true colours

Werkvormen

Magnetiseren

In de volksmond wordt magnetiseren ook wel 'pijn afbidden' of 'handoplegging' genoemd. Magnetiseren is echter meeromvattend. Het gaat uit van een holistisch mensbeeld, waarin de mens uit energiecentra (de chakra's) en energielichamen (de aura) bestaat.
Ik werk vanuit het Sjamanisme. Dit vormt de basis voor al mijn werkzaamheden.

Lees meer: Magnetiseren

Sensi

Sensi®

Sensi® is een werkvorm waarbij de kracht ligt in de toepassing van een combinatie van verschillende technieken. De persoon of het dier wordt benaderd vanuit een holistische visie, waarbij de oorzaak van het probleem wordt aangepakt om de gevolgen van het probleem weg te nemen of te laten verminderen. Het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest wordt daarbij o.a. aangesproken.

Lees meer: Sensi

Sjamanisme

Sjamaan betekent zich aansteken, verbranden, met hitte of vuur werken. Een sjamaan is meester van de energie, van het vuur als medium van verandering. Een sjamaan heeft toegang tot en contact met wezens uit andere dimensies. Hij kan hiertoe willekeurig zijn lichaam verlaten (uittreden) om op reis te gaan in de onzichtbare, geestelijke wereld. In mijn geval heb ik onder andere contact met de wereld van de overledenen, de engelensferen, galactische dimensies, de kinderwereld, de dierendimensie en de natuurwezens.

Lees meer: Sjamanisme

Magnetiseren

In de volksmond wordt magnetiseren ook wel 'pijn afbidden' of 'handoplegging' genoemd. Magnetiseren is echter meeromvattend. Het gaat uit van een holistisch mensbeeld, waarin de mens uit energiecentra (de chakra's) en energielichamen (de aura) bestaat.
Ik werk hierbij vanuit het Sjamanisme. 

Lees meer: Magnetiseren

Reiki

Reiki bestaat uit de Japanse woorden "Rei" en "Ki" . Dit wordt meestal vertaald als "universele levensenergie". In vele boeken en op internet wordt er uitleg over gegeven. Het is dan ook niet mijn bedoeling om dit hier uitgebreid te gaan beschrijven. Voor mij is het belangrijk dat het er gewoon is, overal om ons heen. Ki, de energie, de kracht die je kunt voelen en kunt uitdragen. Zoals de warme zonnestralen op je huid, de kracht van een stromende rivier, de baby in je armen, een welgemeende handdruk of een kus. Dat is Ki, energie die je mag ontvangen en verder mag geven.

Lees meer: Reiki

Quantum Touch

Door middel van een aangepaste ademhaling of het maken van klanken wordt de (cel)energie in het lichaam van de coach verhoogd. Het lichaam van de coach krijgt een hogere trilling/resonantie. Doordat het lichaam en dus ook de handen van de coach in een hogere trillingsfrequentie komen (a.g.v. de ademhalingstechniek), zal er energie gaan stromen naar de coachee. Bij Quantum Touch stroomt de energie vanuit de handen naar het gebied dat betrekking heeft op de hulpvraag.

Lees meer: Quantum Touch

NLP

Wat is NLP?

Officieel betekent NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren. Een hele mond vol en nietszeggend. NLP betekent voor mij: Een gereedschapskist met technieken om te leren communiceren met jezelf en met anderen.

Lees meer: NLP

Huisreiniging

In de parapsychologie geldt de naast de natuurkundige wet van 'Behoud van energie' ook de wet van 'Behoud van informatie'. Hierdoor gaat energie, maar ook informatie nooit verloren.

Lees meer: Huisreiniging

Edelstenen

Op deze pagina zal op een later tijdstip informatie verschijnen over de helende werking van (half)edelstenen.