstige of agressieve mensen. Gabriel is de reinigende douche die je met je mee kunt nemen in zelfs de meest uitdagende situaties of omgevingen, waardoor je “zuiver en schoon” kunt blijven.

Archangel Raphael – Genezing.
Wanneer we gekwetst zijn door de keuzes die we gemaakt hebben of door een andere persoon, houden we hier vaak wonden aan over die hersteld en genezen moeten worden. Niet goed verzorgde wonden kunnen een verdere verstoring in ons leven veroorzaken. Maar dit hoeft niet te gebeuren. De Archangel Raphael Essence is er om je te helpen die wonden uit het verleden te genezen, zodat je gezonder en vol vreugde verder kunt gaan met je leven.

Archangel Uriel – Onvoorwaardelijke hulp.
Dienstbaar zijn aan je medemensen vereist een speciale kwaliteit en er is soms veel moed en vertrouwen voor nodig. Nu is er de Archangel Uriel om je op weg te helpen. Deze kostbare remedie versterkt de idealen van hulp aan de mens door middel van je daden, in plaats van het werken voor persoonlijk gewin. Ontdek de vreugden van werkelijke hulpverlening. “Een ding weet ik, degenen onder jullie die werkelijk gelukkig zullen zijn, zullen degenen zijn die ernaar gezocht hebben en die gevonden hebben hoe ze kunnen dienen.” (Auteur onbekend).

Archangel Zadkiel – Vergeving.
Het niet altijd gemakkelijk om degenen te vergeven, die mede schuldig zijn aan een moeilijke periode in je leven. Heel vaak realiseren we ons niet hoe groot de last is die we jarenlang met ons mee hebben gedragen, omdat we onszelf of anderen de pijn niet kunnen vergeven die is aangedaan. Je kunt anderen vergeven hebben voor het verdriet dat ze je hebben aangedaan, maar heb je jezelf vergeven voor het verdriet dat je anderen hebt aangedaan? Vergeving is een van de grootste genezers en is een onschatbare hulp bij het genezingsproces.

De Living Light Divine Flame Essences.


First Divine Flame – Goddelijke wil.
Op ieder moment van ons leven zijn er tijden, dat we ons zonder richting en doel voelen. Ben je niet zeker over de weg die je moet gaan of over wat je moet doen in je leven? Je hebt nu de hulp van de First Divine Flame Essence. Deze remedie laat je werkelijke richting in je leven vinden en ze versterkt je wil om deze richting elke dag te gaan.

Second Divine Flame – Innerlijke wijsheid.
Soms zijn we de weg kwijt in de wereld en hebben we een licht nodig om ons te helpen weer vaste grond te vinden. Het licht dat je nodig hebt is er in de vorm van de Second Divine Flame Essence. Deze remedie helpt je met het versterken van je innerlijke wijsheid, zodat je beter in staat zult zijn de best mogelijke keuzes te maken, die je snel en met gratie weer naar die vaste grond zullen voeren. Het verkrijgen van deze vaste grond is het resultaat van de wijze keuzes die je elke dag maakt.

Third Divine Flame – Onvoorwaardelijke liefde.
Het accepteren van de diepste en soms donkerste delen van onszelf is niet altijd gemakkelijk. We kennen allemaal die gedeelten in onszelf die we moeilijk kunnen erkennen en omarmen. Dit is een prachtige remedie om je te helpen om van alle aspecten van jezelf te houden en ze te accepteren, zonder uitzondering of terughoudendheid. “Misschien zijn we niet het bangst voor de duisternis, maar voor het licht dat binnen in ons schijnt.” – Nelson Mandela.

Fourth Divine Flame – Zuivere Harmonie.
Het bewaren van harmonie op het werk, op het speelveld of thuis kan op zijn zachtst gezegd een uitdaging zijn. Wanneer je deze remedie zelf neemt en deelt met je medespelers, helpt dit je innerlijke harmonie te versterken en uiterlijke geschillen te verminderen. Wanneer de situatie wat veeleisend wordt kan dit een reddende remedie zijn.

Fifth Divine Flame – Kennis.
Wil je indruk maken op je baas met een vernieuwend idee of een concept voor een nieuw product? Deze remedie kan je helpen je kennis toe te passen en te gebruiken op je werkplek en in je leven voor het welzijn van al het leven. De droom van elke wetenschapper en onderzoeker komt uit. Een gouden sleutel om toegang te verkrijgen tot je innerlijke kennis.

Sixth Divine Flame – Echte vrede.
Heb je uitgekeken naar die ideale relatie? Zou je je bestaande relatie naar een hoger niveau van vervulling willen brengen? Om een relatie gezond en sterk te houden is begrip, aandacht en liefde nodig. Deze remedie helpt ons om deze idealen in evenwicht te houden en bevordert een gezondere, meer gelukkige relatie met degenen waar we om geven en met onszelf.

Seventh Divine Flame – Vrijheid.
Heb je ooit het gevoel gehad alsof je niet al je mogelijkheden benutte, of heb je je mogelijkheden verder willen ontwikkelen? Wanneer de rups een vlinder wordt en voor de eerste keer zijn vleugels spreidt, verheft hij zichzelf om een grotere vrijheid te ervaren. Hij weet dat hij nu naar grotere hoogten kan vliegen, verder dan hij ooit geweest is. Wanneer je verlangt naar grotere hoogten van menselijk potentieel en vrijheid is dit een remedie voor jou. Het is de meest verheffende van de Living Light Essences.

De Living Light Special Essences.


