Orchid Remedies en Airsprays

De Orchid remedies in de eerste set zijn het resultaat van het afstemmingsproces met wilde orchideeën dat is begonnen in 1999. De tweede set zijn de remedies vanaf 2010. Ook zijn er airsprays verkrijgbaar, gebaseerd op de orchid remedies in combinatie met essentiële oliën. De remedies en airsprays zijn gemaakt van in het wild groeiende orchideeën in het noorden van Zweden door Lisa Sandberg. De remedies zijn gemaakt met de buigtechniek. De bloemen werden niet geplukt en ze gaan verder met hun groei nadat de remedie gemaakt is.

Welkom op een reis in het bewustzijn van Zweedse wilde orchideeën.


Ga direct naar:

Orchid Bloesem Remedies uit Zweden


De eerste set Orchid Bloesemremedies gaat over Betekenis en Integratie. Ze gaan over hoe je de onderdelen van je leven bij elkaar zoekt en begrijpt, om te begrijpen waar je vandaan komt en waarom de dingen zo gebeurd zijn, welke keuzes je hebt om je eigen weg te blijven gaan. De steun van deze remedies gaat door creativiteit vanuit het hart, de geest en de integratie van deze twee. De tweede set gaat over afstemming en stroming. Het laat je centreren op je werkelijke zelf en dat je dit werkelijke zelf naar buiten toe laat stromen. Zien en voelen als originele kracht en kunnen handelen vanuit een vrije keuze.Eerste set:
Lady Slipper
Cypripedium calseolus – Venusschoentje
Wanneer je je vleugels wilt uitspreiden en ruimte wilt scheppen voor je toekomst. De Lady Slipper helpt je om naar je hart te luisteren en om een richting te vinden in je leven. Een goede remedie om uit de discussie te stappen en in plaats daarvan te gaan handelen vanuit je hart. Maakt een opening voor spirituele ontwikkeling.

Fly Orchid
Ophrys insectifera – Vliegenorchid
Om het verleden los te laten. Vertrouw jezelf en blijf op je weg, ondanks invloeden van anderen. Geeft je leven een vrije, zichzelf ondersteunende kwaliteit. Helpt je om niet beïnvloed te worden door anderen. Om de gedachten en de ideeën los te laten, die je hebt overgenomen van anderen.

Ondersteunt vrijheid in groei op je eigen unieke manier.
Vergeet wat niet belangrijk is en blijf 100% het unieke we¬zen dat je bent.

Fragrant Orchid
Gymnadenia conopsea – Grote Muggenorchid
Helpt je een verbinding te maken met je hoger zelf. Zorgt dat je open staat om te begrijpen dat er meer op de planeet aarde is dan je kunt zien. Helpt je met het ontwikkelen van het spirituele aspect, door het openen van je zintuigen. Activeert je gevoelens zodat je deze kunt gebruiken om je inzicht in de heelheid uit te breiden. Om persoonlijk gewin los te laten.

Heath Spotted Orchid
Dactylorhiza fuchsii – Bosorchid
Om de vrijheid te voelen om je eigen weg te gaan. Voor het loslaten van oud verdriet en om je te verbinden met de vreugde om het bestaan. Helpt je om je leven met vreugde, plezier en liefde te leven en om in staat te zijn dit naar je omgeving uit te drukken. Deze remedie brengt het licht in je dagelijkse leven en laat je tegenslagen overwinnen. Helpt je om in beweging te blijven en door te gaan om het licht van het leven en de opstanding te vinden. Wordt wakker!

Lapponian Orchid
Dactylorhiza lapponica
Om je hart te openen. Blijf bij je gevoelens en je kracht ondanks tegenslag. Om van jezelf en van anderen te houden. Versterkt seksualiteit en opent je voor echte diepe liefde. Voor de ontwikkeling van relaties en om je bewust te worden van wat echt is aan de ander. Voor het loslaten van oordelen en om de vrijheid te krijgen om uit te drukken wat je binnen houdt. Laat je zien dat alles een weerspiegeling is van de liefde die je aan jezelf geeft. (zou goed kunnen zijn voor mensen die medicijnen gebruiken en waarvan de hormonen uit evenwicht zijn).

