Pure Instinct

Omdat wij zo enthousiast zijn over de producten van Pure Instinct (onze Duitse Herder met vele overgevoeligheden doet het op rauw vlees nu fantastisch!) zijn wij verkooppunt geworden voor Pure Instinct. Pure Instinct is een van de weinige aanbieders van compleet rauw vlees, dat wil zeggen incl. groenten, vitaminen, mineralen.

Als je op deze link klikt kun je het totale assortiment zien van Pure Instinct. Wij kunnen alles leveren, wij hebben alleen geen standaard voorraad, in verband met beperkte vriescapaciteit. Wij bestellen echter iedere 2 maanden en bestellen dan graag voor jou mee!

Heb je interesse? Stuur me dan via het contactformulier een bericht met welke producten je graag zou willen bestellen voor de komende 2 maanden. Ik zorg dan dat deze er bij de volgende levering bij zitten. Het is wel handig als je je bestelling gelijk na levering af komt halen (zeker in de zomermaanden), omdat we zoals gezegd, beperkte vriescapaciteit hebben.

Levering in onze regio vindt in de regel plaats op vrijdag. Je ontvangt altijd tijdig bericht wanneer ik weer ga bestellen voor de komende twee maanden en wanneer de levering zal zijn. Betaling geschiedt per bank/betaalverzoek middels een factuur. De bestelling wordt pas definitief geplaatst zodra de betaling binnen is.