Lifeforce – De adem van het leven.
Wanneer je net een voorstel voor een nieuw project hebt afgemaakt, ontbijt hebt gemaakt voor de kinderen, drie rondjes rond het park achter je hond aan hebt gerend en het is pas negen uur – om al je levenskracht te kunnen behouden kan een uitdaging zijn. De LifeForce Essence is de hoge prestatie remedie voor hoge prestatie mensen, ze houdt je levenskracht altijd overeind.

Metatron – Goddelijke schepping.
Je zit om vier uur ’s middags aan je bureau in je kantoor en je denkt na, je peinst over je leven, je carrière en de wereld om je heen – er komt een gedachte in je op, een beeld van iets bijzonders. Stap voor stap teken en ontwerp je dit idee tot lijnen op papier en wat komt tevoorschijn…het eerste vliegtuig. Deze remedie inspireert je om werktuigen en technologieën te ontwerpen en te scheppen voor een betere wereld.

Melchizedek – Rechtvaardigheid.
Wanneer je de moed en de overtuiging hebt om je hoge idealen van waarheid, vrijheid en wijsheid tegenover je medemensen te handhaven, dan zijn het kwaliteiten die respect en bewondering verdienen. Hoe zou je het vinden om dagelijks meer van deze kwaliteiten te bezitten? Deze remedie inspireert in jou die moed en overtuiging om deze deugden en idealen te handhaven voor het welzijn van de mensheid.

Holy Spirit – Creatieve uitdrukking.
Wanneer we ons leven leven en onze dromen volgen, kunnen er tijden zijn dat we de behoefte hebben aan troost, vooral na een pijnlijke of moeilijke gebeurtenis. Wanneer je behoefte voelt aan koestering of troost kan deze remedie van onschatbare waarde zijn.
Veel mensen zijn bang om hun creativiteit naar buiten te brengen. Maar creativiteit draagt voor een groot deel bij aan ons geluk, onze gezondheid en onze zelfwaardering. Deze remedie helpt je om je creativiteit op je werk, thuis en bij het spel uit te drukken – iedere dag.

De Living Light Rainbow Essences

Regenboog- Amethist/Ontwaken
Helpt het lichaam om zich de liefde te herinneren waaruit het geschapen is, het ware zelf, de innerlijke schoonheid en de oneindige waarde die je bezit. Helpt om je weer bewust te maken van de vreugde en vrijheid die ontstaan als je bewust en liefdevol je aangeboren eeuwigdurende recht accepteert van jeugdigheid, vitaliteit en gezondheid. Deze remedie is ook een blauwdruk remedie; ze herstelt en vernieuwt de etherische blauwdruk van het lichaam.

Lime Green- Picture Jaspis/ Omarm het nieuwe
Om op een zachte manier beperkende structuren en uitersten los te laten, zowel uit het verleden als het heden, zodat je nieuwe manieren van zijn kunt omarmen en kunt gronden op een vloeiende en gracieuze manier.

Electric Blue – Malachiet & Azuriet/ Je Zelf gronden
Helpt je met loslaten en verbreekt de verbinding met oude onbewuste, steeds terugkerende reacties, waar je zenuwstelsel aan gewend is geraakt en die zijn ontstaan door gebeurtenissen in het verleden, het cel geheugen en vaste overtuigingen. Om op een eenvoudige en soepele manier evenwicht in jezelf te vinden wanneer je overgaat naar nieuwe manieren van zijn. Breidt je bewustzijn van het multi-dimensionele universum uit. Helpt degenen die te vast of te gegrond zijn om lichter en minder compact te worden en helpt ook degenen die niet goed genoeg gegrond of te licht zijn om meer gegrond en evenwichtiger te worden.

Rose- Bergkristal & Amethist/ Een nieuw bewustzijn van Liefde
Helpt je om op een liefdevolle en stralende manier de koorden van angst te verwijderen, die je tegen kunnen houden en kunnen verhinderen, dat je je vreugdevol en uitbundig op alle niveaus van je wezen manifesteert. Brengt je naar een nieuwe bewustwording van liefde, de bron die jou geschapen heeft.

Zwart – Bergkristal & Toermalijn/ De manifestatie van het Zelf
Om te voorschijn te komen vanuit diep in jezelf en vanonder lagen van ontkenning. Verwijdert negatieve emoties, waardoor het mogelijk wordt om je bewust te worden van en volledig te resoneren met de innerlijke regenboog van je ware zelf. Bemoedigt en troost als je jezelf ontwikkelt.

Rood & Goud- Granaat & Goud/ Tevredenheid & rust
Helpt je op een soepele en rustige manier met het verwijderen, reinigen en transformeren van diepe emoties, zoals kwaadheid, woede, razernij, wrok en verontwaardiging, die plotseling op kunnen komen en zonder waarschuwing kunnen exploderen. Opent het hart voor nieuwe niveaus van wisselwerking en communicatie met anderen en met je zelf, waardoor je ook beter gaat voelen wat je ervaart; brengt je naar een plaats van rustige tevredenheid en kalmte in deze transformerende en alchemistische tijden.

Wit- Apofyliet & Stilbiet/ Liefde zijn
Bevrijdt je om de onverwachte vreugde en liefde, die op willekeurige momenten en gebeurtenissen op je weg komen, te herkennen en je ermee te verbinden, zodat je je kunt verbinden met de plaats waar je je snel kunt ontwikkelen van een bewustzijn van liefde naar je evolutionaire potentieel waar liefde een staat van zijn is.