Ghost Orchid
Epipogium aphyllum – Spookorchid
Voor de verbinding met de natuur. Om te kunnen geloven en vertrouwen. Goed voor de integratie van links (gevoel) en rechts (verstand) op alle niveaus. Opent je zintuigen om te kunnen zien wat nieuw is. Laat je beginnen om nieuwe ideeën neer te zetten, terwijl je toch aanwezig bent in het hier en nu. Helpt je om alert te blijven voor wat er gebeurt en bij het scheppen van nieuwe dingen. Let niet op oude patronen en wees open om het ongeziene uit te breiden. Verwijdert de angsten en leid je naar een nieuwe tijd en een nieuw bewustzijn. Mensen die zoekers zijn op hun levensweg zal ze steu¬nen om een goede richting te vinden.

Balance
Combinatie van: Heathspotted orchid, Lapponian orchid en de Aardecreatie (BRN)
Balance geeft vreugde en plezier ondanks moeilijkheden. Maakt je kalm en zorgt dat je spanning los kunt laten. Opent je geest voor het inzicht hoe je in deze situatie terecht bent gekomen en stelt je in staat om je aandacht gericht te houden op de verbinding met het hoger zelf. Geeft je vertrouwen en evenwicht in moeilijke tijden.

Tweede set:
Protection
Dit is een combinatie van: Lady slipper, Fly orchid, Fragrant orchid, Heath spotted orchid, Laponian orchid and Ghost orchid. Dit is een remedie voor je bescherming, die je helpt om je energie bij jezelf te houden gedurende tegenwerk-ende omstandigheden, speciaal wanneer je de reden niet ziet of niet begrijpt waarom je kracht en energie minder wordt. Een van de mogelijke oorzaken kan zijn, dat sommige spirituele wezens moeilijk waar te nemen zijn. Het is een goede remedie wanneer je overgevoelig bent. Het geeft goede resultaten bij jongeren, die een periode van fysieke, emotionele of spirituele onevenwichtigheid hebben meegemaakt. Ze brengt je weer in contact met je hoger zelf en geeft je een gevoel van eenheid. De Protection geeft je een gevoel van veiligheid om te zijn wie je werkelijk bent. Het is een krachtige spirituele begeleider.

Letting Go
De Letting go is een combinatie van: Lady slipper, Fly orchid and Fragrant orchid. Wanneer je hulp nodig hebt om het oude verdriet en de pijn los te laten, datgene wat je niet hebt kunnen verwerken. Wanneer je geen liefde voor jezelf meer kunt voelen en je ziet of voelt geen doel meer in je leven. Wanneer je de moeilijke weg hebt gekozen en je weg al vallend en opstaand probeert te vervolgen. De Letting go helpt je met het vinden van andere, gemakkelijkere en lichtere manieren om verder te komen in het leven.

Oude problemen met je moeder, die nog niet losgelaten zijn, krijgen een nieuw perspectief en kunnen getransformeerd worden naar een gevoel dat je door je moeder ondersteund wordt. Hetzelfde geldt voor de problemen die met je vader te maken hebben. Deze problemen kunnen een gevoel van blokkering tussen het hoger zelf en het fysieke hebben gegeven, wat weer het gevoel gaf, dat je niet in staat was om vooruit te komen. De Letting go geeft meer plezier, blijheid en kracht in je dagelijkse leven.

Coral Root
Corrallorhiza trifida
De Coral root geeft je een gevoel van blij zijn met jezelf en/of anderen. Wanneer je de Coral root gebruikt zorgt deze voor aarding en ontspanning, met een gevoel van vertrouwen, veiligheid en innerlijke rust. Het is een belangrijke remedie om energie blokkades los te laten en het zorgt voor een gevoel dat je je energie vrij kan laten stromen.

