Familieopstelling vanuit het Sjamanisme

Iedereen die met een vraag of dilemma zit wat onoplosbaar lijkt, bijvoorbeeld familieverstoringen, conflicten op het werk of een patroon wat zich steeds maar blijft herhalen. Door het probleem letterlijk op te stellen in de ruimte met behulp van representanten (andere deelnemers) speelt het vraagstuk zich voor je ogen af.Workshop bestaande uit:

  • auracleansing
  • openingsceremonie om de voorouderlijke krachten aan te roepen voor hulp
  • twee ‘familie’-opstellingen
  • afsluitingsceremonie waarin heling op een dieper thema plaatsvindt voor de gehele groep
  • dankzegging


Wanneer?: Een dagdeel, datums in onderling overleg.

Waar?: Putterweg 23, 5941 AV te Velden (gemeente Venlo)

Door wie?: Opsteller: Julianne DriessenVoor wie?: Iedereen die met een vraag of dilemma zit wat onoplosbaar lijkt, bijvoorbeeld familieverstoringen, conflicten op het werk of een patroon wat zich steeds maar blijft herhalen. Door het probleem letterlijk op te stellen in de ruimte met behulp van representanten (andere deelnemers) speelt het vraagstuk zich voor je ogen af. Jij als observator krijgt hierdoor wellicht een andere kijk op het probleem en hopelijk nieuwe inzichten aangereikt om tot een oplossing te komen in de werkelijke situatie. Wil je een thema inbrengen? Laat me dit van te voren weten, dan kan ik hier rekening mee houden.

Wat?: In principe kan alles en iedereen opgesteld worden; familievetes, conflicten op het werk, opvoedkundige problemen, voedingsmiddelen (allergie), conflicterende delen in jezelf (ik wil graag A, maar doe nog steeds B), emoties, personen, dieren, dingen, symbolen, dromen, passies, beroeps-of schoolkeuzes. Alles wat jij denkt nodig te hebben om meer inzicht te krijgen in jouw vraag/probleemstelling.

Meer info: Zie NLP-pagina, het laatste artikel ‘Familieopstellingen, een Sjamanistische visie’, voor een zeer uitgebreide uitleg over mijn Sjamanistische visie op familieopstellingen.


Hoe?: Omdat ik als Sjamaanse deze opstelling zal begeleiden, beginnen we met een Indiaans ritueel en zullen we ook zo afsluiten. Het streven is om twee opstellingen neer te zetten. Daarbij geldt wel; kwaliteit gaat voor kwantiteit.

Kosten: € 55 per persoon (dit is inclusief koffie, thee en water en iets lekkers bij de koffie) zelf.

Aanmelden: Neem via het contactformulier contact met ons op, of via tel: 06-26478598 (svp je naam en telefoonnummer inspreken op de voicemail). Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Maximaal 15 personen en minimaal 8 personen. Bij te weinig aanmeldingen wordt een nieuwe datum geprikt of geannuleerd.

Afmelden: Tot minimaal twee weken van te voren kan dit kosteloos. Hierna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.