Bio-Ron

Omdat wij zo enthousiast zijn over de producten van Bio-Ron zijn wij verkooppunt geworden voor Bio-Ron. Bio-Ron levert hoogwaardige biologische voeding voor paarden, kippen, knaagdieren, vogels, schapen en geiten.

Maar ook ondersteunende producten als EM/Multi-task, bio -bokashi, veendrenkstof, ijslands zeewier, keltisch zeezout, diatomeeraarde etc. etc. die ook voor honden en katten gebruikt kunnen worden.

Tevens leveren zij hoogwaardige bodemverbeteraars, zoals lava, zeeschelpenkalk, bentoniet kleimineralen, actimin gesteentemeel. En voor de weide kun je bij hen terecht voor graszaden en zaden voor (medicinale) kruidenweiden, alles van biologische oorsprong.

Als je op deze link klikt kun je het totale assortiment zien van Bio-Ron. Wij kunnen alles leveren, wij hebben alleen geen standaard voorraad.

Heb je interesse? Stuur me dan via het contactformulier een bericht met welke producten je graag zou willen bestellen. Ik zorg dan dat deze er bij de volgende levering bij zitten. Ook ontvang je altijd tijdig bericht wanneer ik weer ga bestellen en wanneer de levering zal zijn. Betaling geschiedt per bank/betaalverzoek middels een factuur. De bestelling wordt pas definitief geplaatst zodra de betaling binnen is.