De Coral root creëert een evenwicht tussen de linker en rechter hersenhelften vooral voor degene die teveel vanuit een polariteit handelt. De remedie schoont op ziel niveau, waardoor je de werkelijke missie van je ziel kunt zien.

Het thema is: “ Hou van jezelf als het lichtwezen, dat je bent!”

Lesser Twayblade
Listera cordata
De Lesser twayblade geeft je een gerichte focus terwijl je rustig en tegelijkertijd goed in het hier en nu blijft. Deze focus ontstaat door een goed evenwicht en een goede uitwisseling tussen de linker- en rechterhersenhelft. Hierdoor wordt een ruimte gecreëerd waar je volledig de diepste kern van wie je bent, kunt laten zien. Het thema is: “Ik ben wie ik ben en ik heb geen goedkeuring van anderen nodig.”

Om te kunnen omgaan met kwaadheid, angst en pijn uit het verleden. De Lesser twayblade helpt je met het ontwaken van je innerlijke kracht en je innerlijke vuur, dat je nodig hebt voor de manifestatie van een sterke levenskracht.

Het is belangrijk dat deze kracht zich kan manifesteren, omdat wanneer dat niet gebeurd als gevolg van je terughoudendheid en de onderdrukking van je kracht, lichamelijke klachten kunnen ontstaan door het teveel aan vuur, dat zich niet kan manifesteren.

Flecked Marsh Orchid
Dactylorhiza cruenta
Een zuiverende remedie, die je helpt om je te aarden en die je doorstroming bevordert. Op lichamelijk niveau helpt ze je, omdat ze je eigen geneeskracht door het lichaam heen laat circuleren. Ze maakt je alert en wakker en ze geeft een versterking van je energie, waardoor je het gevoel krijg van kracht.

Ze maakt het je gemakkelijk om met anderen om te gaan en helpt je om je hart op een vrije en expressieve manier te laten zien. De remedie zorgt voor een beter inzicht in je levensritme en dat we allemaal met elkaar verbonden zijn. Het kan ook je inzicht bevorderen in hoe je een ander op een nieuwe manier zou kunnen helpen. Het thema is: “Ik bezit een eigen zelf genezende kracht en op deze manier help ik ook de ander!”.

Soul integration
Deze remedie is gemaakt op een krachtplaats in Noord Zweden op de 20st maart 2015 gedurende de kosmische triade van de lente equinox, de zons-verduistering en de supermaan. Wanneer je de betekenis van het leven zoekt en de hulp nodig hebt om de liefde voor jezelf te vinden ondanks de tegenwerking die je tegenkomt op je weg vooruit. Geeft de Soul integration je de kracht om je werkelijke zelf onder ogen te zien en laat ze je op alle niveaus eerlijk naar jezelf kijken. Een krachtig gevoel van innerlijke zekerheid over je eigen doel en je rol in het leven, wanneer je het spoor van je levensweg en je richting bent kwijtgeraakt.

Wanneer je al lang een ingehouden kwaadheid met je meedraagt en misschien onder deze kwaadheid verdriet van gemiste kansen vasthoudt, dan helpt de Soul integration met het loslaten van het verleden en laat je een nieuwe plaats, richting en doel vinden. Je evenwicht en je dankbaarheid die vrijkomen, helpen je met je inzicht en laten je luisteren naar de leiding van het hogere bewustzijn.

Frog Orchid
Coeloglossum viride
Wanneer je de kracht nodig hebt om je eigen waarheid naar buiten te brengen en om voor jezelf op te komen, dan maakt de Frog orchid je gedachten helder en geeft je de moed om duidelijk en direct vanuit het hart te spreken. Wanneer je al je hele leven verlegen bent, dan geeft de Frog orchid je nieuwe inzichten en laat je een nieuwe vrijheid voelen wanneer je samen met anderen bent.

Ze laat je de behoeften van je ziel zien en voelen, zodat je deze op een natuurlijke manier tot uitdrukking kunt brengen. De remedie kan veel spanning helpen loslaten, zelf fysieke. Dit voelt als een diepe uitademing, met een fijn gevoel van ontspanning dat zich verspreid door je hele lichaam.

Derde set:
Creeping Lady’s Tresses
Goodyera repens
De Lady’s Tresses Orchid helpt het versterken van je zintuigen, in het bijzonder het gezichtsvermogen en het ‘derde oog’. Ze kan een goede begeleider zijn om verder te kunnen kijken dan alleen de fysieke wereld. Ze helpt je om in contact te komen met alle levende wezens in de natuur en geeft je een goede ondersteuning bij het ontdekken van je innerlijke natuur, zonder daarvoor bang te hoeven zijn. Een goede remedie om de magie in je leven toe te laten. De remedie zorgt voor een goede verbinding met het dierenrijk en geeft bescherming en kracht wanneer je verbinding maakt met het andere rijk. Ze geeft veiligheid zowel in je innerlijke wereld als in de buitenwereld. Het maakproces van deze remedie werd goed bewaakt door een berin. De remedie helpt je bij het loslaten van onnodige gedachten en herinneringen, zodat je in tijden van onzekerheid de juiste weg kunt vinden op het juiste moment, met het gevoel begeleid te worden door Moeder Aarde. De remedie laat je in actie komen en zet je fysiek in beweging. Ze geeft je het werkelijke gevoel van vreugde dat je leeft!

Fairy Slipper Orchid
Calypso bulbosa- Bosnimf
De Fairy Slipper Orchid maakt je rustig en begeleid je op een zachte manier naar je innerlijke kern. Ze laat je in contact komen met je innerlijke gevoel van vrede en veiligheid om op die manier beter te kunnen ontspannen. Ze helpt je om de gedachtes en zorgen los te laten door te zeggen: ‘Maak je geen zorgen, er wordt voor je gezorgd, alles wat je nodig hebt is er’. Ze zorgt voor loslaten van stress die je in de loop van de tijd in je hoofd hebt opgebouwd, en kan zo een ondersteuning zijn bij klachten zoals hoofdpijn en migraine. Deze remedie kan gebruikt worden bij slaapproblemen, in het bijzonder voor kinderen die veel in hoofd bezig zijn en daardoor bang zijn niet in slaap te kunnen vallen. De Fairy Slipper Orchid brengt ze naar hun gevoel van innerlijke rust en veiligheid. De remedie geeft ondersteuning bij het loslaten van spanningen uit het lichaam om zo ruimte te creëren, zodat je beter in contact kunt komen met je lichaam. Geeft je een gevoel dat je beter geaard bent en laat je open en wakker leven.

Small White Orchid
Leucorchis albita- Witte muggenorchis
Deze remedie helpt het hart te openen na een traumatische gebeurtenis of ervaring en herstelt de verbinding tussen je oorspronkelijke energie en je originele bron. Ze brengt meer licht in je leven door het geven van ondersteuning bij problemen met de hormonen in het algemeen, en de hypofyse in het bijzonder. Ze brengt je fysieke energie bij elkaar en richt deze naar binnen, zodat je je kracht weer kunt halen uit de fysieke ondersteuning die ontstaat doordat er op deze manier ondersteuning wordt gegeven aan de spieren rondom je ruggenwervel en deze in evenwicht brengt. Deze remedie is ondersteunend voor je spieren, laat je rechtop staan, zodat je vol vertrouwen de toekomst tegemoet kunt zien. Ze geeft je de energie en vreugde om aan te pakken wat je werkelijk wilt gaan doen, en laat je het leven omarmen. Er is geen weg terug, erken wat is geweest, laat los en kijk vooruit, groei en creëer!

Vanilla Orchid
Nigritella nigra- Zwarte vanilleorchis
Deze remedie creëert een stroom van energie die balans brengt tussen je binnen- en buitenwereld. Het geeft een gevoel alsof de schanieren geolied worden tussen je innerlijk en je omgeving. Hierdoor kun je de uitdagingen, die je in de buitenwereld tegenkomt, transformeren totdat ze voor jou goed voelen, en hiervan je eigen creatie maken. Ze zet de energie om, vanuit je binnen- of buitenwereld, van jou of van anderen, en helpt je je eigen creaties van je ziel te manifesteren. De remedie geeft rust en laat je doorademen, waardoor het een ondersteuning kan zijn bij een oppervlakkige ademhaling. Ze kan ook gebruikt worden bij spanning op de borst en om een meer ritmische ademhaling te krijgen. Net zoals de beweging tussen Yin en Yang kan deze remedie je helpen om in contact en balans te komen met de natuurlijke cyclus van Moeder Aarde.

Inner Stillness
Een combinatie van Fairy Orchid, Small White Orchid en Vanilla Orchid
Deze combinatie geeft je ondersteuning wanner alles in je leven chaotisch lijkt te zijn en je hulp nodig hebt om jezelf weer te kunne centreren. Ze brengt je gedachten en emoties weer tot rust, zodat je weer in verbinding komt met je werkelijke kern, waardoor je kunt luisteren naar je innerlijke stem die vertelt welke weg je moet gaan. Ze helpt bij het loslaten van spanning, zodat je kunt ontspannen met een gevoel van veiligheid. Het kost vaak moed om dieper bij je innerlijke kern van stilte te komen. Het tegenkomen van mogelijke obstakels zorgt vaak voor onzekerheid. Deze remedie werkt dan ook als een begeleidende ster, die jouw weg verlicht, zodat je deze met helderheid en integriteit kunt volgen. Inner Stillness kan ook helpen bij slaapproblemen, bijvoorbeeld wanner je nachtrust verstoord wordt doordat je regelmatig wakker wordt. Dan kan ze helpen om door te slapen.

Lesser Butterfly Orchid
Platanthera bifolia
De Lesser Butterlfy Orchid geeft je een verbinding met je innerlijke gevoel, dat ervoor zorgt dat je je gesteund voelt door alle levende wezens. Wanneer je alles hebt geprobeerd en al wilt opgeven, herinnert deze remedie je eraan dat het gemakkelijker wordt als je goed bent voor jezelf. Ze laat je handelen vanuit zelfrespect en waardigheid, zodat je gemakkelijk alles kunt doen wat nodig is. Deze remedie helpt om weer energie op te bouwen na een periode van totale uitputting. Het brengt je weer in evenwicht en zet je met beide voeten op de grond, met een trots gevoel van onafhankelijkheid, vanuit een gevoel dat je op jezelf kunt vertrouwen. Ze herinnert je eraan dat er iets heel moois kan ontstaan na een lange, koude, emotionele, winter. Een orchidee die voor een werkelijke transformatie zorgt. De Lesser Butterfly Orchid heeft te maken met evenwicht en gelijkheid in het vrouwelijke en mannelijke, zowel in de innerlijke wereld als in de buitenwereld. In een omgeving met een sterke mannelijke energie helpt ze om het vrouwelijke krachtiger te maken en andersom. Hierdoor ontstaat een respectvolle en harmonieuze sfeer die een verbinding maakt, waardoor beide transformaties kunnen plaatvinden.

Love
Een combinatie van 7 remedies: Fly Orchid, Flecked Marsh Orchid, Lady Slipper, Lesser Twayblade, Coral Root, Lapponian Orchid en Heath Spotted Orchid.

Deze combinatie is gemaakt tijdens midzomernacht in Jämtland, in het noordenvan Zweden onder de middernachtzon. Deze combinatie helpt je met het openen van je hart, voor het ervaren van onvoorwaardelijke liefde. Ze nodigt je uit je hart te openen en naar binnen te gaan. Ze vraagt je om diep naar binnen te gaan, naar een gebied voorbij het denken en voorbij het ego. Op deze ontdekkingsreis wordt je gevraagd je hart te openen en alle dimensies van je hart uit te breiden voor verhogen van de energie, de balans en stabiliteit in je hart. Door de verbinding tussen je hart en je gedachten te zuiveren, krijg je toegang tot informatie die direct vanuit het hart komt, voordat je gedachten de informatie gaan interpreteren. Wanneer je denkt dat liefde alleen door anderen gegeven kan worden, laat deze remedie je naar binnen kijken, naar jouw innerlijk en laat je de liefde vinden die je zoekt.

Orchid Airsprays

Wat zijn Orchid Airsprays?
De sprays zijn gemaakt om je te helpen om met de uitdagingen van elke dag om te gaan. Ze geven je ruimte, waardoor je in je eigen centrum kunt zijn en zo je energie kunt herstellen. Door het gebruik van de spray kan nieuwe genezende energie binnenkomen, er zal zich een beschermend energieveld rondom je vormen met de kwaliteit van de gebruikte spray. De essentiële oliën geven elke spray zijn eigen unieke aroma en verlengen het helend effect van de bloesem remedies in de omgeving waarin ze gebruikt zijn. Alle sprays bevatten meerdere bloesem remedies van Bloesem Remedies Nederland en 100% pure essentiële oliën. Door de kwaliteit van de bloesem remedies in de sprays wordt vastzittende energie in je persoonlijk energieveld (aura) getransformeerd. De spray zal ook vastzittende en toxische energie in de omgeving transformeren.

Hoe kan ik de Orchid Airsprays gebruiken?
Spay om je heen, je omgeving, je huis, op je werk, in de auto, in de hotelkamer etc. Ze zijn ook uitstekend te gebruiken bij het reinigen van ruimtes en in Feng Shui om de energieën in de omgeving te reinigen of te veranderen.

Bescherming Formule (Protection)
De Bescherming Formule zorgt dat de ruimte om je heen alleen van jou is. Je kunt de spray gebruiken wanneer mensen te dicht bij je komen en je eigen grenzen versterkt moeten worden. Ze zorgt ervoor dat je de energie van andere mensen niet overneemt wanneer je op drukke plaatsen bent. Prettig voor op reis, beschermend in drukke kantoren en drukke steden of drukke omgevingen.

Door het gebruik van de spray krijg je inzicht in situaties waarin je je eigen grenzen moet versterken. Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: duizendblad, gember, sinaasappel, bergamot en citroen. De bloesem remedies zijn: wilde bertram, engelwortel, wijnruit, kruidje roer-me-niet, mycena.

Joy
Joy creëert een positieve en vreugdevolle sfeer om je heen. Kan zowel voor je alleen gebruikt worden, als in gezelschap van anderen. Joy kan worden gebruikt om de stemming te verbeteren en helpt met het verminderen van spanning tijdens stress. De geur verbetert de stemming, geeft vreugde en laat je positief in het leven staan. Spray een klein beetje over het hoofd en adem rustig in, of spray in de ruimte waar je je op dat moment bevindt. Bevat biologische essentiële oliën van o.a.: sinaasappel, bergamot, basilicum en peper zwart. De bloesem remedies zijn zonnebloem en slaapmutsje.

Kinder Magie (Children’s Magic)
De Kinder Magie spray is een extra hulp voor zowel je kinderen, als je innerlijke kinderen. Ze laat je ontspannen en ze geeft vertrouwen. Een klein beetje om je kind of om jezelf heen sprayen geeft een verbinding met het innerlijk en het gevoel van er te mogen zijn. Het kind kan de steun van de ouder gaan ontvangen en komt op deze manier beter in zijn/haar evenwicht. Spray je kinderen voor of na school. Wanneer ze stress hebben, wanneer ze verdrietig of boos zijn. Goed voor drukke en onrustige kinderen. Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: sinaasappel, mandarijn, benzoë, vanille en grapefruit. De bloesem remedies zijn: slaapmutsje, klaproos, reuzenbalsemien, terra en aarde bescherming.

Love Formula
De Love Formula versterkt de liefde voor jezelf. Ze creëert een innerlijke ruimte, die in evenwicht is met het ritme van je hart. Wanneer deze ruimte voor jezelf sterk genoeg is helpt de Love Formula je deze liefde naar buiten te zetten. Ze helpt je om je hart te openen voor jezelf en als een resultaat hiervan leer je liefde te geven en liefde te ontvangen zonder jezelf te ontkennen. Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: jasmijn, mei roos, rozengeranium, sandelhout, tuberoos en ylang ylang. De bloesem remedies zijn: Liefde en slaapmutsje.

Ontspannings Formula
Deze spray ontspant zowel het lichaam, als de ziel. Deze spray zorgt voor een sfeer van stilte en kalmte, waardoor je de diepere innerlijke vrede en rust kunt vinden. Door deze diepere ontspanning kun je op een eenvoudige manier je evenwicht weer terug vinden. Vooral goed na drukke werkzaamheden, bij onrust door alles wat er in je gedachte zit en nog moet gebeuren, voor rust na een drukke en inspannende dag en na stress, ruzies of conflicten. Deze ontspannings spray zorgt ervoor dat je beter in je ritme komt en daardoor ook je rustpunten weer kunt vinden. Goed ook voor een ontspannen sfeer in de huiskamer en voor de nacht in de slaapkamer, ook voor een goede nachtrust. Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: kamille, mei roos, melisse, neroli. De bloesem remedies zijn: terra, integratie combinatie, cel-energie en purple flower.

Reiniging Formula (Purifying)
De Reiniging Formule helpt je om oude en/of ongewenste energieën te verwijderen. Goed om bij therapeutisch werk te gebruiken, speciaal goed om je ruimte te reinigen na een consult. Wanneer je veel mensen ontmoet en hun energieën overneemt kun je er een snelle “douche” mee nemen om weer in je centrum te komen. Je kunt de spray ook gebruiken in een omgeving waar veel mensen voor jou geweest zijn, zoals hotelkamers. Je kunt met de spray de ruimte reinigen van niet gewenste energieën. Werkt uitstekend om een stoel te reinigen, waar iemand anders op heeft gezeten of voor het reinigen van je bed in een hotelkamer. Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: basilicum, ceder, rozemarijn, engelwortel en citroen. De bloesem remedies zijn komkommerkruid, reuzenbalsemien, vogelmelk, pepermunt.

Wilde Vrouw (Wild Woman)
De Wilde Vrouw is een bloesem remedie spray die gemaakt is om je de inspiratie te geven om te kijken en te luisteren naar je vrouwelijke kant en om die naar buiten te brengen. Geeft je de tijd en de ruimte om naar je eigen gevoelens te luisteren. Door in je innerlijk plaats te maken voor je vrouwelijke kwaliteiten, zullen die zich ook manifesteren in je uiterlijke wereld. Kan door mannen en vrouwen gebruikt worden. Bevat de biologische essentiële oliën van o.a.: roos en neroli. De bloesem remedies zijn: engelwortel, klaproos, teunisbloem, stinkende gouwe.

Ziele Licht
De Ziele Licht spray zorgt voor de manifestatie van je ziel op aarde. Ze geeft bescherming, zorgt voor aarding en zet je stevig neer. Voor het vinden van je spirituele weg me de bescherming van het licht en de engelen. Geeft de veiligheid, die je nodig hebt om je eigen weg te gaan. Helpt met het loslaten van oude problemen, waardoor je jezelf beter op aarde kunt neerzetten. Bevat de biologische essentiële oliën van bergamot, grapefruit, rozenhout, vetiver bourbon De bloesemremedies zijn: engelwortel, integratie combinatie, spirituele pad, wijnruit, wilde bertram en zielsveiligheid. Bevat tevens de alcoholoplossing van de Schüssler mineralen nr. 1 (calcium fluoratum), nr. 11 (silicea), nr. 19 (cuprum arsenicosum) en nr 21. (zincum chloratum).